Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 855
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 1 755
  • в сърцето на един мъж...
Хаха, ох, живо си го представих Joy Joy Joy

# 1 756
  • София
Не си го представям, но пък помня колко беше плюван в останалата част от денонощието.

# 1 757
  • Варна
По-скоро си представям как обсъждаме вкуса на черния етикет /аз само слушам, но се съгласявам, понеже не употребявам/. Но пък му подхвърлям да опита Lagavulin 1995 Distillers Edition и въобще разговорът си тече лежерно.
Може и за черния чорап с ръб да си поговорим. Мдааа baby_neutral

# 1 758
Все се чудя момченцата нямат ли си естествена причина за самостоятелно забавление newsm78
Нужно ли е точно тук да се сюблимира?

Ми а де.
Ся, за да доставя малко радост на Самсара, ще кажа "Можете ли да си в такава сценка сопрано, жоро01, ломбардо, вълка, селтаците... който и да е от старите педераси?".

Да, представи си просто Марадона в 2 през нощта как запълва 3 страници с "Ти що ме номинира, ма, аз теб с пръст не бих те пипнал, колкото и да съм закъсал".

Joy Joy Joy

просто не можах да се сдържа  Mr. Green

# 1 759
  • Once there was a Hushpuppy...
Ох, и днес ли ще се занимаваме с това кой е по-недоебан.
Все се чудя момченцата нямат ли си естествена причина за самостоятелно забавление newsm78
Нужно ли е точно тук да се сюблимира?

Ми а де.
Ся, за да доставя малко радост на Самсара, ще кажа "Можете ли да си в такава сценка сопрано, жоро01, ломбардо, вълка, селтаците... който и да е от старите педераси?".

Дона - страхотно ме разсмя днес, върха си!  bouquet
Богинята и Тонка - все в този тон, посмях се с вас момичета Peace

# 1 760
  • В Космоса
Колко пъти да се обяснява?!?!?!! Поне 2-3 поста имаше на предишната страница, посветени на чутовния им подвиг.
Четох, четох, но не намерих. Да не е изтрито?
Та - още веднъж, ако благоволите.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=346265.msg9169979#msg9169979
тук е обяснено.

Ох, това ми напълни душата! Joy Благодаря!   bouquet
Че и достоен аватар има този талант Бу. Crazy

# 1 761
  • Milano
Доне, като гледам има само един не дооценен, щото жена му я няма. Да се връща тая дама, че вече става наложително да се погрижи за екземпляра Mr. Green
А, Джо, нема да те разчуствам, ще се прибере момата да помага... Ми дано скоро свърши седмицата Joy Че загоре човекот

Joy

Влезнах от любопитство и си умрях от хилеж последните страници (естествено върнах назад да прочета ''драмата'').

Не мога да коментирам, защото повечето потребители не ги познавам, но догодина да включите номинация ''най-забавен съфорумец''.

И досега за нея фаворитки ми бяха Гея и Трой, но след прочетенотео определено добавям и Джой, Бианка и Среброто.

Спарка, снимка - няма, не мога да гласувам за едното око, което съм видяла. Laughing

# 1 762
Реджи, моля ти се, хич не съм забавна, нали видя, казаха, че съм вкисната злобарка Simple Smile Ще ми развалиш реномето ти Crossing Arms

# 1 763
  • Milano
Гея, пропуснала съм (не съм чела темата).

Нали виждаш, че съм ''на опаки''...някои хора биват виждани, като заядливци, а за мен са най-забавни (освен, че съм на същото мнение), знам ли вероятно, защото и аз не съм от умерените. Mr. Green

# 1 764
Реджи,ей Rolling Eyes

# 1 765
Ми да те вметнем и теб в някоя категория Mr. Green

# 1 766
  • в рока
Аз искам да поздравя Аржан с ето тази песен

# 1 767
# 1 768
  • Milano
Ми да те вметнем и теб в някоя категория Mr. Green

Освен в ''заядливците'' не виждам в коя? Mr. Green...ама ще трябва да гласува чужбинския, че тук почти не се вясвам (пиша само в една тема и отвреме-навреме и някъде другаде).

пп. що е то Малинки?

# 1 769
Ааа, там реални шансове нямаш, има други кандидати преди теб Joy

Общи условия

Активация на акаунт