"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-197.13

• 38 821
  • 711
  •   1
Отговори
# 615
Зори, ти няма да имаш нищо общо със Санем. Ти си една излъгано в романтичните си мечти момиче, доверило се на грешния човек в грешния момент и превърнало се в решителна и целенасочена жена. Мислиш си, че Мелек от миналото е завинаги забравена, докато не срещнеш отново човека станал причнината за разбитите ти мечти и промяната ти. Момичето иска пак да се чувства като преди, да вярва, да обича, но опитът и говори, че това не води до нищо добро. Заради това продължаваш да следваш плана си за богатство, успех и място в обществото, но колкото повече вървиш към цета си, толкова повече се отдалечаваш от себе си, от любовта, от щастието. В един момент ще започнеш да не се понасяш, ще се изгубиш, за да може след това да се възродиш отново, но нито ще си толкова наивна като момичето, нито толкова безчувствена като предедената жена, която ще видим в началото на сериала. С една дума, Мелек е сложен образ, който ще ни се разкрива пласт по пласт.  Peace

Хриси.Икономова  Peace

# 616
Киарче Hug, още от сега обикнах героинята си! Обещавам тук на всеослушание, че ще дам максимума от възможностите си, за да изиграя Мелек така както трябва и да зарадваме всички почитатели и да оправдая доверието ви!

Прави се ТТ в момента  #AskinGuzeliÇağatayUlusoy , който желае нека се включи! Peace

# 617
Зори, радвам се, че го вземаш присърце и ти харесва.  Hug

Лека от мен!  Hug

П.С. Туитнах един - два пъти. Ама той Чаатай си знае, че е Ашкъм на част от Азия и почти цялата Източна Европа, не му казваме нищо ново.  Wink

# 618
  • в очите на дъщеря си
6 ЕПИЗОД ВЪВ ВИКИ С БГ СУБТИТРИ.

http://www.viki.com/videos/1020147v-ebb-and-tide-episode-6

Благодаря на всички момичета от MC-BG-mamma Team.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

п.п Утре ще ви пусна новото разпределение и ще ви отключа субтитрите да можете да превеждате. Peace

# 619
  • Банкя
Не очаквах, че ще педизвика такъв интерес моя коментар.
Аз не го приемам лично , аз не си падам по руси хора.
Но ми направи впечатление , че се говори непекъснато негативно за Сери от някои хора. Исках да им обърна внимание, че ще я гледаме до края и не е необходимо да се повтаря едно и също - устата и, косата и, гримът и ,и т.н.
Просто има азлични хора и азлични вкусове.
На мен пък бритончето на Яман много ме кефи.То си е точно ученическо.А го повдигне веднага ти напомня Емир и магията ....пада.

Вие пък защо му гледате косата, щом ви дразни гледайте телцето му. Mr. Green

# 620
  • в очите на дъщеря си

# 621
  • между морето и небето
Но ми направи впечатление , че се говори непекъснато негативно за Сери от някои хора. Исках да им обърна внимание, че ще я гледаме до края и не е необходимо да се повтаря едно и също - устата и, косата и, гримът и ,и т.н.
Просто има различни хора и различни вкусове.

+1  Peace
 и различно мнение.

Благодаря за превода!

# 622
Не очаквах, че ще педизвика такъв интерес моя коментар.
Аз не го приемам лично , аз не си падам по руси хора.
Просто има азлични хора и азлични вкусове.
На мен пък бритончето на Яман много ме кефи.То си е точно ученическо.А го повдигне веднага ти напомня Емир и магията ....пада.

+1 за Серенай
И на мен бретончето на Яман ми харесва. Придава му такъв един хлапашки чар  Heart Eyes
Тази вечер изгледах половин серия на АФК, за да видя Емир в действие, че досега само на снимки съм го виждала. Ами направо все едно друг човек гледах. Нищо общо няма между Емир и Яман. Невероятен е Ча. Хем от една страна личи, че е пораснал и възмъжал, хем от друга е напълно убедителен в ролята си на тинейджър. Не знам колко са актьорите, които могат дотолкова да се преобразят и така да се потопят в образа, който пресъздават. А това момче е още в началото на кариерата си. Дано да продължава все така напред и нагоре.

# 623

Благодаря на всички момичета от MC-BG-mamma Team.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

п.п Утре ще ви пусна новото разпределение и ще ви отключа субтитрите да можете да превеждате. Peace
благодарности на целия екип! безценни сте! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 624

Много благодаря!!!  Grinning Hug

# 625
ехо банда как сме  Hug Hug Hug Hug

•Sasy•  newsm51 smile3525 newsm51
едно голо гръбче от мен и се връщам да ви изчета  Peace Peace Peace

# 626
# 627
Да ви почерпя,че имам Имен ден
Скрит текст:

# 628
Да ви почерпя,че имам Имен ден
Скрит текст:
миме, 4естит празник. носи си името с много гордост, бъди здрава, много щастлива и усмихната

# 629
Здравейте от доста време насам гледам сериала,но чак сега имах възможноста да се запиша при вас благодарение на една моя приятелка  Hug

Серенай и Чаатай са хубава двойка,но аз повече си я харесвам с Толгахан като някои други момичета в темата  Heart Eyes Mr. Green
Серенай ми е любимка.
И като певица и като артиска и свалям шапка за постигнатото
Ще постигне и още повече защото е борбена то си личи желая и го от сърце защото е прекрасна и грее като едно слънце до всеки неин партньор  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт