"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-197.13

• 39 006
  • 711
  •   1
Отговори
# 450
Хубави снимки, обаче втората на първия ред ми е малко странна  Rolling Eyes

Защо да е странна?  Wink Забива чадър на плажа  Laughing Laughing Laughing е, може да са искали да внушат други работи  Mr. Green Mr. Green

Aniska, определено са искали да внушат нещо на втората снимка !  Rolling Eyes   Laughing

# 451
  • Варненска клюкарка
Четох разни работи из нета, ама да попитам при извора, така да се каже.  Wink Вярно ли е, че Серенай и Чаатай са се залИбили? Thinking

Вчера Неси беше писала в Туитър, че са измислици, а и на какво да вярваме всъщност- та нали миналата седмица уж се беше залИбила с Къванч....Набързо си спретнах един тур по страничките на неговата тема, та и там бяха в потрес от новината- не си го дават Киво  Laughing

Като не блести с актьорски качества та....но мисията е изпълнена успешно- пак е на хората в устите Серенай...Да живее рекламата на всички нива  newsm18 newsm18 newsm18

# 452
Четох разни работи из нета, ама да попитам при извора, така да се каже.  Wink Вярно ли е, че Серенай и Чаатай са се залИбили? Thinking

Снежи  Hug за сега всичко е на ниво слухове. Ни снимки сме видели, нито някой от тях двамата е излязаъл с изказване по въпроса. Само Сереай подхвърля някакви неща, до колкото разбрах, ама аз нейните изявления не и ги чета и нищо не мога да кажа по въпроса.  Peace

Бел, писали сме заедно.  Hug

# 453
new mine_ender

# 454
снеже, трай да не 4уе зори Mr. Green Joy Joy

Систърче
, Hug докосна болната ми тема. Mr. Green За щастие Неси писа в Т, че е измислица и няма такова нещо. Направо бях в прединфарктно състояние вчера. ooooh!

# 455
Оп, едно хубаво колажче  Simple Smile

# 456
Оп, едно хубаво колажче  Simple Smile

това хубаво колажче си е на наш'то хубаво Габи Peace Peace Peace

# 457
Озет на "Диаманнти" ( за епизода още ще се наложи да почакате)  Peace

Скрит текст:
След семейната вечерята много въпроси се появяват в главата на Левент, как Мелек се е появила в живота му, знаела ли е, че Кенан му е брат, каква е целта и. Мелек, от своя страна се отдава на желанието си за отмъщение и кани Кенан да пренощува в тях. На сутринта Левент решава да потърси Мелек, да намери отговор на въпросите си и да я премахне за пореден път от живота си. Отива в офиса при брат си, но К не е там. Л мн отдавна не е бил в семейната компания и сега намира възможност да прегледа някои от книжата във фирмата. Най - накрая се отказва да чака брат си и тръгва към дома на Мелек, където може би го очаква още една изненада.

Джейн, мила, измисли си име.  Hug Мама Джейн е малко като мадам Помпадур  Laughing
[/b]

О, моля те, поздрави я за творението от мен. Много ми харесва!!!  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 05 ное 2013, 22:17 от k_kiara3

# 458
Озет на "Диаманнти" ( за епизода още ще се наложи да почакате)  Peace

Скрит текст:
След семейната вечерята много въпроси се появяват в главата на Левент, как Мелек се е появила в живота му, знаела ли е, че Кенан му е брат, каква е целта и. Мелек, от своя страна се отдава на желанието си за отмъщение и кани Кенан да пренощува в тях. На сутринта Левент решава да потърси Мелек, да намери отговор на въпросите си и да я премахне за пореден път от живота си. Отива в офиса при брат си, но К не е там. Л мн отдавна не е бил в семейната компания и сега намира възможност да прегледа някои от книжата във фирмата. Най - накрая се отказва да чака брат си и тръгва към дома на Мелек, където може го очаква още една изненада.

Джейн, мила, измисли си име.  Hug Мама Джейн е малко като мадам Помпадур  Laughing
[/b]

О, моля те, поздрави я за творението от мен. Много ми харесва!!!  Heart Eyes
4удесен озет Hug поздравления

# 459
Киарче, Едже абла пасти да яде пред теб. Joy

Супер интересно ми става, наистина все едно пред мен се разиграва ситуацията. Заинтригува интереса ми супер много.  Hug Hug Hug

# 460
Мибошче, Зори, не ме ласкайте прекалено, че ще ви повярвам.  Hug Hug Hug

# 461
Мибошче, Зори, не ме ласкайте прекалено, че ще ви повярвам.  Hug Hug Hug
важно е 4е ние ти вярваме.  о4аква се интересен сюжет newsm10

# 462
Киарче, страхотно го измисляш ! Става мноого интересно ! Да не забравиш и мен да ме включваш !  Wink

# 463
Хвърлят се някакви бомби в Т, че утре ще имаме изненада от Ча и Хазал. Неси преведе, че утре сутринта по  tv8, 08:40-10:30 предаването е @tv8aramizda щяла да гостува Гиземката. Но приятна изненада и за феновете на Ча и Хазал щяло да има, която да ни хареса!

# 464
Жани мн хубав колаж.Евала. Heart EyesПоздрав за твореца му.  bouquet
Киарче озета е интригуващ. Peace

Общи условия

Активация на акаунт