Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 602
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 90
Голяма отговорност ми се вижда това номиниране, аз не познавам достатъчно старите форумници, за хубавите и цялостни номинации, ще взема да се въздържа от гласуване.

Е то ако всички нови се въздържите, после пак няма да е интересно, защото си знаем кои стари взимат статуетките, при това всяка година. Аз например, си знам едни и същи имена от 100 години, новите не мога да ги запомня с нищо, освен ако не са пълни кретени, и съответно пак ще номинирам същите от миналата година, по-миналата и т.н. Така че сега сте вие.

# 91
Всички така оскъдно, номинират, тук-там, само Елиас, номинира както трябва. Поне някои от старите да номинират по трима, от всички категории, да можем ние да се ориентираме, за какво става въпрос.

# 92
Вероятно защото активно форумстват едни и същи; на тях им е писнало да номинират, а останалите - не обхождат достатъчно всички теми.

# 93
  • В Космоса
Знам, че е дребнаво, но може би няма да е лошо да се поправи годината в другата тема Rolling Eyes
Скрит текст:
КОМЕНТАРИТЕ В ТАЗИ ТЕМА СА ЗАБРАНЕНИ!

Линк към коментарната тема:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=746139.msg26546758#msg26546758

Категории:

1. Новакът, който ме впечатли - дебют на голямата сцена;

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец - Златно перо;

3. Най-големият спамаджия на форума - На всяка манджа мерудия;

4. Най-дразнещата ви форумска персона - Трън в обувката;

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец - Мечо пух на форума;

6. Най-големият форумски заядливец - Злобара ДеМон;

7. Най-умерен съфорумец - Златна среда и Тихата стъпка;

8. Най-отявленият провокатор - Агент Провокатор;

9. Дала заявка за най-красива съфорумка - Златно огледало

10. Най-талантлив творец потребител - фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко;

11. Липса на годината;

12. Банда на годината;

13. Цялостно творчество;

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец;

15. Тема на годината;

16. Крилата фраза, бисер на годината;

ПРАВИЛАТА:

Като начало всеки номинира по 3 ника в категория;
Номинациите приключват на 10.11.2012;
Първите 5 ника във всяка категория, събрали най-много потребителски гласове, излизат на всеобщо гласуване;
В анкетите се гласува с 1 глас;
На всеки три дни - след 11.11 - ще се гласува за победител в 5 категории едновременно;
Никакви самоотводи!;
Модове, админи и собственици НЕ се номинират.

Приятно забавление!

Благодаря за забележката! Отивам да поправя. Peace

М/у другото дали да не сменим и датата за край на номинации? До 10-ти не е ли много?

# 94
АТТИ, моля ти се, аз до Юли месец не знаех за тоя форум ( crazy, I know!(тогава спамех в чуждоземни)), иначе щях да го оспамя много по-рано! Mr. Green

# 95
  • Варна
Ха, купонът започнал. Party

# 96
  • София
АТТИ, моля ти се, аз до Юли месец не знаех за тоя форум ( crazy, I know!(тогава спамех в чуждоземни)), иначе щях да го оспамя много по-рано! Mr. Green
Не се обиждай, аз с добро Simple Smile  Hug

# 97
# 98
За Флип Флоп и аз бях убедена, че е някоя стара съфорумка с нов ник- вероятно вдъхновена от маникюра си  Laughing, едва днес разбрах, че е прясно регистрирала се  Flutter Hug

# 99
 Rolling Eyes  Grinning Ами, то аз за маникюр се регнах и ако има и други дето им напомням на други, могат да погледнат назад в пърноначлните ми идиотщини и ще видят колко време съм изгубила в парфюмната тема в КМ преди да открия величието... на Клюкарника! Crazy

# 100
  • В Космоса
По идея на Касита за съкращаване срока на номинациите и гласуването поправям 7 дни за първото и по 2 денонощия за второто. Ако има възражения, моля споделете, че по-натам няма да имам право на редакции.

# 101

дъвка с косъмче и вечен бан

Скръндзи.  Crossing Arms

# 102
Скръндзи,но и това е нещо Rolling Eyes

# 103
  • В Космоса
Ох, NinoTino,  изчакай Малинките, не ме курдисвай при талантите от сега .Joy Някак неуважително идва за тях. (М/у другото, за аватарите ли става въпрос или някакъв друг неподозиран "талант" притежавам? Mr. Green)

# 104
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз талантите все ги пропускам, но тази година за пръв път знам кого да номинирам Heart Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт