Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 337
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 2 220
Спарклинг, освен за розов сутиен, за друго не се сещам. Или син?

Е,много скучно това Naughty Тук леопардови,тигрови....а аз с един прост розов или син за къде съм ooooh!

# 2 221
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Е,аз сега какво да покажа,че да се класирам Thinking
Цяло печено прасенце на легло от розови листенца с декорация захарна ябълка Mr. Green

# 2 222
  • Galaxy 13197853088
Е,много скучно това Naughty Тук леопардови,тигрови....а аз с един прост розов или син за къде съм ooooh!
Без.

# 2 223
Е,аз сега какво да покажа,че да се класирам Thinking
Цяло печено прасенце на легло от розови листенца с декорация захарна ябълка Mr. Green

Thinking
Скрит текст:

Без.

Пък ти какъв си палавник! Naughty Хм!

# 2 224
  • Kопенхаген
Вижте сега, дами, не е някакъв проблем пишещите във форума мъже да изложим снимки на нашите достойнства, но нито темата е подходяща, нито даже форумът е с такава насоченост, затова и действията на форумеца Надарен Татко за мен за непонятни, наистина не му е тук мястото на такива перформанси, все пак форумът е за семейни жени, а те, предположително, си имат достатъчно надарени съпрузи и снимки някакви едва ли ги греят.

Поради цензурата, която се налага поради естеството на форума ще оценим жеста ви на лични.

И така уважаеми... /никът ми прилича като следа от гума поради отказал ABS/ няма лошо една жена да погледне в чужд слип, казвам да погледне  Grinning

# 2 225
  • София - Рим и обратно
Мадам, стига мЪ, 100 пъти ги прикани да ти пращат на ЛС. Ми и ние сме хора, и ние искаме да погледнем Crossing Arms

# 2 226
  • София
Спарклинг, освен за розов сутиен, за друго не се сещам. Или син?
Имам страхотен розов, ама няма как сега да се пусна, че ми е вкъщи. А без ще е проява на лош вкус.

# 2 227
Мадам, стига мЪ, 100 пъти ги прикани да ти пращат на ЛС. Ми и ние сме хора, и ние искаме да погледнем Crossing Arms

Тъй, де! Мисли за общото благо!

Аз като съм циганин нали и аз съм хора

# 2 228
Цитат на: Мадам Дьо Помпадур

Поради цензурата, която се налага поради естеството на форума ще оценим жеста ви на лични.

И така уважаеми... /никът ми прилича като следа от гума поради отказал ABS/ няма лошо една жена да погледне в чужд слип, казвам да погледне  Grinning

Аз разполагам със съответната снимка, но пак искам да повторя, че не в този форум мястото, където да се правят такива перформанси - много уважавам този форум и усилията, които полага екипа му, така че не искам да нарушавам ни най-малко форумната етика.

Ако пък с някоя форумка случайно се засечем на някой еротичен сайт, тогава не бих имал нищо против въпросния перформанс.

Последна редакция: пт, 08 ное 2013, 15:21 от ░░░░░░░░

# 2 229
  • София
Доно ма, що ти трябваше да ги подкачаш за мерената реч!

# 2 230
  • София
Аз разполагам със съответната снимка...
И аз разполагам с няколко съответни снимки и то без да съм от мъжки пол.
Ама разполагам и с някакво чувство за хумор все пак.  Wink

# 2 231
  • София - Рим и обратно
Joy
Веднага потече една рядка, дълго сдържана стихоплетка.

# 2 232
  • Kопенхаген
Цитат на: Мадам Дьо Помпадур link=topic=746139.msg26611349#msg26611349

Поради цензурата, която се налага поради естеството на форума [b
ще оценим жеста ви на лични[/b].

Аз разполагам със съответната снимка, но пак искам да повторя, че не в този форум мястото, където да се правят такива перформански - много уважавам този форум и усилията, които полага екипа му, така че не искам да нарушавам ни най-малко форумната етика.

Верно ли...? Не ме прочете добре, хайде пак  Grinning

Кафе с мед, нЕма само ти да гледаш я...   Laughing

# 2 233
Dоna, отново пред строя, да излезе и да обясни:

Скрит текст:

Мислех, че не се влияеш от модните тенденции!

Нино, това е долна клевета! Дори да приемем, че теоретично цвета някак криво-ляво бих могла да го преглътна (била съм в депресия, напила съм се, излязла съм на шопинг, спънала съм се в изкъртена плочка, залитнала съм във вратата на китайския магазин, сграбчила съм най-близкия сутиен, за да запазя равновесие, но съм му скъсала презрамката и са ме принудили да го купя), то силиконова презрамка - ни-ко-га! Топ ъв дъ топс на модните престъпления!  Naughty
Да бее, пуста тежка съдба педераска, да не каже нещо човек  Mr. Green

# 2 234
  • Kопенхаген
Цитат на: Мадам Дьо Помпадур link=topic=746139.msg26611349#msg26611349

Аз разполагам със съответната снимка, но пак искам да повторя, че не в този форум мястото, където да се правят такива перформански - много уважавам този форум и усилията, които полага екипа му, така че не искам да нарушавам ни най-малко форумната етика.

Верно ли...? Не ме прочете добре, хайде пак  Grinning

Кафе с мед, нЕма само ти да гледаш я...   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт