Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 275
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 315
  • В Космоса
Ох, Трой, мързи ме да проверявам в Гугъл. И не ми погубвай фантазиите за господина. Laughing

# 316
 Joy Joy Joy

негативната гледам, че всички, дето не се вживяваме на Рада Госпожина ни е изтипосала в "най-вулгарна личност" Laughing Половината клю е там. hahaha

# 317
Тъкмо щях да се кандидатирам за жури и Бианка ме приземи.

# 318
Миналата година от номинациите се стигна до спорове коя е най-красива и то бяха снимки, то беше чудо  Laughing Ще видим тази...
Чудя се сега дали да гласувам  Rolling Eyes

# 319
Ох, Трой, мързи ме да проверявам в Гугъл. И не ми погубвай фантазиите за господина. Laughing
Уверявам те, че и двата мускула са достойни да носят твоя ник върху себе си Wink 

# 320
  • В Космоса
Уверявам те, че и двата мускула са достойни да носят твоя ник върху себе си Wink 

Е, добре, изнуди ме да се разровя. На тях се надявах и аз, де... Laughing

# 321
  • Ямбол

Кажете за кво иде реч, че да не ровя и аз.  Crazy Laughing

# 322

Имам малко притеснения за bulbospongiosus muscle... с времето може да се чете само Аша Wink

# 323
  • В Космоса

Кажете за кво иде реч, че да не ровя и аз.  Crazy Laughing

За туй и за туй.

С времето, с времето... аз няма цял живот на неговия мускул да разчитам! Laughing

# 324
  • Ямбол

Кажете за кво иде реч, че да не ровя и аз.  Crazy Laughing

За туй и за туй.

С времето, с времето... аз няма цял живот на неговия мускул да разчитам! Laughing

Е, то първото не се видя(от снимката на Ghost).  newsm78 Сал второто, което върви бонус към основното . Гарнитура ли му викаха?!  hahaha

Акаша, не се давай на първият показан задник! Изчакай, този на Argent.  Mr. Green  

Последна редакция: нд, 03 ное 2013, 02:35 от DimiLoca

# 325
Ама освен Сребрьо, аз помня, че имаше и още един младеж, който показваше бицепси, трицепси, плочки. Ще има конкуренция.

И 2pac пускаше снимки с тениските си, които си купил - да пита дали му отиват, едната беше със шпиц деколте, а другата с декоративни копченца. Помислихме, че е гей и той се обиди.

# 326
2рас го раздаваше чувствителен като 13 годишна госпожица.  Laughing Laughing

# 327
2рас го раздаваше чувствителен като 13 годишна госпожица.  Laughing Laughing
Ха, точно.
И на мен така ми звучеше.
Направо си беше смешно и жалко за мъж.
То аз и затова, може би, не мога да приема на сериозно мъже, пишещи в женски форум. Още повече несемейни младежи, запълващи времето си в комуникация с майки, нищещи памперси и ДГ.

# 328
Той и Желязко пусна една тема какви лоши лелки сме, ама после му хареса да го пошляпват.

# 329
Що викате на детето Желязко, бре? Сребрьо е.

Златно огледало, категория момченца.
Ама освен Сребрьо, аз помня, че имаше и още един младеж, който показваше бицепси, трицепси, плочки. Ще има конкуренция.

Той Гост дава заявки за мистър Олимпия- за жалост досега не си показа нито веднъж фейса.
А аз имам снимкови доказателства за достоен кандидат за Големия форумски бастун  Sunglasses
Той поне щедро ги раздава.

Общи условия

Активация на акаунт