Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 80 284
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 2 325
E, дърт е, да, ама има уникални черти. Тоя твоя не ми се отваря? Дай снимка на ЛС.

# 2 326
Но Катрала, защото на лентичката си написала, че чакате малкото японче, и аз за това.. Rolling Eyes

# 2 327
Опрайх го.

# 2 328
  • София
Може да потърсите и снимки на Реза Голзар в гугъла, докато Шантал си нагласи самоснимачката.

# 2 329
  • London
 На майка му прякора е Японката, то следва да е малкото японче. А ако е дръпнато като мен още по-хубаво, ако се опули с едни големи кравешки очи като Аполон може да ме докачи следродилната депресия. hahaha

# 2 330
На майка му прякора е Японката, то следва да е малкото японче. А ако е дръпнато като мен още по-хубаво, ако се опули с едни големи кравешки очи като Аполон може да ме докачи следродилната депресия. hahaha
Laughing Ох, вие сте интересна фамилия..

# 2 331
  • Ямбол
Може да потърсите и снимки на Реза Голзар в гугъла, докато Шантал си нагласи самоснимачката.

Красив мъж.  Peace

# 2 332

Най хубавия иранец, който съм виждала е този, ама и той на половина иранец и малко облагороден Wink

# 2 333
Виждала съм банкетна маса с ирански туристи, двайсетина парчета - все едно специално ги бяха подбирали, и мъжете, и жените. Много благородни, орлови черти, древна раса.

# 2 334
Тия всичките неща от обща култура ли си ги знаете Laughing
Шантала, ако ще показва дупе да е голо, щото ако е облечено с оня драйф цвят Crazy

О, аз съм учила един семестър етнология и сега беше моменът да блесна с знания. То и без това другаде не съм ги прилагала, поне в темата за БГ мамма номинации  Laughing

Тц, този, показаният от Дона, и той не ми харесва  Sad Този на Трой повече ми допада.

# 2 335
  Този на Трой повече ми допада.

Този е Дейвид Ганди Simple Smile майка иранка и баща британец Wink

# 2 336
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не ми харесва на мен Ганди, май само аз не припадам по него в този форум Embarassed.

# 2 337
  • Варна
Мммм, ма той разкошен тоз Ганди. Не го бях чувала досега.

# 2 338
  Този на Трой повече ми допада.

Този е Дейвид Ганди Simple Smile майка иранка и баща британец Wink
Явно много успешна комбинация на гени newsm53

# 2 339
Мммм, ма той разкошен тоз Ганди. Не го бях чувала досега.

Модел е на Долче и Габанар, а сега и на Маркс и Спенсър Simple Smile
Рекламата на МС е много хубава Simple Smile
http://fashion.telegraph.co.uk/columns/bibby-sowray/TMG10426345/ … mas-campaign.html

Общи условия

Активация на акаунт