"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-197.13

• 38 902
  • 711
  •   1
Отговори
# 465
Хвърлят се някакви бомби в Т, че утре ще имаме изненада от Ча и Хазал. Неси преведе, че утре сутринта по  tv8, 08:40-10:30 предаването е @tv8aramizda щяла да гостува Гиземката. Но приятна изненада и за феновете на Ча и Хазал щяло да има, която да ни хареса!
Ооооо, пак, ще е някоя от техните бомби.... ooooh! ще видим, то ще се чуе.
Киара ти се разписа, напредваш бавно но славно.

# 466
Айде ще чакам утре на по кафе тяхната бомба. Laughing

# 467
Ако няма Чагазалска изненада основната гостенка (Гиземката) ще си го отнесе. hahaha

# 468
Ако няма Чагазалска изненада основната гостенка (Гиземката) ще си го отнесе. hahaha
hahaha

# 469

smile3521 newsm48

# 470
Четох разни работи из нета, ама да попитам при извора, така да се каже.  Wink Вярно ли е, че Серенай и Чаатай са се залИбили? Thinking
снеже, трай да не 4уе зори Mr. Green Joy Joy

Систърче
, Hug докосна болната ми тема. Mr. Green За щастие Неси писа в Т, че е измислица и няма такова нещо. Направо бях в прединфарктно състояние вчера. ooooh!

А, ок, систър. Peace  Hug Помислих си, че много бързо станала работата, а то измислица. Wink

miboceWink

Белора, Киараbouquet  bouquet

# 471
  • Банкя
Е хубава измислица.
Правят ми впечатление роклите на мацките - едни такива шарени с африкански елементи.

хайде на превода...

# 472
Забравете изненадата, щели да показват измисления сериал на феновете с тях двамата. ooooh!

# 473
Забравете изненадата, щели да показват измисления сериал на феновете с тях двамата. ooooh!
Аз не съм и очаквала някаква изненада.....техните сюрпризи, изненади, бомби и тем подобни са ми познати от време оно.

# 474
Цитат на: megi7 в Вт., 05 Ноем. 2013, 17:47
Цитат на: hrisi.ikonomova в Вт., 05 Ноем. 2013, 15:26
Megi7  Laughing приятелят ми вика сега ще ти покажа най-новият часовник и като пусна,какво да видя часовникът на Мерт  Laughing и побързах да споделя информацията с вас  newsm68
О,благодаря! Hug
хриси, дръж гаджето и не пускай Laughing. аз изтървах мерт Mr. Greenбудалата си даде 4асовника на ейлюл 35 35 35

miboce,може Яман да ти подари един такъв като на Ейлюл   bouquet
Чачко,може да си пише с тайни обожателки във ¨Viber¨ или ¨Whatsapp¨ или някъде другаде....уф,че му нямаме номера....горкия,нямаше да сварва да гледа  Joy
Тази вечер екипа на ¨Medcezir¨ бяха пуснали някаква снимка във фб и бяха написали името на Оркун "Orkunç¨  hahaha Joy

# 475
Аз не съм и очаквала някаква изненада.....техните сюрпризи, изненади, бомби и тем подобни са ми познати от време оно.

Наде Hugписах ти на лични Peace

# 476
Ето за това си мечтая...

# 477
Ето за това си мечтая...

И аз,и аз  Praynig

Последна редакция: ср, 06 ное 2013, 00:50 от hrisi.ikonomova

# 478
  • Пловдив
Добро утро!
Спорна и успешна сряда!

# 479