Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява менюто за алергични деца на vipbebe.com?
Какви са някои подходящи храни за дъвчене, за да научите дете?
Какво е столче за баня и какви са неговите предимства?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява менюто за алергични деца на vipbebe.com?
-
Какви са някои подходящи храни за дъвчене, за да научите дете?
-
Какво е столче за баня и какви са неговите предимства?
-
Какви са ползите от къпането на деца в столче за баня?
-
Какви са някои техники за успокояване на дете след падане?
Днес вече тази смес не ми е толкова анти, явно ние хората сме устроени да свикваме с всичко. Гърлото като че ли спря да ме боли, но все още съм като ударена с мокър парцал. И през цялото време въпросът е? от къде се разболях, защото за мен си е направо един грипен вирус.
плюс това не се дават няколко неща едновременно,за да може да следиш за реакция,че ако малката ти направи алергия и дерматоложката няма да ти помогне,а и ти няма да знаеш откакво е
.Добре,че не си пускам вече МБ сряда и петък,че сигурно и там ще открият че си отглеждам джурасик парк.
аз почнах да спа с Ая през деня за да издържам през ноща.Е сега спи,какво ще прави нощеска незнам,ама знам че планувах да украсявам.

приготвили на Ая крекерите
но наистина ще запо4на с зелен4уците явно защото плодовете са сладки и по и харесаха докато на моркова се намръщи,а относно захранването съм 4увала 4е когато бебето е само на АМ е желателно захранването да се по4не след 4 месец понеже в пюренцата има пове4е витамини докато в млякото ги нямало
...с младежи. На възраст съм вече.

Тя преди беше казала, че не искала да стъпи у дома и ще изиска да и водим Боби, ще ми лази по нервната система, ще се опита да нахрани Боби с шоколади, напук на мен ...направо като картинка ми излиза всичко. Нооооо аз ще я поставя на мястото и
няма тя да ми диктува живота. Така че очаквайте пикантни истории и сърцеизлияния, когато така "желания" момент на пристигането и настъпи. Ще има кютек, то е ясно