Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 645
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 2 640
  • Варна
Гледам коментирате си...Сума ти интересни неща съм отървала, на което сигур си викате" Ох, Слава Богу!", предвид номинацията ми... Laughing Laughing Laughing
Шматка hahaha Hug
Добре си се завърнала.

# 2 641

Гуш Hug Hug Hug

ПП Бутински Laughing Hug, ше обърнем номинацията в положителна, види се то... Laughing Party Peace

# 2 642
Бюфетката е нещо като Мечо Спам  Laughing
Сладурка  Hug

# 2 643
Горко на този човек, чието единствено положително качество е скромността.

Начи все пак било качество.

# 2 644
  • Milano
Видях и гласувах за 6 номинации, другите кога?

Не съм чела назад, ако сте коментирали случайно.

# 2 645
  • в сърцето на един мъж...
Ми Мадам, нещо изведнъж тъй скочи, притесних се за душевния ти комфорт. Не мога така, като знам, че си безкомфортна Blush

# 2 646
  • Kопенхаген
Споко Приятно ми е, главите ви на форумски красавици отдавна са паднали. Време е други да се красят с титлата  Mr. Green
Понеже вече преброих Огледалото, ще ти доверя, че тук бъркаш. Някои имена са на гласуване всяка година, ще бъдат и тази.

Някои имена, могат да се включат за гласуване и без да бъдат номинирани /кой ще седне да ти брои от редовия форумец/, само и само да се знае, че во век и веков ще са в тази класация и да се набие в главата на всички, че други шанс нямат в тази категория  Grinning

Geia, правилно си останала с впечатление, че душевния ми комфорт не се влияе от форума и участниците му.
Освен в моментите на екзалтация поради положителните емоции, които ми доставят някои момичета тук  Grinning /гледай, все ухилена съм/

# 2 647
  • в сърцето на един мъж...
О, гъделичка те някой по петичките и ти прави кеф Flutter
П.С. За категориите лесно може да се провери, чак пък някой да си играе да включва съфорумки...

# 2 648
Понякога е трудно да се направи разлика между усмихнат, ухилен и озъбен, особено ако се гледаш в криво огледало.

Догодина е добре да се добави и номинация за форумска лигня, за да може и спамаджиите 2-ра категория, да се вредят.

Последна редакция: нд, 10 ное 2013, 17:12 от Кейси

# 2 649
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Някои имена, могат да се включат за гласуване и без да бъдат номинирани /кой ще седне да ти брои от редовия форумец/, само и само да се знае, че во век и веков ще са в тази класация и да се набие в главата на всички, че други шанс нямат в тази категория  Grinning
Как може, не знам, знам как е- броих и всички, които ще излязат на гласуване, са получили необходимия брой номинации.
Ако има съмнения, довечера ще пусна тук разбивки на гласовете във всички 6 категории- понеже все си мисля, че не само Огледалото е от значение.

# 2 650
  • Kопенхаген
Как може, не знам, знам как е- броих и всички, които ще излязат на гласуване, са получили необходимия брой номинации.
Ако има съмнения, довечера ще пусна тук разбивки на гласовете във всички 6 категории- понеже все си мисля, че не само Огледалото е от значение.
Съгласна останалите положителни категории са по запомнящи се. joy, в никакъв случай не подценявам труда, който ще положиш, надявам се и коректността  Grinning

Кейси, душа, повярвай си, ти първа влизаш в категорията предложена от теб  Mr. Green

# 2 651
Би било интересно в някоя от номинациите един час преди края на гласуването гласувалите за трето, четвърто и пето място да си дадат гласа на някой от първите двама, мда. bowuu

# 2 652

как от къде ? от Пазарджик  Mr. Green
винаги ме е изумявало това болно любопитство
аз до скоро не знаех, че съществуваш виртуално, ти знаеш от къде съм

Ай ся болно любопитство Simple Smile ти сама си пусна информацията и снимките после, хората любопитствали, пък да ти кажа, след като ги видях,  загубих абсолютно всякакъв интерес към теб и разбрах, защо аватара ми ти беше такъв проблем и защо други потребителки искат да те забравят в гората хахахахахах

# 2 653
  • Ямбол
Би било интересно в някоя от номинациите един час преди края на гласуването гласувалите за трето, четвърто и пето място да си дадат гласа на някой от първите двама, мда. bowuu
Ми то и сега не е късно. Аз промених вече на едно място.

# 2 654
Въпрос на време беше, кога тук ще избие и настъпването на база външен вид, особено след като стана ясно, че в този форум пишат и обикновено изглеждащи потребители, а не само красавици, атлетки и супер-жени.

Общи условия

Активация на акаунт