ВМ-НВХ, част 67

• 34 136
  • 732
  •   1
Отговори
# 720
Lemy, аз изпекох бяла ряпа на фурна, лично на мен не ми хареса, стана есна такава мека, водниста и доста сладни.

# 721
да напомня за няколко лесни и непретенциозни соса
в кисело мляко, квасена сметана, добра майонеза се разбъркват подправките и готово

# 722
Какъв магнезий ще ми препоръчате? Купих си вигантол предния месец и започнах да вземам по 4 капки, но се запекох и го спрях  Thinking
И аз благодаря за рецептата с карфиола.Утре смятам да я изпробвам.Между другото тиквеното кремче стана много вкусно.Мъжът ми много го уважи.Аз нали съм новичка и всичко в темата ми  интересно.Аз също съм си лакома и си се боря с товаи ако видя, че изпадам в дупка ще разчитам на вас, момичета  Simple Smile

# 723
  • Бургас
cvetna77,магнезиево олио от някой био магазин,от аптеката магнерич или магнерот,магнезий от iherb-там за избор могат да пишат другите,аз не съм поръчвала

# 724
Магнезиев цитрат или магнезиев малат - тези могат да се поръчат от Айхърб на различни марки. Магнерот е магнезиев оротат. Магнерич е магнезиев аспартат, който аз реших да не го ползвам заради аспартама (макар че не знам дали има чак такава опасност Embarassed). Но да кажа, че магнезиевият цитрат на НАУ ФУДС, който се продава и в България, абсолютно има смисъл да се поръча от Айхърб, защото у нас излиза значително по-скъпо.

# 725
Магнезиев цитрат или магнезиев малат - тези могат да се поръчат от Айхърб на различни марки.

Шоки, от двата кой е по-добър? И къде пристига поръчката?  Blush

# 726
Искам да ви споделя снощната си вечеря, беше страхотна. Рецептата е взаимствана от сайта на Инес и леко видоизменена.

Омлет със зеленчуци и бекон
В тиган се запържват с масло желаното количество броколи (предварително сварени до полуготовност), тиквички (настъргани или на ивици), гъби на филийки, лук. Като са полуготови се добавя беконът на тънки ленти и се запържва до златисто.

Отделно от 2-3 яйца се прави омлет.

Завиваме зеленчуците с бекона в омлета като палачинка и сме готови  Heart Eyes

# 727
Шоки, благодаря за светкавичния отговор  Hug Ще проверя и ще видя от къде и от кой вид ще се взема/поръчам.В началото като се запознавах с режима ми се струваше, че храната ще е много еднообразна от се оказа,че съвсем не е така.Толкова много рецепти и толкова много нови неща за експерименти.Ние вече официално открихме сезона на киселото зеле.Тази вечер сме на пуйка с кисело зеле и така приятно ухае в къщи  Crazy

# 728
Но да кажа, че магнезиевият цитрат на НАУ ФУДС, който се продава и в България, абсолютно има смисъл да се поръча от Айхърб, защото у нас излиза значително по-скъпо.
Ммдаа, сега погледнах, че оттук взимам 100 таблетки за 24 лв, а в Айхерб за същите пари - 250 табл.  Crossing Arms

# 729
Lemy, така е. Не знам какво оправдава тези огромни надценки у нас, ама веднъж даде ли си сметка човек, наистина изглежда ужасно прецакване да се купуват същите добавки от България #2gunfire

Да отговоря за магнезиевия цитрат и магнезиевия малат: ами, общо взето са равностойни, т.е. могат да се ползват и двата.

А сега ще се хвана да оформя новата тема Wink

# 730
# 731
  • София
Здравейте и от мен! Аз от вчера съм на този режим, през септември също бях започнала, но нещо не ми се отрази добре и след 3-4дни го спрях, въпреки че ми казаха, че поне в лицето имало някаква мааалка промяна  Rolling Eyes кой знае... Сега преди празниците реших пак да опитам, защото напоследък прекалих с храненето и се чувствах ужасно  Embarassed Когато разбрах за тази диета, ми казаха, че се яде само месо - без значение какво - луканки, кюфтета, кебапчета, всичко било позволено, риба и зеленчуци - без бобови. Прегледах някои сайтове и започнах да чета темата, но довечера ще я довърша. Реших да си задам набързо въпросите, хем да не сбъркам на следващите хранения, хем да съм сигурна какво може и какво не.

1. Маслото позволено ли е - за запържване? Прочетох, че някой е запържвал зеленчуци и бекон в масло  Rolling Eyes
2. Сиренето, млякото и въобще млечните продукти разрешени ли са? /дамата, от която научих за режима имаше страхотни резултати, но само месо и зеленчуци!/
3. Грейпфрута? Прочетох някъде из форумите, че и той е позволен  newsm78 Но не прекъсва ли целият режим?
4. От зеленчуците кои не са позволени?

Прочетох доста противоречиви мнения и за това реших да се консултирам и с вас тук  Embarassed

# 732
reproche, вече сме в нова тема, заповядай!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=754438.0

Общи условия

Активация на акаунт