Успешно "олежани" бебета - тема 12

• 30 600
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
Аерче, на счетоводителката дъщерята е на 13, с лилава коса, сега за Коледа иска лилави лещи. Вече са поръчани в оптиката Crazy ............бъди готова след някоя друга годинка

# 646
лаленце, пратих и на ФМ, ама ти така или иначе трябва да си ги свалиш на компа, за да можеш да ги зумваш, иначе ако разглеждаш през снимката или ФБ, ще са дребни.

# 647
Аз понеже нямам още опит не мога да се включа много, много  Simple Smile по темите
Ширина и нашата така си лапа ръцете, аз обаче и давам бибата, лошото е, че като я изпусне и надава вой и постоянно трябва да ставам да й я давам  Laughing Laughing, а понякога това е в продължение на часове.
Момичета да кажа, че май ми мина запушването на гърдата, ама да не дърпам дявола за опашката  Simple Smile

# 648
Аз пък да кажа, че лапането на ръцете е един от показателите за правилното развитие на бебето. Ако не го направи и през втория си месец това е признак, че трябва да се отиде при специалист. За мен лапането на ръцете е абсолютно в реда на нещата и не е нужно да се дава биба. Ако се смуче палеца това може да доведе до пристрастяване, но ако си лапне пръстчетата за кракто, за да се почеше или ей тъй за шоуто не се шашкайте и да тикате бибата. Не го казвам от опит, че с биби опит нямаме никакъв, така просто си размишлявам  Hug

# 649
Уф, най-накрая Боби Великий заспа, не мога да повярвам  smile3507 Ще трябва да го насоча към рекламния бизнес за дългоиздържащи батерии с тази негова издръжливост.
 Laughing
Сега като чета предишният си пост ми се вижда хаплив. Не съм искала така да прозвучи  Hug
Лека вечер от мен

# 650
И при нас приспиването взе да се проточва до 22-23. Ужас.
Къдровачка, пий малко лецитин известно време. И при мен много се запушваха канали, явно някои хора са по- предразположени, дори и да правят всичко с кърменето правилно.

Лекичка!

# 651
Не е хаплив, обаче мишката започна да ползва биберон като спряхме да се приспиваме с кърмене  Joy Не викай дявола.

# 652
Стеф ако си търсите партньор мога да ти усигуря.Незнам какво им става на тези деца, но преди си лягаше около 8-8:30 а сега 10-11, снощи чак в 11:30 едвам гледах, а той си играе ли играе.

# 653
Моят калпазан заспа почти навреме, но пък за сметка на това се събуди в 3 и няма заспиване. А бе момичета колко време избива един кътник? Направо здравето ми взе, а това е едва първият.  ooooh! Сега пък ми се обади класната на дъщеря ми, че повърнала в час. Направо като е тръгнало, край няма.  #Cussing out

# 654
  • велико търново
къдрови4ке,аз знаеш ли какво правя, като заспи и се унесе пове4е и го махам тя премлясква няколко пъти и продължава да спи Simple Smile ние тази нощ ни удари отново на приказка Simple Smile много  "приказва" на грифа с игра4ки Simple Smile мм вика "край със съня направо да ставам и да тръгвам на работа" Simple Smile ама нещо май имаме проблем с акането,снощи преди да я окъпя като отворих памперса имахме едно  малко ако,след баня пак по4на да се напъва и като взех да я мажа с триксерата и я секнах понеже е студен Simple Smile днес става 5 дена от както не е акала както трябва  Rolling Eyes

# 655
  • велико търново
ураааааааааааааааа днес се изакахме,беше по разли4но от преди едно масленно зелено и рядко Rolling Eyes и много миришещо  Tired а вие дами къде се загубихте днес ви няма никакви Simple Smile

# 656
Браво, Шики  Hug
Аз днес 2 не виждам, не съм спала почти, само сутринта за 3 часа. Сега пак ще се храним май  Simple Smile

# 657
Ширина такова е защото е много дни постояло в коремчето, но спокойно няма проблем.Честито ви облекчение, виж дали не се дължи на млякото, можеби това не е подходящо, знам ли?При нас помагаше на тази възраст масажче по коремчето по посока на часовниковата стрелка.

kadrova4kata ще свикнеш, като поотминат коликите ще започне да спи по спокойно и ще се понаспиваш, ако ли не ще свикнеш с по-малко сън.Решение е да спиш и през деня когато тя спи и имаш възможност поне в началото.Между другото вас почнаха ли ви коликите?Дано са леки ако ги има вобще.

Последна редакция: чт, 12 дек 2013, 21:03 от Feq_na_z1bkite

# 658
Фикс,преди малко купих праха на Persil Enpert sSenzitiv -гел.Всъшност изпратих таткото и той е взел,на нашия пише за бели дрехи Shockedмай няма да стане за цветни. newsm78 Въобще има ли за цветни,че нещо в нега не откривам инфо.Ти с какъв переш?

# 659
Деси, ползвах го доста кратко, но всичко перях с него, детските дрехи никога не съм делила на бяло и цветно.
Аз винаги слагам по- малко прах на детското от дозата, която е написана. Не знам дали има значение.

Вече пера с обикновен персил.

Искам да похваля този крем. Ръцете ми бяха изсъхнали и напукани на кокълчетата от студа. Трети ден се мажа и вече са много по- добре. http://apteka.framar.bg/30011155/нанобазе-крем-за-много-суха-кожа-30-гр-

Общи условия

Активация на акаунт