Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 859
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 1 740
  • Варна
Чак пък. Тя се пали само за филми. Peace
В нашия случай, признавам, беше по повод негативното ми мнение за актьор, който тя е поставила на пиедестал. Та явно, Боги, си права.  Laughing
Разбира се, че съм Peace
Дай да го видим този хубавец - предмет на форумска разпра.

А Бианка да не се разсейва, а да приготвя двата солидни солидни аргумента на Миротвореца. Жалко, че е късно да си сменя вота за форумското Огледало - и там ти е мястото.

# 1 741
  • София
Дай да го видим този хубавец - предмет на форумска разпра.
Наистина ли очакваш от мен подобно нещо! Аз съм жена с принципи.  Mr. Green А все пак, доколко е хубав, е прекалено субективно.

# 1 742
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Боже, от сега знам кой печели форумната Драма Куин ooooh! То бива тръшкане, то бива чудо, ма Джой, земи му пусни на Сребрьо, че вече горкия пяна му избива на устата Tired
Гея, сега и на теб ли трябва да обяснявам истини за старомоминството Naughty Laughing?
Чекай да ти метна една ведра усмивка за добрутро Mr. Green

# 1 743
Колко пъти да се обяснява?!?!?!! Поне 2-3 поста имаше на предишната страница, посветени на чутовния им подвиг.
Четох, четох, но не намерих. Да не е изтрито?
Та - още веднъж, ако благоволите.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=346265.msg9169979#msg9169979
тук е обяснено.

# 1 744
  • в сърцето на един мъж...
Нищо де, и без принт ще те аресаме Mr. Green
Джой, то нищо, че имам мъж и две деца, понеже съм читанка, по неговите стандарти и аз съм в тая категория. Та за това, земи му се пусни, белким си промени мнението, че явно страда горкия Joy

# 1 745
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не продължавай, че скоро ще ме разчувстваш и убедиш в собствената ми безсърдечност Embarassed. А кандидати за ласките ми толкова много, как да им смогна Laughing...

# 1 746
Ох, и днес ли ще се занимаваме с това кой е по-недоебан.

# 1 747
  • София
Ох, и днес ли ще се занимаваме с това кой е по-недоебан.
Че то това е най-интересно.
Ако не, хвърли ти една леопардова цица насам.  Mr. Green

# 1 748
Баба ми има един лаф - не фърляй камик у редко лайно, оти че те опръска.

Добро утро  Flutter

# 1 749
Да, класическата форумска обида. Ама като участва мъж в ролята на форумска тетка  е още по-. Номинация за Малинов дует.

# 1 750
  • Варна
Все се чудя момченцата нямат ли си естествена причина за самостоятелно забавление newsm78
Нужно ли е точно тук да се сюблимира?

# 1 751
  • в сърцето на един мъж...
Доне, като гледам има само един не дооценен, щото жена му я няма. Да се връща тая дама, че вече става наложително да се погрижи за екземпляра Mr. Green
А, Джо, нема да те разчуствам, ще се прибере момата да помага... Ми дано скоро свърши седмицата Joy Че загоре човекот

# 1 752
Все се чудя момченцата нямат ли си естествена причина за самостоятелно забавление newsm78
Нужно ли е точно тук да се сюблимира?

Ми а де.
Ся, за да доставя малко радост на Самсара, ще кажа "Можете ли да си в такава сценка сопрано, жоро01, ломбардо, вълка, селтаците... който и да е от старите педераси?".

# 1 753
  • Варна
Марадона и Селтакис определено ми липсват.

# 1 754
Да, представи си просто Марадона в 2 през нощта как запълва 3 страници с "Ти що ме номинира, ма, аз теб с пръст не бих те пипнал, колкото и да съм закъсал".

Общи условия

Активация на акаунт