Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 742
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 180
  • В Космоса
Джой, направо си избирай група. Октопод ще чакаме да се появи и потвърди, че се заема. И ако има други желаещи, да казват. Peace

# 181
  • Варна
Може ли да вкараме една допълнителна номинация - Най-вулгарна персона или Сашка Васева на форума?

# 182
  • вятър в маслините, вятър над хребета
ОК, от 1 до 5 взимам тогава, а ако се появи желаещ, отстъпвам веднага Laughing.

# 183
Това не е ли за малинака, Боги?

# 184
  • Варна
Това не е ли за малинака, Боги?
Там не са ли положителните номинации?  Mr. Green

# 185
  • В Космоса
Може ли да вкараме една допълнителна номинация - Най-вулгарна персона или Сашка Васева на форума?

Сега, Богиня, вкарах я тази категория, не за друго, а защотот видях, че възможността ми за редакция е до 13:57 и имах само една минута. Та го взех като предизвикателство и я пльоснах. Успях. Извинявам се на всички, на които не би им се понравила. Свободни сте да я пропуснете! Peace

# 186
  • Варна
Браво, Акаша, златна си. Отивам да се разписвам.

# 187

Кого имаш навпредвид? Като напоследък, вследствие на една тема, Тати се е активизирал привидно. Не че нещо, ама заключва теми, че е най-лесно.

# 188
Покрай Сашка се сетих за Евгени Минчев на форума  Laughing

# 189

Това е персонална номинация за Богинята, макар че аз си я представям повече като Денди.
Скрит текст:

# 190
  • София
Ахаха, Янечек hahaha

# 191
  • Варна

Това е персонална номинация за Богинята, макар че аз си я представям повече като Денди.
Скрит текст:
Благодаря. Денди е ерудит и класен човек.

# 192
Ее, аз точно щях да казвам, че вече няма достойни за тази категория, а вие веднага излезнахте с предложения.
Денди и аз го харесвам, за разлика от Женя.

# 193
  • Варна

Кого имаш навпредвид? Като напоследък, вследствие на една тема, Тати се е активизирал привидно. Не че нещо, ама заключва теми, че е най-лесно.
Вече съм номинирала.
А Тати ми беше изтрил от Смешките умозрението на Галантния. Чувствам се дискриминирана.

# 194
Жалко е, обаче, че номинациите за Майстор Сръчко са толкова малко на фона на негативните и предизвикателни. А има толкова талантливи и кадърни хора тук, които заслужават внимание...

Общи условия

Активация на акаунт