Успешно "олежани" бебета - тема 12

• 30 600
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
За съжаление информация получавам от интернет, защото явно лекарите са твърде заети да се обясняват. Фусти, пробиха тъпанчето, защото гнойта е навътре и по думите на тоя е могло да стигне до мозъка. Стеф, по това, което четох в интернет тъпанчето зараства, но 1 година трябва пазене от вода. И една капка да попадне.....може ....... да стане много лошо.  Sad
Аера, сега се сетих да ти напиша, че аз като бях на 4 години ми се случи нещо подобно и си спомням смътно и на мен ми рязаха тъпанчето без упойка беше, помня, че ме боля, понеже имах гной зад тъпанчето, но си заздравя и нищо ми няма, не помня подробности, но ще мине, това ми е мисълта.
Feq_na_z1bkite, на опаковката на моята не е показано, затова питам, аз пробвах за няколко секунди, че тя не стоеше, но за другия път ще знам, благодаря за обяснението   bouquet

# 691
  • велико търново
малееееееееееееее Аер4е какви са тези страхотии направо настръхнах 4естно Rolling Eyes абе какви са тия доктори как няма да ти обеснят ти си майка не ти е ясно какво става и те няма да ти обеснят, казват ни да не 4етем тоя интернет ама аз да си призная ако не беше той нямаше да знам много неща,щото тези доктори преглеждат ни и това е няма да ти кажат кво ни е или от какво се е слу4ило....тъпи доктори....а искат увели4ение на заплатите на кое от горе бе майка ви проста  #Cussing out #2gunfire извинете ме ама много съм си патила от ей такива "доктори" за съжеление 
фей4е аз ония ден,съшност майка ми взе от аптеката някъв аспиратор за нослета на бебета ама с тръби4ка ето се дърпа,а със засъхналите сопол4етата как да се справям Rolling Eyes

# 692
Девойки, затворила съм се аз в къщи, а навън какво чудно временце, ммм....не ми се прибираше. Нещо ме боли гърлото, чак ухото ме боли и нали в нас лекарства нямаме  Cry утре едва ще преглъщам.
Аера сега значи при къпането трябва да внимаваш с душа.
Къдроваче моят аспиратор е от тези с маркуче и ти дърпаш с уста. Малко гадно звучи, но е много лесно. Това с прахосмукачката така и не го проумях. Ами моята като е с всмукателна сила 400 вата мисля как ще я пусна да дърпа, ще му дръпне мозъка. За засъхналите сополки пак същата процедура. Капваш солен разтвор и чакаш да омекнат. В началото ти препоръчвам да не взимаш на спрей, а ампули. По скъпичко излиза, но е доста по-приятно за бебо.
Девойки новата визия на бг мамата от понеделник въобще не изглежда добре.

# 693
Малеее, Аерка, направо настръхнах, като прочетох, какво сте преживели.  Sad Не знам, как си издържала на тази гледка. Лично аз не бих могла. Като бяхме в болницата, докторката ми каза, че съм пречела на лечението, защото плаках, докато 13 пъти боцкаха Никол, за да й намерят вена. Сега как е Стенли? Даваш ли някакви пробиотици, че доста ви станаха антибиотиците? Дано да няма последствия от това пукане на тъпанче! Praynig
Кадровачка, избягвах да ползвам аспиратора, защото имах чувството, че още повече се запушваше нослето на Никол. Просто пръсках повече физиологичен разтвор и секретите сами си изтичаха. Като минаха 4-5 месеца, нещата сами се оправиха. Май чакане му е майката?  Thinking

# 694
Ами да, то в момента е толкова неосъзнато бебето. Многэ знае, че трябва да издуха или да подсмръкне. Мишката на 1 година вече и още не знае какво да прави със сополите освен да ги обърше в ръкава си или в крачола ми  Twisted Evil

# 695
Фусти, май ще трябва да ходя на гости на новата ти баба, за да пробвам гозбите й? Wink Дано имат същия ефект като при теб. Какви са тези супи от прасето? Ние другата седмица ще заколим едно прасенце, че тези купени меса са отврат. Последният път варих едно миризливо и още ми мирише под носа на гадост. На Лаленце ще пратя едното краче, че да се облажи. Другите ще ги хапне ММ, че и той им е голям фен, както и на ушичките. Аз такива работи не мога да ям. Laughing
Мишката на 1 година вече и още не знае какво да прави със сополите освен да ги обърше в ръкава си или в крачола ми  Twisted Evil
Даже е много напред с материала, щом е открил два начина да си облекчи нослето. Heart Eyes
Аерка, мислех си, ти днес второ мнение за това пукане на тъпанчето взе ли? Thinking

# 696
Аерка, на едно познато детенце му правиха така пункция, за да изтеглят гнойта. Знам, че ако не се направи по- лошо може да стане. Мога да питам трябва ли нещо след това да се прави и дали са внимавали с мокренето. Ще мине всичко, голям ужас е да гледаш как го боли детенце  Hug

# 697
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Здравейте, момичета,
Ще ме приемите ли във вашите редици?  Praynig
Бих искала да ви се похваля, че на 05.12.2013 г. в 4 часа и 20 минути, за първи път изплака нашата дъщеричка Анна. Аничка се роди 4 дена преди термина, 3250 грама, 50 см.  Hug
Аз съм много много щастлива, че най- накрая след толкова време, Господ ме дари с второ дете.

А самото раждане мина наистина лесно и бързо, нищо общо с първото ми раждане.

# 698
Честито дени, добре дошла!
Аера и аз се разтреперих направо при разказа ти, дано Стенли да става все по-добре. Тоя Гринтус май дава резултат след всичко друго което пробвах....
Сори за телеграфният пост но съм от телефона.
целувки!

# 699
  • на земята
Добре дошла Дани   bouquet
Аера,всичко през което минавате е ужсно,да минава бързо и да се забравя  Hug душичката малка е голям юнак ,а ти силна мама  Hug

# 700
Разтвора го има и н банки и е доста по евтин - 500 мл за 1,50 лв Просто запазваш някоя от старите ампулки(пластмасови са) и от дупка си засмукваш от него, къде къде по е на далавера.Аз в началото направо се раззорих, а после пък със зъбите хептен, добре че ме светнаха в аптеката.

# 701
Добре дошла на новата мама и на Къдрова4ка, че пропуснах!  Hug
Днес бяхме на преглед и докторът каза, че дупчицата зараства. Фиксче ако не те притеснява поразпитай твойта позната какво се прави след подобна манипулация. Днес взаимно се извинихме с доктора, който прави парацентезата, пообясни ми човекът защо се е наложило и сега съм малко по-спокойна.
После пак ще се включа, че трябва да слагам капки....

# 702
  • велико търново
а аз да ви се опла4а уж се зали4иха лишей4етата сега отново излязоха Sad и се драпа милата Sad направо съм бясна Twisted Evil в понеделник ще звъня да я видя кога е на работа тая дерматоложка 4е и загубихме някъде визитката и да я прегледа на ново ако трябва изследвания да и вземе аз си мисля 4е е атопи4ен дерматит ама ...не би трябвало аз да правя диагнози нали Rolling Eyes направи ми едно такова...впе4етление 4е много набързо я прегледа и веднага каза 4е и е много суха кожата и да сменя млякото и козметиката е,това и направих ама уви #Cussing out

# 703
Аерка, разплаках се, като те четох  Hug Hug Hug Радвам се, че сега си по-спокойна, остава и малкият да се оправи напълно, но ако може и бързо. Нека всички лоши неща останат в тази година, и да започнете на чисто, без такива препядствия  Hug
Как си днес Фустич?
Къдровачка, аз също почти избягвах да го ползвам аспиратора, а иначе ми е като на Фустата. Важно е да е мокро вътре в нослето.
Дани, добре дошла и честито второ щастие. Гледайте се и се гушкайте  Hug
Лаленце, какво сътвори в машината, похвали се, да взема и аз нещо различно от хляб да забъркам  Grinning

# 704
Аера, много се радвам, че дупчицата заздравява, както и че си по-спокойна. Добре де, как така има гной в тъпанчето, на какво се дължи това? От къде се е взела тая пуста инфекция?
Жени, беше се поизгубила последно време, да не сте пак във фаза?
Дани, добре дошли с мъничката принцеса!   bouquet Баткото помага ли, сигурно е много ентусиазиран
Много се радвам, че има нови попълнения в темичката, нека още мамчета да се присъединяват от лежанките.
Фусти, оправихте ли кашлицата? Ние още влачим едни сополки, но вървим кам оправяне.
Ф-Деси, много хубаво коремче, пу пу  Heart Eyes въобще не си мръднала на фигура, а само на коремче, браво!
Дрънчо, като имаш време, по-дълъг пост да се отчетеш малко за Каменяка  Hug
Ширина, виж на лекарката графика в нета, сигурно го има
Лали, възвръщате ли теглото след ротавируса?
Ивет и Белоснежка сигурно не могат да сварят да хапнат, за писане и дума не може да става.
Ина ми се губи от доста време, ще пишем неизвинени отсъствия  Naughty
Ние по принцип сутрин като се събудим, пускам за малко Бейби ТВ и се пизлежаваме. Тази сутрин едвам гледах. Боби се размърда, а аз даже не съм разбрала кога пак съм заспала. По едно време той ми мушка дистанционното в ръката. Joy Гледам го седнал и се курдисал да гледа детски, мамин златен той  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт