Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 056
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 480
Аз видях едно рамо, другите някаква поличка, не знам , може в моя комп да има повреда нещо.

Хахаха къде ти рамо,къде ти поличка Crazy Не свързвам Thinking Не съм руса,но не схващам newsm78
Това видях аз, рамо с някаква част от нетрадиционна блуза, в профил. Може да не ми зарежда компа напълно снимките, знам ли.

# 481
Как започнахте да се оправдавате Heart Eyes Wink

# 482
Спарки, ние с малката сме болни и не ни е до разходки, та на мен ми е простено чепкането пред компа. Ама виж на Шантата какво и е извинението да не разхожда детенцето си, а да ни омайва с прелести не знам. Laughing
Е, детето си има и баща.  Неделя си е техен ден, разхождат се, обядват навън, където пожелаят...
Вашите мъже не излизат ли само с децата ви?

# 483
  • В Космоса
Излизат, когато имам работа за вършене. Като нямам излизаме всички заедно. Party

# 484
  • София
Моето е на антибиотик.
sparkling, Шанталов изцепи тука една гола снимка с лошо качество по къса плисирана поличка, с отрязана глава и цензуриран бюст естествено. Така си седяла вкъщи, че й било топло, а и посрещала подобаващо мъжа си.

# 485
Моето е на антибиотик.
sparkling, Шанталов изцепи тука една гола снимка с лошо качество по къса плисирана поличка, с отрязана глава и цензуриран бюст естествено. Така си седяла вкъщи, че й било топло, а и посрещала подобаващо мъжа си.

Схванах Crazy

# 486
  • в сърцето на един мъж...
При нас вали, та ми е по-добре тук, да зяпам кво показвате Mr. Green

# 487
Не й е лесно на шантал. Въпреки че се старае, единствените двама мъже, посещаващи редовно клюкарника, са прекалено влюбени в собствените си епилирани си краченца и личните си задни части, за да в състояние да забележат нечия друга анатомия.

Категорично опровергавам това. Оценявам винаги показаното от шантал. Не ме интересува дали това е реално нейната анатомия или нечия друга, гледката винаги е красива. Лишен съм от всякакви емоции, касаещи собствените ми задни части. Краката си епилирам на пролет, за да се чувствам комфортно и естетически добре като тръгна на плаж. Иначе общо взето цитираното е една откровена лъжа.

# 488
Оххх,забравете какво попитах Sunglasses Шегувах се,не давайте обяснения кой защо е в Бгмама Wink Дайте да се върнем на дебата от преди това Mr. Green

# 489
Аз предлагам, ако Шантал спечели да й подарим един свестен фотоапарат, че аман вече от стари и размазани снимки. Тези прелести заслужават да се заснемат по-квалитетно.

# 490
Моето е на антибиотик.
Елица, опитай да се снимаш с една ръка, която държи  апарат, докато другата ти държи гърдата..  WinkЩе те видя какво качество ще изкараш.
С телефон пък съвсем не става, едно трепкане и всичко е още по-размазано.
Ех, все недоволни  Rolling Eyes

# 491
  • Другата България
Как да спечели като не е номинирана? Thinking
Ааа, много лесно щеше да е ако просто го държиш с две ръце.
Фотоапарата де Embarassed

# 492
Аз предлагам, ако Шантал спечели да й подарим един свестен фотоапарат, че аман вече от стари и размазани снимки. Тези прелести заслужават да се заснемат по-квалитетно.

И личен фотограф, че апарат само не стига. Crazy

# 493
Всички съвременни (от този, че и от последните десетилетия на миналия век) цифрови фотоапарати разполагат и със самоснимачка (или както се казва тази функция) - можеш да си нагласяш фотоапарата да снима автоматично след определени секунди.

# 494
Аз съм "за" предложението на buttinsky.

Общи условия

Активация на акаунт