"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-197.13

• 38 825
  • 711
  •   1
Отговори
# 600

Ча още в първите серии на АФК показва таланта си - който си го има - си го има. Това нещо не може да се придобие нито с уроци, нито с нещо друго. Може само да се доусъвършенства Wink

Точно пък в първите серии е доста слаб.....   Peace  Красив, сладък, изваян,   Crazy но актьорската му игра беше...  Whistling Whistling  Mr. Green

Peace

И за мен Ча беше много скован. Според мен ролята му си остана такава почти до края. (  boo ). АФК го започнах почти от средата. Първите серии определено не ме грабнаха. Не съм фен на Хазал Кая ... до тук само ...

Затова и аз давам шанс на Серенай.

Според мен в  ПО играта на Ча е в пъти по-добра. И като външност също ми е добре, само  ако може да му скъсят бретончето, че много му влиза в очите.

Бях писала и по горе, че тази роля просто е по-благодатна така да се каже.  Wink Не е само влюбено момче,. което се бори за любовта си  Grinning иам да показва много други чувства и той се справя идеално към момента!  Heart Eyes

Иначе не мисля, че е бил скован в началото пък към края изобщо.  Wink  Поне за мен си беше идеален Емир!  Heart Eyes

Иначе за Серенай май всички и даваме шанс и чакаме! То друго не ни остава  Laughing

# 601
Аз не бих могла да сравнявам Емир с Яман, защото двата образа са коренно различни от земята до небето.
На база изиграния от него образ на Емир и виждайки перфектното му превъплъщение като Яман съм сигурна, че каквато и роля да му се наложи да изиграе оттук нататък, Чаатай, ще я пресъздаде по най-добрия за него начин с лекота, защото той постоянно се усъвършенства като актьор и върви напред и все напред, а не в обратна посока.
Така се е срастнал с ролята си на Яман, че по нищо не ми напомня на Емир, дори се и видоизмени заради тази му роля, но това е то да си добър актьор, да се променяш заради образа, който трябва да пресъздадеш.
Ако му накъсят малко бретона, ще е съвсем на място, защото прекалено му избоя и го загрозява.

# 602

Ако му накъсят малко бретона, ще е съвсем на място, защото прекалено му избоя и го загрозява.

Ааааа, Наде,   Hug  загрозяване и Ча са напълно несъвместими думи!  Naughty
Моля, да не се използват в едно и също изречение!
 Mr. Green

# 603

Mr. Green

Скрит текст:
Добре Ивве, Hug слушам и изпълнявам.
Да го кажа тогава по друг начин. Навремило му е вече, има спешна нужда има фризьора си, че да му скъси бретона за да изглежда още по-добре отсега.

Последна редакция: чт, 07 ное 2013, 21:16 от Neidjal

# 604
Абе аз и с бретон го вземам, ама той хич хабер си няма!  Joy

# 605
Да се надяваме Серка да успее да ни трогне с нещо, по нататък в ПО !  Peace
Нали знаете има една приказка: "Човек не може да се опитва да пее, или имаш таланта да си певец или го нямаш! " Така е  със Сери или го има таланта да е актриса или не! Аз мисля, че Серенай ще се справи по нататък.  Peace

# 606
Да гокажа тогава по друг начин. Навремило му е вече, има спешна нужда има от фризьора си, че да му скъси бретона за да изглежда още по-добре отсега.

+1!

Отдавна му е време,още в началото,ако питаш мен  Mr. Green

Joy Joy

# 607
не губи кураж Joy Joy Joy

# 608

Mr. Green

Скрит текст:
Добре Ивве, Hug слушам и изпълнявам.
Да гокажа тогава по друг начин. Навремило му е вече, има спешна нужда има фризьора си, че да му скъси бретона за да изглежда още по-добре отсега.

Hug Hug Wink

Peace Peace Joy Joy Joy

# 609
Вие пък защо му гледате косата, щом ви дразни гледайте телцето му. Mr. Green

Да ви се похваля, батко Али пак ме ретуитна. Днес коментирах под една снимка сложена от фен, че те с Ча са ми любимци също и са страхотни. Laughing

# 610

Да ви се похваля, батко Али пак ме ретуитна. Днес коментирах под една снимка сложена от фен, че те с Ча са ми любимци също и са страхотни. Laughing

Зори, ти май взе да изпреварваш сценария на "Диаманти", нещо много започна да се разбираш с батето.  Joy

Мибошче, няма, няма.  Hug

# 611
Киарче, аз заради  мамчето го правя. Stop Ама може да му измислиш роля и в "Диамантите", ама да не е свързано с мен, че много ще ми станат. Mr. Green Не искам да съм като Санемката. Mr. Green

Скрит текст:
Сега гледам Огл. свят, преди се нервех на Руя, а сега ми е смешна. hahaha

# 612

Ами то аз и за телцето му мога да кажа една-две приказки  Mr. Green

Зори, ти май взе да изпреварваш сценария на "Диаманти", нещо много започна да се разбираш с батето.  Joy

Слуша Зори и изпълнява,взема ролята си присърце  Joy

# 613

Зори, аз започвам от главата надолу Laughing и докъдето стигна, ама и в телцето се втали бая, като дечко е. Rolling Eyes Не му ходи нито да е толкова слаботелесен, нито с такъв обрасъл бретон. Cry

# 614
Просто на Чаатай очите му  говорят Наистина е много талантлив  Heart Eyes

И като говорим за очи, мимики и талант. Човек и без да знае сюжета и да познава сцената, която играе в момента ще разпознае каква емоция изразява:

Ох,този Ча,този клип.....Чачко може само да се моли да не се срещаме,защото въздух няма да му оставя! #Crazy Laughing Така ми въздейства,че когато съм ядосана си пускам някой клип с него или просто снимки и веднага ми минава.....  Embarassed Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт