Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 80 311
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 810
Според мен сами си се ковете, че има нещо около Огледалото.
Единственото, което го има е, че се номинира почти на сляпо, на чуто и на усещане.

# 811
  • В Космоса
Какъв отделен конкурс, вие искате писма-бомби ли да се разпращат Joy? То като е само една категория от 16 е видно какви циркове стават, вие отделен конкурс искате hahaha.

Ми точно. Цирковете да са си отделно. Който иска кеч, отива там. Другият конкурс може пък да мине леко и приятно без Огледало. И отрицателните да не са толкова отрицателни, колкото хумористични по-скоро. Peace

# 812
Не са недоразумения, Тони. Снощи една потребителка сподели, че ще номинира Шантал в заветното Огледало, защото усещането, което оставяла, било, че е красива.  Grinning

Джойка, нека има радост за народа.

И какво от това ? Аз също мисля, че Шанталовата е хубавица  Laughing  а ти реши да си смениш профилната снимка след като почнаха номинациите ли Simple Smile По добре да беше сложила онази снимка с детето Peace

# 813
Какви циркове, до момента всичко е културно.
Чакам да видя Акаша.
Аз по слухове не номинирам и не гласувам  Naughty Око да види,...  Laughing

# 814
  • Ямбол
 hahaha
1. Новакът, който ме впечатли - дебют на голямата сцена- Ла Катрана,Галантний,Ocaso
...

# 815
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мда, и аз мисля за Шанел и Шанталчето, че са красавици, гадая им по аватар и аура Party

# 816
Аз бая отдавна си ходя с моя снимка на аватар, Трой. Отделно, че в последната седмица съм се показвала поне 5 пъти- с грим, без грим, с пет кила отгоре, супер слаба, по гащи, по банки....
В профила ми, на който му се рови, със сигурност още има мои снимки. Нито давам заявка за въпросната категория, нито, ако има отделна, нарочна тема ще участвам в нея.

# 817
  • София
Не са недоразумения, Тони.
И какво от това ? Аз също мисля, че Шанталовата е хубавица  Laughing  
Моля, нека се уточним! Аз коментирах изказването за Chanel. Едно е Шанел, друго е Шантал.  Peace Шанталчето и у мен оставя усещането, че е хубава и най-вече секси. Но само по симпатично дупе не мога да номинирам. (Циците й съм ги пропуснала.)

# 818
  • Ямбол
Их, че сте скучни. Стига с това огледало. Не ми е интересно. Коментирайте и другите номинации, де.

# 819
Не разбирам какво ви бъркат чуждите тела/лица и това е.  Thinking

Процедурен въпрос:
Мярнах някъде, че една от номинациите "не се брои". Коя е тя и защо съществува, като не се брои?

# 820
  • В Космоса

Мен ме натириха в ъгъла и набедиха, че драпам за короната, което в никакъв случай не е така, защото много добре осъзнавам, че има много по-хубави претендентки от мен. Показах се по-скоро да се види, че не съм глиган с папулки. Crazy И за забавление естествено. Peace Елица, много вярно си спомня и писа назад, че имаше една такава тема, в която си се показвахме всички и беше весело и приятно. Hug

Но сега вече ме е страх да се развея. Съжалявам!

# 821

Мене ако питаш, стой си мирно.  Wink

# 822
Понеже мисля цял ден, колко много хора ми липсват тук
за разнообразие почнах да мисля и колко биха ме зарадвали, ако ги хване липсата
Що няма такава категория?

# 823
  • В Космоса

Мене ако питаш, стой си мирно.  Wink

Нали!? Peace А съм мръднала, а се е изтълкувало лошо. Crazy

# 824
Мярнах някъде, че една от номинациите "не се брои". Коя е тя и защо съществува, като не се брои?

Личният Оскар не се брои. В нея можеш да напишеш имената на най-любимите ти, най- вдъхновилите те и т. н. съфорумци, без ограничения за бройка. Нещо като да им кажеш ''кефи ме през изминалата година,  ш'ти звънна''.

Общи условия

Активация на акаунт