Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 280
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 405
Аз затова предложих правилото с вестника. Не четете, уважаема, не четете.
То с днешния фотошоп. Видео ще е най-сигурно, ако има как да се направи и жива връзка, ехее...  Blush

# 406
  • София
Акаша, видя ли сега? Колко се застъпваше за Шанталов, а тя си е обикновена кобра. Flutter

Аз потвърждавам де, миналата година беше с вещерска шапка, снимката с очилата и опашките е нова.

# 407
Много си безхарактерен, Argent. Заради една забележка промени и подписа си.
Доказано е, че е по-удобно да се чете бял шрифт на черен фон.
Аз така препоръчвам на учениците си, когато готвят презентации.

Е, за презентациите е съвсем отделна работа. Имах съмнения, че няма да се вижда достатъчно добре на бял фон. Иначе и на мен много ми чернееше и ми се натрапваше маркираното. В момента наистина ми изглежда по-естетически. Не ми е проблем да се вслушам в нечие градивно мнение. Не смятам, че ми пада фасона по този начин.

# 408
То с днешния фотошоп. Видео ще е най-сигурно, ако има как да се направи и жива връзка, ехее...  Blush
И за какво толкова хамалогия?  newsm78 Че ми дреме тук коя ще каже хубава ли съм или не.  Thinking

# 409
  • В Космоса
Разбира се, че е хубава Синигече. Какво значение има дори снимката да е от преди месец, преди една- две години, хубавото си е хубаво, наистина не е нужна издребняване чак до там.
 Сега ,ако има правило снимката да е с  макс от преди 15 мин, кажете да знаят претендентките... Sunglasses

Че кой е казал, че не е хубава! Хайде сега! Просто имаше осезаема разлика, аз специално много се учудих.
И ако ще се успокоиш и ще слезеш от метлата, признавам - дребнава и грозна съм. Не мога да те позная, направо!

# 410
  • София

Нищо сигурно няма във видеото. И там си има похвати за "отслабване", "изглаждане на бръчките" и цвят.

# 411
Винаги те прочитам тебе, не се съмнявай. Heart Eyes Wink
Мисля ...малко грубичко и неотиващо - просташки на една претнендентка за красота ще е да се снима с... вестник, чак такива Тома нервернеци се надявам да не сме  Simple Smile

# 412
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ама какво е значението на датата на снимката? Като че ли за година от Мис ще се превърнеш в хелоуинска атракция Laughing.

# 413
Една тотално незабележима и безинтересна снимка може ли да се оправи с фотошоп?

# 414
  • София

Много при това  Peace !

# 415

Много при това  Peace !
Щото на повечето тука бръчките са им най-малкия проблем.

# 416
Не се бийте отсега за короната. Така или иначе не печели най-красивата.  Grinning

rotfImao

# 417
Ама какво е значението на датата на снимката? Като че ли за година от Мис ще се превърнеш в хелоуинска атракция Laughing.
Никакво. Акаша направи забележка, че не била актуална. За което после се коригира. Да приключиме вече с това, м? Peace

# 418
Мисля ...малко грубичко и неотиващо - просташки на една претнендентка за красота ще е да се снима с... вестник, чак такива Тома нервернеци се надявам да не сме  Simple Smile
Така е,предлагам с последния брой на Воуг. Въпреки че минали години е имало претендентки, които...  ooooh! не за мис, а за мистър бяха.

# 419
Така е,предлагам с последния брой на Воуг. Въпреки че минали години е имало претендентки, които...  ooooh! не за мис, а за мистър бяха.
Важното е снимки да има.  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт