Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 968
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 1 770
Ааа, там реални шансове нямаш, има други кандидати преди теб Joy

Като разгледах какви теми има в форума, ами то половината достойни за Малинки Simple Smile

# 1 771
  • Milano
Какво получават ''победителите'', или е ''конкурс без награди''? Laughing

Кви са тези Малини?

# 1 772

Kaлини борби в свободен стил. Пуска се тема със заглавие Малини 2013 и се започва - всеки си измисля категория, някои груби, други остроумни, трети директно обидни, дава си фаворитите за съответната категория и след това идва Аржан.

# 1 773
# 1 774
  • в сърцето на един мъж...
Реджи, нема награда, освен да се грееш на форумската слава, която понякога може да е много бодлива Mr. Green
Ох, бе Нино Joy Joy Joy

# 1 775
  • Milano
 Joy

Трой, Laughing да покажеш ''тиквения медал'' после (нищо, че ''ти подбих реномето'' Laughing).

Гея, между другото сега погледнах, че си номинирана ''за най-умерена съфорумка'' Laughing...сигурно са те чели, като си уморена и не ''в настроение'' Joy.

# 1 776
Гейка умерена ? Може и да се е кротнала защото в скоро време не съм я засичала  Laughing

Реджина, тиквите ги преотстъпвам на който ги иска, като гледам има доста желаещи Simple Smile Ще си запазя само титлата Сашка Васева на форума, че много ми легна на сърце, особено след аналните заплахи на една 100 килограмова леля Simple Smile

# 1 777
Тройке, не се подвизаваме в едни и същи части на форума, затова не си ме засичала Mr. Green
Реджи, не съм видяла, ама така им изглеждам на хорицата. Ей на, Тройката не се има за заяждачка и спамаджийка, ма на, номинирали са я hahaha

# 1 778
  • в рока
Щом има "Сашка Васева "на форума,що да няма и "Милко Кайлайджиев на форума"??

# 1 779
  • Milano
Тройке, не се подвизаваме в едни и същи части на форума, затова не си ме засичала Mr. Green
Реджи, не съм видяла, ама така им изглеждам на хорицата. Ей на, Тройката не се има за заяждачка и спамаджийка, ма на, номинирали са я hahaha

В интерес на истината на няколко места забелязвам, че другите първи почват да се заяждат за аватара й напр., пък после като ги затапи...се заяждала.

Да започнем с Малинака викам аз, много забавен ще да е Laughing.

# 1 780

Ми нямам навика да пиша за манджи и плетки, та как да те засека  Laughing
Пък номинациите, какво по хубаво от това да те номинират, хора за чието съществуване дори не си подозирала, така че това е голяма чест за мен   Joy

# 1 781

То май има само един достоен за тая категория hahaha

Еее, ся, Реджи, тя форумската й слава се дължи на друго - не е от аватара тая работа, не е Joy
Тройке, пак не четеш, душата, и в манджи и плетки не се подвизавам Mr. Green

# 1 782

Mилко Калайджиев го хвана липсата.

# 1 783
Е не, за Аржан нещо по-младичко и докачливо трябва.

# 1 784

То май има само един достоен за тая категория hahaha

Еее, ся, Реджи, тя форумската й слава се дължи на друго - не е от аватара тая работа, не е Joy
Тройке, пак не четеш, душата, и в манджи и плетки не се подвизавам Mr. Green

Душа, нямам навика да ходя след другите, защото обикновено другите ме следват, а ти верно че нямаш никво чуство за хумор  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт