"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-197.13

• 39 026
  • 711
  •   1
Отговори
# 375
Зори,браво. smile3501 smile3501Браво и на Али Аксьоз.

В Индия.

Китай.

Последна редакция: пн, 04 ное 2013, 20:43 от megi7

# 376
Summary.Medcezir .Epi 8
Mira will touch Yaman's heart with her letter. Now Yaman is forced to clear his name from the slander for Mira's sake. But he doesn't have just Orkun against him. Mithat will form a strong partnership in order to protect his son. On the other hand, Selim is working in the interest of justice and bringing Yaman home. Orkun's proposal to Mira will change the agenda of Beylice family. Sude and Faruk are on the same side for the first time on the subject of Mira's future. The answer she will give Orkun will change her whole life. Mira returns to Istanbul with questions on her mind. She finds out that Yaman is taking his exam the same day. When he leaves the exam a surprise awaits for Yaman.Asim Sekip kaya's ignored an important decision about Yaman because of his plan to save Orkun .He wont satisfy his ennemies anymore by leaving the fortress. At the party held in the honor of Mira's return , all masks fall .

# 377
от тертия път ще му се получи, обаче не знам дали ще е с партньорката или със сценаристката.  Mr. Green

Най - добре и с двете, за да няма сърдити. Mr. Green

Вани, дано да си права. Но едно нещо ме впечатли в Сери, не мога да си кривя душата  - ще си го кажа. Сложила си е шалчето на правилното място. Joy Така се прави. hahaha

Маме, всичко това го правя заради теб - знаеш! Peace Hug

Айде да потанцуваме малко Whistling

# 378
Зори,тъкмо и аз гледах как се кършат Ча и Хазал  Mr. Green

# 379
Зори Heart Eyes,че после след бат Кенан и Чачи за Зори/пропуснала съм да уточня/  Laughing

Последна редакция: вт, 05 ное 2013, 07:15 от megi7

# 380
от тертия път ще му се получи, обаче не знам дали ще е с партньорката или със сценаристката.  Mr. Green

Най - добре и с двете, за да няма сърдити. Mr. Green

smile3521 smile3521 smile3521

Тази за пръв път я виждам. Обичам ги заедно бееее, като Емир, като Фериха, като Чаатай, като Хазал - всякак!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes А Ча, толкова ухилен, колкото беше по времето на АФК никога не съм го виждала. В момента сякаш няма живец в това момче.  Confused ooooh!

# 381
Тази седмица нищо не е както преди.
Фрагман снощи по никое време, днес резюме без да му е деня за него.....ще паднат всички маски на партито, чудесно, време беше.
Завърналата се Мира, ще изненада Яман в унито, той и затова беше толкова учуден в трейлъра.
Снимката е колаж.

# 382
вай бе Зори  Hug шъшърдък станах с тая фотка на Ча и Серенай #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy викам си айдеееееейййй след статийката и снимките взеха да излизат(пази боже) Praynig тя от сета била слава богу Praynig между другото и геджето са я пуснали същата статия   http://gecce.com/magazin/haber/cagatay-ve-serenaydan-cirkin-hareket

# 383
Добро утро Hug Hug

Скрит текст:

relaxблагодаря за резюмето  bouquet

Ето и превода му:

Писмото на Мира ще се докосне до сърцето на Яман..Тай вече трябва да  изчисти клеветата,хвърлена върху него,не само заради самия себе си,но и заради Мира.Но насреща му вече не стои само Оркун.Митхат,за да спаси сина си,ще сключи едно много силно съдружие.
От друга страна Селим ще предприеме действия,за да възтържествува правосъдието и за да върне Яман вкъщи..
Предложението за женитба,което Оркун прави на Мира,за кратко време ще промени графика на дневния ред в сем.Бейлидже.Суде и Фарук за пръв път в името на бъдещето на дъщеря им ще бъдат на едно и също  мнение.А Мира ще се намира в един от най-острите завои в живота си.Отговорът,който ще даде на Оркун,ще промени целия й живот.Мира с въпросите в главата си ще се върне в Истанбул.И там ще научи,че в същия ден и Яман е на изпит..
На излизане от изпита Яман го очаква една изненада.Планът,който Асъм Шекип Кайа ще направи,за да спаси Орукн,ще накара Яман да вземе едно много важно решение.Той вече няма да доставя радост на враговете си и няма да напуска крепостта си..
На партито,организирано в чест на завръщането на Мира,ще паднат всички маски..

# 384
Превод на статията:

Според новината в Таксим,както преди 6 месеца с помощта на приятеля си Джан Юртсевди,Чаатай Улусой беше заплашвал журналистите,предната вечер той пак е бил в действие.
В часовете около 2.30 часа Чаатай Улосой е бил видян със Серенай Саръкайа да влиза в заведението La Boom в Емирган,което заведение той посещава редовно.Двамата  само след 10 минути започнали да се прегръщат..Без да им пука за някого Улусай и Саръкайа в последния момент забелязали журналистите там.Чаайтай Улусой след краткия шок,който изживял,веднага почнал да го играе мафиот.Актьорът поискал помощ от един свой приятел,който също е бил в заведението и който е бил син на лидера  на много известен род..Мъж от охраната на този приятел отишъл при журналистите и им казал:,,Ако снимате г-н Чаатай и г-ца Серенай,това за вас няма да е добре.,,
Чаатай и Серенай в 3.00 часа излезли от заведението хванати за ръка.
За разлика от невинното си лице Чаатай е много агресивен към журналистите..
Предната вечер не му беше за пръв да заплашва журналистите.Улусой пред 6 месеца пак в същото заведение с помощта на приятеля си Джан Юртсевди пак беше заплашвал журналистите..

Приятен ден ви желая!

# 385
Добро утро Hug
Lilisy  bouquet

Лек ден момичета! Simple Smile

# 386
  • Пловдив
Добро утро!
Пожелавам ви ведър и спокоен вторник!

LiLiSy , много благодаря за превода на фрагмана и статията.  Hug
Те го изкараха чок лош Ча с журналистите.... newsm78 Rolling Eyes

# 387
Добро утро и слънчев хубав ден момичета Hug Hug Hug Hug Hug
Лили Hug мерси за преводите джанъм,ама този от статията все едно не съм го чела #Cussing out #Cussing out #Cussing out освен клюки,друго не смятам че е,но винаги си имам едно на ум newsm78
чакам доказателствата демек подплатено със снимки Winkтогава може и да ме жегне #Shocked
Стели Hug гълъб тенкс за кафенцето  Peace
Меги Hug добро утро и на теб Hug Hug Hug

# 388
Добро утро!  Hug Hug Hug

Лиленце,    love001  love001  love001

Вай бе, тия изкараха Ча мафиот.....  Shocked Joy Joy  Той помолил свой приятел, чиято охрана е предупредила фотографите, пък те - агресивен.  ooooh! Дъръ-бъръ..... Whistling Whistling
А Ча и Сери са се прегърнали след 10 минути, а не цели 10.
  Laughing
Но както и да е, аз ги харесва заедно и ще се радвам, ако се влюбят,   newsm43  но времето ще покаже.

Усмихнат и приятен ден!
  Hug Grinning

# 389
  • София
Скрит текст:
С 2 думи става манджа с грозде: Серенай, Чаатай, Къванч, агресия и т.н.  Laughing
Той Чаатай си пати от въпросния Джан м. януари 2013, дано не е забравил случката и какво му костваше  Peace

Искат да си вдигат рейтинга според мен  Mr. Green

Може ли да кажеш с две думи за какво става въпрос, какво се е случило януари? Това с наркотиците ли? Или нещо друго? Защото в статията пише нещо за случка преди 6 месеца  Thinking
Ани, не съм Мишенцето, но точно случката с наркотиците има в предвид, а за написаното в статията за преди шест месеца не знам дали точно нея имат в предвид, защото минаха повече от шест оттогава.

Същото имах предвид  Peace Той тогава видя лошото обкръжение (което включваше и въпросния Джан) докъде го доведе  Rolling Eyes Дано сега е по-внимателен  Peace

Общи условия

Активация на акаунт