Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 438
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 2 025
  • London
Супа от цвекло е това бе, много е полезно. И Аполон не го уважава, но аз си го ям. hahaha

Айде винения ми кебап в гърне тогава. Да ви е сладко.  bouquet

# 2 026
Ла Катрала, приятно ме изненадваш с добрия си вкус към храната. Това последното само е малко загорял тюрлю гювеч, но е по-добро от пиперките/чушките на някои от критикарите.  Mr. Green Боршът и аспержите са точно, както си трябва.
Упс, ей сега ще ни изтрият.  Rolling Eyes

# 2 027
  • Пловдив
Да, ама аз нямам претенции да са ми някакви чушките, нито да съм добра готвачка Mr. Green Mr. Green Просто чушки с ориз.

# 2 028
Супа от цвекло е това бе, много е полезно. И Аполон не го уважава, но аз си го ям. hahaha

Айде винения ми кебап в гърне тогава. Да ви е сладко.  bouquet

Дай адреса идвам да ям Simple Smile Много обичам супа от червено цвекло Simple Smile
бтв имаш манджа по печката и да знайш, че не си никва домакиня   Mr. Green Joy

Последна редакция: пт, 08 ное 2013, 00:43 от Troy

# 2 029
Е, хубава работа, ама форумска! Дайте поне плавен преход да направим от зелените сютюени към червените супи и от прашките към пръжките!
Що да чиня - домакиня! Crazy

# 2 030
  • London
Хвана ме, Трой! hahaha Верно, че е потекло явно като съм махала капака на гърнето. Joy

Жаве, аз съм Еро-Домакиня ( Хаус Барби). hahaha Всичко, което се говореше напред плюс добра кухня. Mr. Green

# 2 031
Е, айде сега - личи си, че е лъснато всичко. Тва този инокс, за да стои в този вид си е геройство.  Wink

Степфордска съпруга му викам аз, Катрала. Joy

# 2 032
  • В Космоса
Бе, на мен що цяла вечер не ми отваря картинки!? Всичките хубости изпуснах! Crossing Arms

# 2 033
  • London
Е, айде сега - личи си, че е лъснато всичко. Тва този инокс, за да стои в този вид си е геройство.  Wink

Степфордска съпруга му викам аз, Катрала. Joy

Mr. Green

Последна редакция: пт, 08 ное 2013, 00:26 от La Catrala

# 2 034
# 2 035
  • Варна/Лондон
Е, к'ва стана тя? Не останаха ли кюлоти за показване, висящи задници и стърчащи предници, че до манджите опряхте. Laughing
 Отивам в ''Какво сготви, снимай...'', да видя аз там да не пишат за задници.

# 2 036
Катрала, сакън, сядай прилично, че ще изпадне япончето, бре! Joy
Пу-пу, мръсница.

# 2 037
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Страхотна снимка, Катрала!

# 2 038
Е, к'ва стана тя? Не останаха ли кюлоти за показване, висящи задници и стърчащи предници, че до манджите опряхте. Laughing
 Отивам в ''Какво сготви, снимай...'', да видя аз там да не пишат за задници.

Те там са толкова захлюпени, че освен манджи нищо друго не ги вълнува Simple Smile а гледайки произведенията им, си мисля че всичките са тип глиган  Joy

# 2 039
  • В Космоса
Ква снимка бе нищо не виждам днес  Sad Някой ме ослепииии Close Close Close

Общи условия

Активация на акаунт