Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 041
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Моето е на антибиотик.
sparkling, Шанталов изцепи тука една гола снимка с лошо качество по къса плисирана поличка, с отрязана глава и цензуриран бюст естествено. Така си седяла вкъщи, че й било топло, а и посрещала подобаващо мъжа си.
Елица, опитай да се снимаш с една ръка, която държи  апарат, докато другата ти държи гърдата..  WinkЩе те видя какво качество ще изкараш.
С телефон пък съвсем не става, едно трепкане и всичко е още по-размазано.
Ех, все недоволни  Rolling Eyes
На самоснимачка. Къде пък видя доволни/недоволни, просто излагам фактите.

# 496
Как да спечели като не е номинирана? Thinking
Да взема да номинирам и нея за банда на годината. Thinking
Частите и де: крак, бюст и дупе на Шанталче.
При всички случаи са ми по-познати от 100% от масово предлаганите ''банди''.

# 497
  • Варна
Къде са номинациите не зная, но аз гласувам за Шанти, много я харесвам и знам че е взаимно  Laughing Heart Eyes

# 498
Всички съвременни (от този, че и от последните десетилетия на миналия век) цифрови фотоапарати разполагат и със самоснимачка (или както се казва тази функция) - можеш да си нагласяш фотоапарата да снима автоматично след определени секунди.
О, изобщо не съм си правила труда, така просто набързо. Не знаех, че пак чак толкова ще се дискутира. Сони е някакъв, нормален, не си падаме особено по фотоапарати и подобна техника.

# 499
  • Другата България
Къде са номинациите не зная, но аз гласувам за Шанти, много я харесвам и знам че е взаимно  Laughing Heart Eyes

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=746156.0

# 500
Aма Шантал не кандидатства за майстор Сръчко, че да й купуваме фотоапарат. Да й купим жилетка викам аз, че ме е страх да не настине.

# 501
Не знаех, че пак чак толкова ще се дискутира.

Ти все едно от луната кацаш. Тук винаги се дискутира всичко и по много.

# 502
  • София
Много си безхарактерен, Argent. Заради една забележка промени и подписа си.
Доказано е, че е по-удобно да се чете бял шрифт на черен фон.
Аз така препоръчвам на учениците си, когато готвят презентации.

Тц, обратното е - най-добър контраст и най-неизморяваща очите е комбинацията черни букви на бял фон.

# 503
  • Варна
Шанталче, колкото и благородно да искаше да дадеш път на младите, не ти се получи. Усещам, че ще се окичиш с короната на форумска Прелест.
Това твое изкусително тяло не прощава.

# 504
  • В Космоса
Оф, аз сега се сетих що ме захапа тази изкусителка неземна! ooooh! Викам си не може след толкова мили обръщения към мен изведнъж да ми скочи така, ама има защо. Виновна съм си! Peace

# 505
Нищо не е случайно....

# 506
Шанталче, колкото и благородно да искаше да дадеш път на младите, не ти се получи. Усещам, че ще се окичиш с короната на форумска Прелест.
Това твое изкусително тяло не прощава.
Не, не, в  абсолютно никакъв случай не участвам, моля те,.
Това с поличката беше леко намигване  за раздвижване на темата, нищо и нищо повече.
Очаквам Синигерче, Марианка и всички други хубави момичета да покажат своята прелест и да вземат огледалато  Hug  bouquet Peace

# 507
Няма ли все пак да видим някоя секси снимка по анцуг?

# 508
Оф, аз сега се сетих що ме захапа тази изкусителка неземна! ooooh! Викам си не може след толкова мили обръщения към мен изведнъж да ми скочи така, ама има защо. Виновна съм си! Peace
Thinking С тебе явно сме  на корено различна честота и комуникацията е трудна, колкото и усилия да се полагат.. не може да се разбереме ..
Аз едно казвам и имам предвид, ти друго тълкуваш и  мислиш , абе не сме една за друга Laughing

# 509
  • В Космоса
Т.е. връщаш си думите от ЛС назад и вече не съм ти любимка?

Общи условия

Активация на акаунт