ВМ-НВХ, част 67

• 36 169
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
Облаче, и аз съм против майонезата от магазина.

За лошия дъх някъде четох , че канелата влияела добре. Май за жабурене ставаше въпрос. newsm78

Охх,тахан, моята слабост - всеки ден по 50 гр. Последната седмица закуската ми 50гр тахан и 50-60 гр кашкавал на тиган (като палачинка). Blush вкусно.... Но от утре искам да махна едно от двете, все още се чудя кое да е.

# 406
Жабуренето със зехтин е доста препоръчвано - трябва да е доста дълго време самата процедура. Основното е, че така се очистват токсините. Ще трябва да надвия мързела си и да я правя и аз /пробвала съм, но с четка и паста е по-мързеливо/.
Езика, ако е по-голям с вари най-малко 30 минути в тенджера под налягане с подправки/черен пипер,дафинов лист,бахар, сол/ и още топъл се обелва.Играчка е но е много хубав /и прави чудесен бульон/.

# 407
Да, след сваряването под налягане се обелва, докато е топъл (не трябва да се изчака да изстине съвсем), но все пак малко трябва да се изчака, защото не може пък да е съвсем горещ - нали е трудно да се борави с горещо месо Peace Но не трябва да се изчаква да стане студен, защото тогава няма да може да се обели.

# 408
  • Miami
 Lemy, благодаря   bouquet

# 409
Lemy, чета ви, но не смогвам, защото имам много работа. Та не съм се загубила, само съм се покрила.  Laughing Моето тсх е около 2,5, а фт 4 си е ок. Интересното е, че чета често, че сърцебиенето е свързано с Базедова болест, а при мен по-скоро има лека хипофункция.  newsm78
DandulinaHug . И на мен ми се случва като съм под стрес.  Rolling Eyes Правила ли си изследване на андрогените и токова за ир?

# 410
Пиеш ли нещо сега, ендото какво казва?
Моето твърди, че сега вече за пулса ми не била виновна щз, но аз нещо не мога да се съглася с него, не виждам от какво друго ще да е. Знам ли Thinking

# 411
Пих селен и келп. Сега пак пуснахме изследвания и ако е над 2 ще ми изпишен тироксин.  Rolling Eyes Интересното е, че кардиологът каза, че не е от сърцето, а ендото твърди, че не е от щз. И аз се чудя от какво е, но други идеи на какъв лекар да отида нямам.  Wink Ако измислиш нещо, сподели! Hug

# 412
Невролог
сори за намесата Hug

# 413
А, Мереленда, даже е добре, че се включваш. Ми не се виждам за невролог, или пък викаш щз да е поувредила нервите ли, или обратното.... newsm78  Ти ходила ли си?

# 414
Jana не съм си правила такива изследвания .... Днес ми хареса менюто само на нощната да удържа..

# 415
А, Мереленда, даже е добре, че се включваш. Ми не се виждам за невролог, или пък викаш щз да е поувредила нервите ли, или обратното.... newsm78  Ти ходила ли си?
Не, не съм ходила, но колкото пъти спомена за ускорен пулс, за безсънието и т.н. и не само сегашния ендокринолог, но и предишния ме пращаха на невролог. Даже сега като попитах Райков ( след като ми каза да посетя невролог), дали не съм за кардилог и човекът ми вика - не съм гадател, но симптомите са неврологични.  Laughing

# 416
Невролог
сори за намесата Hug
А той какво ще ми каже и какво общо има? newsm78

# 417
Невролог
сори за намесата Hug
А той какво ще ми каже и какво общо има? newsm78
Това вече какво ще ти каже няма как да знам, а общото е свързано с нервите, стреса и т.н., които рефлектират върху щитовидната/ ускорен пулс и т.н.. Сама се сещаш какви хапчета би изписал неврологът за успокоение. Затова все още не съм и отишла.

# 418
Като говорите за грамажи месо за сурово или готвено е. 200 - 300 грама месо за ден спомена Камелот и направо ме смая. Лично аз с толкова не мога да се нахраня, а съм 49 кг.

# 419
Ох, и аз май прекалявам с протеините...Тази вечер имах повече време за четене и какво ли не изчетох...няма съмнение, аз си хапвам доста.. Embarassed Вярно е, много се движа, живота ми е динамичен, и въпреки това трябва да се  контролирам повече с храната...до този извод стигнах.

Общи условия

Активация на акаунт