Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 571
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 2 670
  • София
Ама, Troy, кой те познавал, кого ти си запомнила и засичала е без значение.
Не разбра ли, че не е нужно да те познават хората. Номинират и гласуват според това, което познават от форума. В такава светлина са те видели, така те определят. Разбрахме, че не си очарована, ама това е положението.
Сега и г*** в тавана да си удариш, все тая.

# 2 671

Боже от кога хора, които не ме познават ще ми казват какво обичам и какво не ? Нямам спомен дори да си пия кафето с тебе, камо ли да сме се опознали до такава степен, че чак да ми четеш мислите... освен ако не гледаш на кристално кълбо или не хвърляш боб  Mr. Green
Ти с никой от форума сигурно не си пиеш кафето, ама това не е попречило да си добре позната, уви не с особено добро и да влезеш в разни не дотам приятни категории.

# 2 672

Боже от кога хора, които не ме познават ще ми казват какво обичам и какво не ? Нямам спомен дори да си пия кафето с тебе, камо ли да сме се опознали до такава степен, че чак да ми четеш мислите... освен ако не гледаш на кристално кълбо или не хвърляш боб  Mr. Green
Ти с никой от форума сигурно не си пиеш кафето, ама това не е попречило да си добре позната, уви не с особено добро и да влезеш в разни не дотам приятни категории.

Ще трябва да те разочаровам, че има хора които с удоволствие си пият кафето с мен Simple Smile
Пък що се отнася до номинациите, още преди няколко дена го казах, че съм повече от поласкана, след като аз не познавам повече от 5-6 човека, а мен ме познават поне 300  Mr. Green И няма лоша реклама, така че с какво ме ''познавали'', хора с които дори не сме си виждали очите слабо ме вълнува. Ще ме вълнува кога хляба ми почне да зависи от тях, но за сега няма такава опасност  Mr. Green

# 2 673
Аа, успокоявай се ти, че нямало лоша реклама Laughing
Това пък винаги ми е било супер смешно и неадекватно меко казано, някой като станал печално известен и се успокоява, че нямало лоша реклама.

Леле, колко си предвидимаааа.... как знаех, че ще напишеш това за "лошата реклама" Laughing

# 2 674
Мале! Момичета, аз като споменах за кални борби, имах предвид кални, а не...ъ.. кафяви.

# 2 675
Аа, успокоявай се ти, че нямало лоша реклама Laughing
Това пък винаги ми е било супер смешно и неадекватно меко казано, някой като станал печално известен и се успокоява, че нямало лоша реклама.

Леле, колко си предвидимаааа.... как знаех, че ще напишеш това за "лошата реклама" Laughing

Боже... печално известен къде ?В бг мама ?? хахах сигурно се шегуваш. На кой му пука за какво го мислят в бг мама, освен ако живота му не преминава изцяло в бг мама  Laughing

# 2 676
  • София
Ами на теб явно ти пука. Не спря да се жалваш защо така номинирали, защо гласували, откъде те познавали, че да те наричат Сашка Васева. Не създаваш впечатление на голям непукист. Като изключим истеричното "ахахаха" във всеки коментар.

# 2 677
Не говори така, че аватара й ей сега ще стане eй такъв

Докато търсих намерих  това  Mr. Green

# 2 678

Ох... Laughing

Аз си сложих жизнерадостния  Flutter  за малко, после ще си върна красивия.

# 2 679
  • Kопенхаген
БоШкеее, ние с Кейсаи Приятно ми е, пасти да ядем пред това... Crazy

# 2 680
  • Kопенхаген

Докато търсих намерих  това  Mr. Green

Пу 3 номер гъз за мен  Blush

# 2 681
НиноТино, а коледния ти аватар с шапката?

# 2 682
НиноТино, а коледния ти аватар с шапката?

Има време, към 1 декември.

# 2 683
  • Belgium
Нино, а тази година ще има ли персонализирани коледни картички?  Laughing

# 2 684
Нино, а тази година ще има ли персонализирани коледни картички?  Laughing

Ми нямам вдъхновение  Tired  Но.....Огледалото тепърва предстои!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт