Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 719
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря. Денди е ерудит и класен човек.

При това твърди, че разбира разбира от вино и литература (последното, защото се представя като писател). Но за мен си остава човекът, който се дуе и фръцка навсякъде, но освен розовия си руж и зализаната си прическа, няма какво да покаже. Запомнила съм го с репликата, с която обясняваше на простолюдието що е класика: "Класика е моят бастун!".

# 196
  • Варна
Добре че не нося бастун.

# 197
Аз имах нещастието да видя La Catrala. По дрехите посрещат излезе много вярно за мен, пък съм си и голяма консерва. Гледам, че е номинирана за Новак - да, вярно, влезе не с коляно, а с две.

Но, поне е наистина новак.  Simple Smile
За мен е странно, че някои номинират негативна.

# 198
Акаша, ако няма кой да брои, ще се включа понеже обещах.. Иначе намирам номинациите и коментарната за крайно отегчителни, с кеф бих спряла да следя темите.

# 199
  • В Космоса
Ами тогава да изчакаме до края им и ако няма желаещи, ще си спазиш обещанието. Междувременно, недей да влизаш, щом се отегчаваш (макар, че никога не е късно да се заинтересуваш, нищо не се знае).

# 200

Това пак ли са камъни, в моята градина? Tired

# 201
къде са тези снимки на кандидат красавиците  newsm78

# 202

Това пак ли са камъни, в моята градина? Tired

Без да се обиждаш, но теб дори не съм те забелязала. И то, не защото си незабележима, а просто, защото вече прекарвам малко време тук.

# 203

Скрит текст:
Личната ми награда  Grinning Мечо Пух давам на Нино Тино

Тази ми е пожизнена от теб, така ми се струва  Simple Smile Hug

Катралчето е голяма работа, чудо невиждано. Нова ми е, ама ми е толкова неприятна, че сърце не ми дава да я номинирам при новаците, все пак имам носталгично добро чувство  тази категория.
Ама я народа как я кльопа  Flutter

# 204
  • London
Трещерица и костюми нося, чалга не слушам, ала щом така ти допада да си ме представяш проблем с това нямам стига да не нарушиш благоприличния тон и персоналните квалификации по мой адрес, което си е вече грубо нарушение. Peace

А други хора се скъсаха да обясняват колко съм им неприятна. Аз засега обаче и дума не казвам по техен адрес. За него си е дразненето не за мен. Mr. Green За мен е пълното безразличие. Peace

Акаша, едно е номинация за неприятен, заядлив и тн., а тая последна вкарана номинация ми се вижда осмиваща. Но щом ви се вижда достойна и с нея проблеми нямам. По-скоро бе интересно да вкарате номинация ''Фантомас на форума'' , защото фантомаси колкото щеш.

# 205
Жалко е, обаче, че номинациите за Майстор Сръчко са толкова малко на фона на негативните и предизвикателни. А има толкова талантливи и кадърни хора тук, които заслужават внимание...

Нямам наблюдения от тази година, иначе веднага се сещам за няколко стари съфорумки.  Peace

Аз имах нещастието да видя La Catrala. По дрехите посрещат излезе много вярно за мен, пък съм си и голяма консерва. Гледам, че е номинирана за Новак - да, вярно, влезе не с коляно, а с две.

Но, поне е наистина новак.  Simple Smile
За мен е странно, че някои номинират негативна.

Повече от половината ми се виждат новаци, трябва да им гледам профилите, за да видя кой кога се е регистрирал, за да разбера дали влиза в категорията. Реших да пропусна.  Laughing

Трещи, аз пак съм изтървала веселото.
Ама моля ви се, няма нищо лошо в показването на гърдите.
Помните ли, че преди 8 години имахме конкурс за кърмаческа снимка?  
Сума ти народ се бяхме разголили тогава.

Joy Joy Joy

# 206

А други хора се скъсаха да обясняват колко съм им неприятна. Аз засега обаче и дума не казвам по техен адрес. За него си е дразненето не за мен. Mr. Green За мен е пълното безразличие. Peace

Да, но не пропускаш да репликираш. Те ти булка безразличие.

Трещи, Ла Катрала е Ваня Червенкова, нали, нали, нали?

# 207
 Tired Колкото и да се самоизмъчвам да давам 200 000 шанса на някои да излезат от личния ми списък с отвратяги форевър, те толкова повече правят необходимото, за да затвърдят първоначалните впечатления.

# 208
Катралче, нищо ти няма.
В рамките на нормалното и благоприличното за форума е да афишираш неприязън поне към един нарочен. Аз бих се впечатлила, ако някой се престраши към някой богоизбран да я афишира.

# 209
Mежду другото, понеже съм употребила "неприятна" по отношение на категорията Форумски дразнител, държа да поясня, че Шанталчето не ми е неприятна, дразни ме понякога.

А кои са богоизбраните?

Общи условия

Активация на акаунт