"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-197.13

• 38 831
  • 711
  •   1
Отговори
# 585
аз сери я харесвам много. до този момент ми харесва как се справя. имайки предвид ужасната и майка, смотания и приятел, лигавата и егоисти4на сестра, проблемите с баща и и за капак болеста и, то няма как да я видим весела и щастлива.нормално да е тъжна и от4аяна,.................................................................................................незнам, но в болни4ната стая, когато яман отиде на свиждане ми хареса много. тогава видях този лъ4 в о4ите и. тя беше искренно щастлива и приятно изненадана когато го видя Peace

newsm10 newsm10

Колкото до целувката - там тя сякаш не вярваше, че това може да й се случи, не че наяве й се случи де....  Mr. Green Mr. Green

В тази сцена ме подразни червилото, с което омаза Яман, и как никой не го обърса по-рано, бе???  Whistling Laughing
Но всичко друго си беше О.К.  Crazy

........................................
Чачи също е ходил по модния подиум, но той разграничава моделството с актьорството.

Ча си го има този талант и го показва много добре !

За сравнение на таланта на Ча и Сери изобщо не може да става и дума!    Naughty  no

# 586
Сега в ПО на фона на останалите отлични актьори, много се набива в очи слабата и игра...

Това много ми хареса! Peace
Тя е с най - слабата игра досега, пък е в главна роля! Трябва сериозно да се вземе в ръце! Аз съм го казвала много пъти - шанс й давам, очаквам да ме изненада, продължавам да очаквам...

Я вижте  Сафари, че е куче каква игра прави. Mr. Green И такава химия има между тях с Яман. hahaha

Последна редакция: чт, 07 ное 2013, 19:01 от angel4e_f

# 587

Ча още в първите серии на АФК показва таланта си - който си го има - си го има. Това нещо не може да се придобие нито с уроци, нито с нещо друго. Може само да се доусъвършенства Wink

Точно пък в първите серии е доста слаб.....   Peace  Красив, сладък, изваян,   Crazy но актьорската му игра беше...  Whistling Whistling  Mr. Green

Има една мисъл на Максим Горки:
   " Талантът е като породист кон — трябва да се научим да го управляваме, защото ако само дърпаме поводите на всички страни, конят ще се превърне в кранта…"

Ча успя да да възседне  и развие така майсторски таланта си, чееееее......  Crazy Crazy Crazy   Научи се да пресъздава куп емоции с очите си, с тялото си...   Peace  и сякаш цял живот се е занимавал с това, толкова е добър.  Crazy
Серенай е много далеч от това и има голяма вероятност коня й да се превърне в кранта,  Mr. Green  но мисля, че когато сценария й позволи, тя ще покаже и друго лице. А щом екипа са й се доверили и са й поверили главната роля, е имало защо.
  Peace

# 588
# 589
  • Варненска клюкарка

За сравнение на таланта на Ча и Сери изобщо не може да става и дума!   Naughty  no

И аз това казвам и ще допълня, че талант на този етап виждам само в единия...

Някой назад писа за екранното и семейство....
Какво значение има каква била майка и, сестра и, баща и, болестта и и т.н. Нали е актриса и е нейна работа да ни представи съответната емоция (гняв ли, отчаяние ли...абе нещо там) така че да ни хване за гърлото .... буца да ни заседне там от мъка по героинята и Wink
А какво да кажем за живота на Яман- той по-хубав ли е??? То от кой да почнем първо- брат в затвора, пастрока му боклук, майка му никаква майка не е, изгони детето си от вкъщи, побоища, пожари, болница, затвор, незаслужени обвинения  и т.н. Самооцелявал е в продължение на години... Просто на Чаатай очите му  говорят Наистина е много талантлив  Heart Eyes

# 590
аз сери я харесвам много. до този момент ми харесва как се справя. имайки предвид ужасната и майка, смотания и приятел, лигавата и егоисти4на сестра, проблемите с баща и и за капак болеста и, то няма как да я видим весела и щастлива.нормално да е тъжна и от4аяна,.................................................................................................незнам, но в болни4ната стая, когато яман отиде на свиждане ми хареса много. тогава видях този лъ4 в о4ите и. тя беше искренно щастлива и приятно изненадана когато го видя Peace

newsm10 newsm10

Колкото до целувката - там тя сякаш не вярваше, че това може да й се случи, не че наяве й се случи де....  Mr. Green Mr. Green

В тази сцена ме подразни червилото, с което омаза Яман, и как никой не го обърса по-рано, бе???  Whistling Laughing
Но всичко друго си беше О.К.  Crazy

........................................
Чачи също е ходил по модния подиум, но той разграничава моделството с актьорството.

Ча си го има този талант и го показва много добре !

За сравнение на таланта на Ча и Сери изобщо не може да става и дума!    Naughty  no

иве  Hug newsm10 newsm10 newsm10

# 591

Ча още в първите серии на АФК показва таланта си - който си го има - си го има. Това нещо не може да се придобие нито с уроци, нито с нещо друго. Може само да се доусъвършенства Wink

Точно пък в първите серии е доста слаб.....   Peace  Красив, сладък, изваян,   Crazy но актьорската му игра беше...  Whistling Whistling  Mr. Green

Има една мисъл на Максим Горки:
   " Талантът е като породист кон — трябва да се научим да го управляваме, защото ако само дърпаме поводите на всички страни, конят ще се превърне в кранта…"

Ча успя да да възседне  и развие така майсторски таланта си, чееееее......  Crazy Crazy Crazy   Научи се да пресъздава куп емоции с очите си, с тялото си...   Peace  и сякаш цял живот се е занимавал с това, толкова е добър.  Crazy
Серенай е много далеч от това и има голяма вероятност коня й да се превърне в кранта,  Mr. Green  но мисля, че когато сценария й позволи, тя ще покаже и друго лице. А щом екипа са й се доверили и са й поверили главната роля, е имало защо.
  Peace

Е, не му личи особено, че му е първа роля. От модния подиум направо в сериал - справяше се доста добре според мен. Е, с всяка серия ставаше все по-добър  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes но в първите серии си беше доста добре.  Heart Eyes

Всички на това май се надяваме - щом са я избрали да са видели нещо в нея и дано тя направи така, че и ние да го видим  Wink И аз и давам шанс. Дано с времето нещата се подобрят  Grinning С такъв партньор би трябвало очите и да греят като го види  Heart Eyes

# 592
И аз, като някои от Вас продължавам да давам шанс на Серенай, и очаквам да ме изненада с добра игра.
За играта на Чаатай няма какво да добавя по-различно от това, което вече сте написали.
Едно ново изражение на лицето му за първи път виждам в ПО, а именно неудобство от момиче, защото като Емир не видях подобен поглед, както в случая гледайки на моменти Мира.
Много добре му се получава на срамежливко.
Веднъж само ни показаха три трейлъра и пак старата песен на нов глас с по два, а аз искам поне три.

# 593
Просто на Чаатай очите му  говорят Наистина е много талантлив  Heart Eyes

И като говорим за очи, мимики и талант. Човек и без да знае сюжета и да познава сцената, която играе в момента ще разпознае каква емоция изразява:

# 594

За сравнение на таланта на Ча и Сери изобщо не може да става и дума!   Naughty  no

И аз това казвам и ще допълня, че талант на този етап виждам само в единия...

Какво значение има каква била майка и, сестра и, баща и, болестта и и т.н. Нали е актриса и е нейна работа да ни представи съответната емоция (гняв ли, отчаяние ли...абе нещо там) така че да ни хване за гърлото .... буца да ни заседне там от мъка по героинята и Wink
А какво да кажем за живота на Яман- той по-хубав ли е??? То от кой да почнем първо- брат в затвора, пастрока му боклук, майка му никаква майка не е, изгони детето си от вкъщи, побоища, пожари, болница, затвор, незаслужени обвинения  и т.н. Самооцелявал е в продължение на години... Просто на Чаатай очите му  говорят Наистина е много талантлив  Heart Eyes

Това е истината!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes в очите  Heart Eyes - неговите изразяват всякакви емоции - наистина му вярвах през цялото време, че преживява тези неща - и любовта, и гнева .. всичко му се изписва на лицето и то без някакви грозни гримаси.

# 595
.......................

Чак пък мъка, не, не е загубила някой, нали?  Grinning  Но с такова семейство как да ходи нахилена и щастлива?  Thinking Нещастна е, неразбрана и с нацупената физиономия го пресъздава добре....  Mr. Green
Ще видим после като пламне любовта, когато го играе щастлива, дали ще се промени изражението й.  Whistling  Аз съм писала и преди, че ги харесва много като двойка,  Heart Eyes Heart Eyes  но ако тя не успее да се справи, да идва следващатааааааа.....  Whistling Whistling
Само Ча да е на екран, пък която ще да е Мира.
Joy

# 596
И аз, като някои от Вас продължавам да давам шанс на Серенай, и очаквам да ме изненада с добра игра.
За играта на Чаатай няма какво да добавя по-различно от това, което вече сте написали.
Едно ново изражение на лицето му за първи път виждам в ПО, а именно неудобство от момиче, защото като Емир не видях подобен поглед, както в случая гледайки на моменти Мира.
Много добре му се получава на срамежливко.
Веднъж само ни показаха три трейлъра и пак старата песен на нов глас с по два, а аз искам поне три.

И аз този срамежлив поглед го забелязах и щях да пиша, но забравих. То беше в по-предните серии  Wink Е, Емир беше плейбой, поне докато срещна Ферия - какъв срам???  Joy Joy Joy А, тук не дават да е имал предишни връзки, а май в оригинала някаква даже била бременна от него. Може и тук да изскочи някоя конкурентка на Серенай  Laughing Ще има да обсъждаме още някоя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 597
  • между морето и небето

Peace

И за мен Ча беше много скован. Според мен ролята му си остана такава почти до края. (  boo ). АФК го започнах почти от средата. Първите серии определено не ме грабнаха. Не съм фен на Хазал Кая ... до тук само ...

Затова и аз давам шанс на Серенай.

Според мен в  ПО играта на Ча е в пъти по-добра. И като външност също ми е добре, само  ако може да му скъсят бретончето, че много му влиза в очите.

# 598
моми4ета, ще ми се да е петък и след малко да по4ва серията Peace
ама няма как, петък е утре, и до тогава има бая 4асове ooooh!
тука и е обърнал носа на горе Joy  Joy

# 599
моми4ета, ще ми се да е петък и след малко да по4ва серията Peace
ама няма как, петък е утре, и до тогава има бая 4асове ooooh!
Скрит текст:
тука и е обърнал носа на горе Joy  Joy
Не знам дали и е обърнал носа, но горната й устна се разтегли отвратително като ластик и ми се изпариха всякакви емоции като я видях. Това е нещото в нея, което му влудява на моменти като се разтегли видимо. Rolling Eyes Иначе, като цяло я възприех отдавна и очаквам да ме впечатли с екранно присъствие, защото все още е там, но не я забелязвам особено.

Общи условия

Активация на акаунт