Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 709
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 1 890
За друг път да си знаеш да не гледаш дебелите майки, все им се струва, че ги гледаш накриво, а понякога просто човек се чуди откъде да заобиколи.

# 1 891
# 1 892
  • Варна/Лондон
Стига бе, Лабрадор е мъж, и то какъв Peace
Е на Сребърничък какво му е?
Кой му се реди на такава дълга опашка?! Laughing

# 1 893
 Joy
Янечек за крилата фраза, но и Мишон за крилата дедукция (ако правилно разбирам, намеквайки, че Шантал е сопрано или в краен случай Марадона)  Laughing

# 1 894
Кой му се реди на такава дълга опашка?! Laughing

Типичната колежка е, какво.

# 1 895
Joy hahaha Самата порода е за жени, някак си. Поне на мен са ми любимите кучета.
Съвсем правилно - падам си по жени.
 Laughing

Да, стига да нямат никакви претенции, да са кротички, миролюбиви, склонни да се съгласяват с всичко, да красят, красят света.... Wink и да се праят на беззащитни, че да може големия мощен Лабрадор да ги спасява от бедите...

Нищо не разбираш, Доне, от дедукции, а от дедуци.

# 1 896
Само Стоенча не сте споменали още

# 1 897
Олеее, тоя съвсем го бях забравила.

# 1 898
  • София
Ще го пишат в липсите догодина сякаш ...
Май и мене ме пишете към липсите.
С тея мои глигани го отнесох.
Днес на изхода на един магазин стоиме аз и една..хм, дебела майка. Аз вероятно съм погледнала към нея по-хм.. някак си и тя изведнъж ми песна  "Защо ме гледаш така, на глиган ли ти приличам? "
Леле.. ако можеше да се отвори земята направо....
Най вероятно е чела тук, или по-лошо - още чете.
Срам ме е, сори  Blush

Опа, леко, пОсмали малко. Stop
И после се събуди ли? Thinking

# 1 899
Ще го пишат в липсите догодина сякаш ...
Май и мене ме пишете към липсите.
С тея мои глигани го отнесох.
Днес на изхода на един магазин стоиме аз и една..хм, дебела майка. Аз вероятно съм погледнала към нея по-хм.. някак си и тя изведнъж ми песна  "Защо ме гледаш така, на глиган ли ти приличам? "
Леле.. ако можеше да се отвори земята направо....
Най вероятно е чела тук, или по-лошо - още чете.
Срам ме е, сори  Blush

Опа, леко, пОсмали малко. Stop
И после се събуди ли? Thinking
Eлица... ти ли беше? Blush Съжалявам, колкото и да знам, че не ме харесваш, ти се извинявам. Не е нарочно, така си гледам понякога.

# 1 900
  • София
Как си гледаш, все едно виждаш глигани? Laughing
И каква публика събираш с глупотевините си, не е истина просто.
Надявай някои кичозни гащи и почвай да снимаш, то се е видяло, че скоро няма да смениш репертоара. Crazy

# 1 901
  • Бургас
Шантал,аз също мисля,че преувеличаваш за случката.И каква е тази злоба и защо се подиграваш на пълните жени?Нямаш ли такива приятелки? Жени има всякакви,това е интересното.Ако всички бяха красиви като теб,само си представи каква трагедия ще настане! Laughing

# 1 902
  • Варна
Ама много сте сериозни, значи. Шанталчето тъкмо се опитваше да разведри обстановката.

# 1 903
  • Ямбол
То никой не е застрахован от глигания. Шанти да чука на дърво и да плюе в пазвата, да се върти назад и да заключва пръсти, че не се знае кои хормони може да се объркат и ето ти Gлиган off. Който много говори, нали знаете....

# 1 904
  • в сърцето на един мъж...

Не знам, нежничък ми е такъв, той като жена се обяснява, не прилича на мъж, сори Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт