Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 692
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 210
  • London
Катралче, нищо ти няма.
В рамките на нормалното и благоприличното за форума е да афишираш неприязън поне към един нарочен. Аз бих се впечатлила, ако някой се престраши към някой богоизбран да я афишира.

На мен ми е пределно ясно, че нищо ми няма. Все пак не аз пиша  ''Ти си ми адски неприятен'' Joy. Все още съм наред с нервите и знам кое човек трябва да запази за себе си като информация, особено ако никой не го вълнува за нея и не я е поискал. Peace

# 211
Това последното много ми хареса, Катралче. Поздравявам те и дано успееш и занапред да съумееш да не хабиш излишен емоционален ресурс относно фигурки, опитващи се да упражняват личната си ненавист върху теб.

# 212
А кои са богоизбраните?

# 213
Шанталов в последно време е много злобна и тотално не прилича на себе си. Чак имам чувство, че лицето зад монитора е друго  Confused
На тийм билдинг съм и съжалявам, че не мога да си добавя още няколко фаворити, но нищо, ще чакам малинките  Simple Smile

# 214
никой не ми отговори за красавиците  newsm78

# 215
Tired Колкото и да се самоизмъчвам да давам 200 000 шанса на някои да излезат от личния ми списък с отвратяги форевър, те толкова повече правят необходимото, за да затвърдят първоначалните впечатления.

Смяташ ли, че на някого му пука за личния ти списък  Joy Малко ми звучи като заплахата на 10-годишния ми син, че няма да си напише домашното.

# 216
Що ми навираш неказани думи?! На теб може и като песен на Бони М да ти звучи. Mr. Green Нито е заплаха, нито пък очаквам на някого да му пука. Говорим си тука кой както го чувства. Ти смяташ ли, че на някого му пука на теб как ти звучи казаното от мен?

# 217
А кои са богоизбраните ?

# 218
  • В Космоса
Богоизбраните не знам кои са.

Красавиците са просто съфорумки, които са си показвали снимки в някои теми. Не всички са ги виждали. Всеки номинира тези, които е виждал някога и са му харесали.

Катралче, аз обясних защо включих категорията на Богинята - импулсивно, без да разсъждавам, за една минута буквално. Иначе аз нямам кой да номинирам там.

# 219
Тази категория до известна степен се препокрива с други, така че...

# 220
  • Варна
А, не. Да си вулгарен е отделна категория. Това не е трън в обувката или дразнител,  а нещо като лична титла.

# 221
Реших да не номинирам тази година. Форумът - това не са само богоизбраните лаконични съфорумки, които с едно изречение обобщават вселенската мъдрост и слагат артистичната поанта на всяка тема. Форумът не са и кресливите, невъзпитани същества, всеки пост на които е с подтекст "Забележи ме, обърни ми внимание, аз съм пич, аз съм готин, аз съм нестандартен, защо никой не го виждааааааа  Confused "

С това, че няма да номинирам, всъщност изказвам своето уважение към умерените съфорумки и съфорумци. Тези, които не държат на блеснат на всяка цена - било с аватар, ник, нестандартни теории, или претенциозен изказ. Това са стотици съфорумки, много от които няма да влязат в никое НАЙ-, НАЙ-, но които реално изграждат онзи гръбнак на форума, който го прави стойностен.  Peace

# 222
Е да де, ама като гледам, Приятно ми е, ти и в трите категории едни и същи лица си нагласила.

# 223
Но, поне е наистина новак.  Simple Smile

Това пак ли са камъни, в моята градина? Tired

Без да се обиждаш, но теб дори не съм те забелязала. И то, не защото си незабележима, а просто, защото вече прекарвам малко време тук.
Нима?! Не думай!

# 224
Красавиците са просто съфорумки, които са си показвали снимки в някои теми. Не всички са ги виждали. Всеки номинира тези, които е виждал някога и са му харесали.

Отчетните по градове/държави са пълни със снимки, брои ли се?
Мислех, че е категорията е за съфорумките от Красива Мама, а там отдавна не съм влизала.

Колкото до приза "Майтор Сръчко" - повечето от Готварския го заслужават, според мен.
Там има много полезни теми, но ако се застоя прекалено дълго, започвам да получавам комплекси за малоценност. Също нямам впечатления от тази година.

Общи условия

Активация на акаунт