Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 134
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 360
  • гр. София

Joy

# 361
Aбе каквито и категории да има, Огледалото си е най-епично евър Simple Smile

# 362
Логично. Женски форум е все пак. Simple Smile

# 363
Акаша, не се давай на първият показан задник! Изчакай, този на Argent.  Mr. Green  

Отнел съм ти 25 стотни за пунктуационна грешка. Mr. Green Иначе аз съм възпитан млад човек и подобни мускули не показвам. Naughty

Логично. Женски форум е все пак. Simple Smile

После ще ми разправят, че външността не била важна, компенсирала се с други "плюсове" и че нямат нищо против да кацнат на летище Чаршафово с някой тип с фейс като на Симеон Дянков, рецитиращ Байрон и Шели в оригинал и латински сентенции. Mr. Green

# 364

После ще ми разправят, че външността не била важна, компенсирала се с други "плюсове" и че нямат нищо против да кацнат на летище Чаршафово с някой тип с фейс като на Симеон Дянков, рецитиращ Байрон и Шели в оригинал и латински сентенции. Mr. Green

Кажи им го като мъж  Laughing

# 365
Ами, по-добре, че не е важна външността при мъжете, защото от малкото, което се показа, се видя, че особен повод за гордост от външния вид няма.

# 366
Мдам...Ето моята фаворитка. Не знам коя ще се  пребори с това, успех  GrinningMr. Green
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=387323

# 367
  • В Космоса
Това е наистина красиво, но не е съвсем актуално. Grinning

# 368
Не се стърпявам да предложа категория "Многострадалната Геновева на годината".

Drama Queen!

Как никой не се сети по-рано?

# 369
Ами, по-добре, че не е важна външността при мъжете, защото от малкото, което се показа, се видя, че особен повод за гордост от външния вид няма.

Според мен Ghost например показа добро тяло. По-рано и Лабрадор се е показвал и имаше положителни отзиви доколкото си спомням. И какво общо имат конкретно мъжете, които са се показвали тук? Не ставаше въпрос за тях, а по принцип. Както и да е.

Забелязвам, че тази година Елица е много мила и добра. Разочароващо е това. Mr. Green

# 370
  • Другата България
Все се каня да те питам....този текст в подписа ти що си го направил черен? newsm78 Някак не се връзва със момченцето от аватара ти, което излъчва....позитивизъм  Flutter

# 371
 smile3544 Не знам как да отговоря. На мен не ми е належащо да ми се връзват аватар и подпис. Не съм почитател на "аватарната" вълна. Харесва ми цитатът и е черен, за да се вижда по-добре, защото на бял фон малко буквите седят неясни.

# 372
  • Другата България
 Wink Ха сега, затрудни ли се да ми отговориш? Не че нещо, така ти харесва, така си го направил, ама това черно мен не ме кефи, има толкова други цветове, а и само букви като са и те са черни, виждат си се. Някак си ми стои като.....жалейка Confused, ама както казах в една друга тема аз съм си негативна по природа Tired
Спираме със спама  Peace

# 373
Ще пробвам да видя ако не е маркирано как ще изглежда. Ако буквите се виждат ясно, ще те послушам. Wink

# 374
Това е наистина красиво, но не е съвсем актуално. Grinning
А от кога е ? Какво установи кисело-мнителнагта полиция на форума? Ден, час , марка апарат -телефон, сериен номер?
А твоите снимки които показваш, колко са актуални? Аз си ги спомням от минали години, те са едни и същи три - на купон, с някакви големи очила и още една.

Общи условия

Активация на акаунт