Красотата на земята сме събрали в цветята! Есен-Тема63

• 35 748
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Ооо,каква сладка розичка!Много нежен цвят Heart Eyes и Борчето е голям сладур,май бързичко растат децата Simple Smileда са ни живи и здрави,тръгнат ли на градина не се усеща как бързо минава времето.
Аз като стана въпрос за хои и взех да ровя,вероятно сте го чели ама пък ако случайно не сте,мисля,че това ще е полезно.Поне основното и за размножаване има писано достатъчно.
http://www.adept-bg.com/articles-2/hoya.html
Сурат тефтер и аз нямам  Mr. Green ако се налага ползвам на мъжа.То и свекито има ,само аз нямам Grinning
Казвам лека нощ,че май ставам досадна Embarassed

# 361
  • в огледалото на живота
Писе,сега прочетох за теб....бързо възстановяване на мама  Hug
Кучо,сладка бухта си имаш ...само да я мачкаш и гушкаш  Heart EyesЕх,кога порасна и моята..сякаш вчера бе бебе,а  скоро ще стане на 4г...

Вместо лека нощ,една притча, в която има  много  истина....
Скрит текст:

Тичаме, все тичаме....

Тичаме за работа, тичаме от работа към в къщи – да сготвим, да изперем, да прегледаме домашните на децата, да закараме колата на ремонт, да намерим майстор за провредения електроуред в къщи или за прокапалата чешма....
Тичаме по институции, поликлиники, задачи...
А всъщност замисляме ли се някога кой всъщност има нужда от това тичане....
Дали нуждата от добра дума или мила усмивка не е по-голяма от топло ядене и изгладена риза....
Далу нуждата да прегърнем детето си, не е по-голяма от това играчките му да са подредени, да му прочетеш приказка или просто да си поговорите, не е ли по-важно от това дали точно е изписана сложната дума в домашното му, дума за която дори ти самият не си сигурен как се пише и какво точно означава....
Хора, спрете! Земята се върти винаги с една и съща скорост! Тя никога не тича!
За къде тичаме тогава?! Мястото за което тичаме винаги ще бъде там където е, но хората които обичаме, никога повече няма да са същите и мигът с тях никога повече няма да се повтори! Затова забавете ход и преди всичко друго, което сте се разбързали да свършите, намерете време да спрете до тях и да ги попитате как са! Да им покажете цъфнало пролетно цвете, интересна мида на морския бряг или просто по-различно изглеждаща звезда на небето!
И в този миг си припомнете че ги обичате и както те, така и вие имате нужда от всичко това! Никой няма камък на мястото на сърцето си! А камъкът както знаем не може да тича!
Спокойна вечер на всички  Hug

# 362
Това не се отнася за моята хоя-явно е различна. Mr. Green
Расте си бързо и с огромни листа.
devi4ca
Много ми хареса притчата. Hug
Водата спря ,даже не спазиха и обявения час. Crossing Arms #2gunfire
Лека и спокойна нощ!

# 363
  • София
Определено с мъка на сърцето ги прибрах Sad Раздавах на познати, приятели. Само 60 и кусур кофички съм набучкала, като повече от половината се вкорениха, понеже ги сложих още началото на септември. Дай Боже да презимуват - ще раздавам. То толкова много не знам какво ще ги правя. Абе знам, но трябва да оръся мъжО за солидна сума за парапет на верандата Twisted Evil
Специални целувки и за Борко. Кога се роди, кога стана ходещо човече Simple Smile

# 364
Много хубави деца, мами и цветя! Hug
Доника, завидях за сакъзчетата! Grinning

# 365

Привет-приятен и спокоен ден ви желая!!!
Ето снимки на хоята и теменужката от Таня. Heart Eyes

Аз си мислих,че имам много саксии с мушкати,а Доника има 60 бр- Браво!!! Simple Smile  bouquet

# 366
  • Gone with the wind
Как й се получава така? Разсмиваш ли я с нещо, или просто си е весело момиченце.  Heart Eyes

И двете - в момента напр. седи и се хили до мен и ако се опитам да се включа в "играта" започва да ме гледа сериозно, друг път се закачаме, а най-новото е, че докато й пея в колата се хили с глас - явно се опитва да ми покаже колко зле пея  Laughing

Месечинко, този Борко е разкошен  Heart Eyes

pisenxeto, пропуснала съм да прочета за мама  Embarassed Бързо да се оправя  Hug

# 367
Добро утро! Grinning
Кучо, Честит празник, на патерици! Да ти се случват само най-хубави неща, за които си мечтаеш!
Борко и Дарито са прекрасни деца, като слънца, да са ви живи и здрави!
Писе, стискам палци, и мама бързо да се оправя!
Красиви цветя показахте, а розата е страхотна!
Девичка, много ми хареса притчата, даже си я принтирах, колко истина има в нея, за съжаление.
Приятен ден!

# 368
  • Schwarzwald
denima, matze, благодаря за съветите и снимките!
Хареса ми идеята с мрежата. Ще гледам по магазините какво мога да намеря. Бих искала да видя и пипна на живо и кокосовите влакна и тогава ще реша.

Има време до пролетта, а аз почнах вече цветарски планове да правя  Wink

В първия момент, в който се покаже слънце, ще опитам да снимам преваза. Ако не стане (`щото е много неудобно за снимане), ще сваля теменужките и ще ги снимам заедно.

t_tabakova, ти си намерила моята мечта за работа! Дано да си паснете  Simple Smile
Късмет ти желая!

Да Ви кажа, малко ме объркват личните имена и nick-овете тук. Не съм от старите потребители и все още не съм научила кой как се казва:)

Очаквахме сняг тази сутин, но се размина. Обичам снега, но да съм в отпуск и да мога да му се радвам и да снимам. Миналата година зимата продължи 7 месеца! Дано тази не е така. Praynig

Вчера приключих с работната седмица, от днес се отдавам на учене и хойкане:))
Хубав ден Ви желая!

# 369
  • на североизток от Рая
 Здравейте!

Благодаря на Месечинка, че показа Борко, а и себе си. Много сте ми хубави!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И колко прилича на теб, Плами!  Hug

Към фейса ни най-малък интерес не проявявам. Виждам, че  е доста актуално да се "срещате" там, да се опознавате, но въпреки това, аз не желая да си правя засега. Не изтървам нищо.
 Ако някой иска, мога да му дам скайпа си и там да си пишем, но и тук ми  е достатъчно.
 Тук съм редовна, а и има лични съобщения, все пак.  Laughing

Писенце, мисля те. Дано да е наред всичко и да пишеш скоро.  Peace

Кучо, ти пееш, Дарито се смее.  Joy И мен ме разсмя. Тези бебета са много интересни.

А при нас също няма да има вода утре през целия ден. Не е за първи път, имаме горчив опит от предното спиране, когато не дойде два дни. Просто от снощи се настройвам психически за ужаса, който ни очаква.

Май засега е това. Сигурно пак ще намина.  Hug

# 370
  • DE
Добър ден и от мен Hug
Вчера писах-писах и после се затрих сама-домързяме пак Embarassed

Кучо със задна дата, но от сърце. Здрава и щастлива остани!
Пък това е бухта мечта. Не като тукашните хилави бебета, не знам с какво ги хранят, ама все едни такива недохранени ми се виждат.
Месечинке, Борката е бандитчо Mr. Green

Доника, ама наистина много свежи сакъзите. Е, имаш си градинка-вътрешна Hug
Писе, бързо на отчет Hug
Нели, и аз не съм активна много във Фейса. Повечето е за "кукуфлаж" Laughing
Да мога поне да следя клюките Mr. Green
Разни готварски и цветарски групи.

Аз да питам:
Тази теменужка която купих тези дни, да и сменям ли почвата или да я оставя така?
Разпери листа и се ококориха нови цветчета. Нали знаете с каква стричава почва са купешките саксии...но, на своя глава не смея сега да я бутам.

У наше село цял ден дъжд вали. Мрачно и никакво.
Имам младичка лозичка-клонче. Да я покривам ли с нещо, че май сняг се задава Rolling Eyes

# 371
Добър ден, набързо.
Писе, от вчера ви мисля, но не писах. Дарето  и Борката са страхотни.
Дарето я видях в фейса преди Ку4о да я покаже тук. Снимката с усмивката е уникална.
Сакъсчетата и другите цветя са супер.
Матце, аз доста време оставям без да съм местила, но не казвам че е правилно. Тази новата дори още не съм й сменяла почвата. Живее си за сега. Все като тръгна да внасям нещо от магазин и се сещам за цветето на стопанката която го поливала със студена вода и т.н. Та ги оставям. И коледната звезда стои непипана.
Нели облякла си се пак чудесно.  Hug
Матце, при нас снощи валя сняг, а днес е сиво и ръми. Лозата бих я покрила поне отдолу.
Скрит текст:
Аз да си похваля детето. Вчера има 1-2 по математика. Равнява се на нашето 5,50. Много съм доволна. Утре ще пътуват на 140 километра. Не помня писах ли. Свило ми се е всичко.  ooooh!
Отивам да си нагледам вечерята, че след малко ще излизаме пак.
Лека вечер.

# 372
  • Бургас
А,добър ден! Grinning
И при нас е мрачно,но е тихо,няма вятър и не е студено.
Маце,щом се е оперила теменужката,значи се чувства добре.Според мен не я разбутвай.
Лозичката щом е младичка може да покриеш с нещо,клони ,шума,нещо такова трябва да свърши работа.
И аз чакам включване от Писето,дано се появи скоро с добри новини.
Хекси,браво на детето.И не се притеснявай,всичко ще е наред Peace

# 373
  • DE
Благодаря Ви другарки Hug
Значи няма да я пипам-за Хекси ще има и листо по нататък Wink

Хекси, дръжте си го снега моля там при вас си...не ми е заритало за него, че не се виждам пак из преспи и киша с колелото Twisted Evil

Аз досега местих цветя в спалнята-начи, върна се вожда от работа и почна пак да ми стяга куфара smile3513
На нощното му шкафче, пак няма място за неговите джунджории. Де щял да си слага очилата-ами да си ги върже с връв на врата-тъй де hahaha

Денима, пречупи се едно клонче от бугито(бугенвилеята). Сложих го в чаша с вода-ще пусне ли корен така или да го мятам!?
Знам че ти правеше разни шашми с тях, затова, кажи си мнението моля!

# 374
Момичета, отровен ли е Моспилан? Цветята са на стълбището, но мивка, ръце...знам ли
Спешно е  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт