"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-197.13

• 38 811
  • 711
  •   1
Отговори
# 675
здравейте момичета Hug Hug Hug
така се радвах,че е петък че ще си имаме епизод(макар че няма да мога да го гледам,че сме на имен ден),но после щях да си го изгледам във тубето,ама не съм познала тоя път #Cussing out
прочетох всички постове,прегледах викито и тубето и бяс ме хвана яко #Cussing out
писах на момичета(гъркини,арабки и туркини) дето се следваме в туитър и фейса Simple Smileпитах при тях дали имат проблем със епизодите в YouTube всичките писаха ''No problem''
незнам на кой и какво толкова му пречат в нашата държава епизодите,че са забранени #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire само ще се надявам тоя абсурд да е временен и по бързо да се разреши #Cussing out
иначе освен бяснотията ми в момента ще кажа:
Честит имен ден на всички който празнуват днес   bouquet   bouquet   bouquet
Миленка Hug на теб ти честитих в другата тема още снощи Peace
Наде Hugметни го тоя линк на руски да го видя къз Peace

Значи само за нас има проблем????  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Да не би бтв да са го купили сериала и да се застраховат???  Thinking Thinking То производителите на сериали не си ги пазят толкова, колкото нашите идиоти, които само ги разпространяват  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 676
  • Под Сините камъни
така се радвах,че е петък че ще си имаме епизод(макар че няма да мога да го гледам,че сме на имен ден),но после щях да си го изгледам във тубето,ама не съм познала тоя път #Cussing out
прочетох всички постове,прегледах викито и тубето и бяс ме хвана яко #Cussing out
писах на момичета(гъркини,арабки и туркини) дето се следваме в туитър и фейса Simple Smileпитах при тях дали имат проблем със епизодите в YouTube всичките писаха ''No problem''
незнам на кой и какво толкова му пречат в нашата държава епизодите,че са забранени #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire само ще се надявам тоя абсурд да е временен и по бързо да се разреши #Cussing out

Значи само за нас има проблем????  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Да не би бтв да са го купили сериала и да се застраховат???  Thinking Thinking То производителите на сериали не си ги пазят толкова, колкото нашите идиоти, които само ги разпространяват  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Еее Хриси нали написа че и от Испания не може да ги гледа

# 677

Еее Хриси нали написа че и от Испания не може да ги гледа

Съжалявам не съм видяла, но това не променя нещата, които съм написала за бтв

# 678
  • близо до брега на морето
ей, ужасни са-един филм имаше и те го блокираха навсякъде. И скоро дали аджаба ще ни огрее слънцето? Как ще си го гледаме нашия ашкъмчо? до тук ли беше превода и не само той.понякога го гледах в YouTube-ако имах някой пропуски а сега? лека вечер на всички с # MedCezir ♡ - не остана

# 679
скапана работа #Cussing out нищо не разбирам Tiredпри всеки опит за пускане на епизод или фрагмент Praynigнадписа е.......

Потребителят, качил този видеоклип, е забранил достъпа до него от вашата държава.
Съжаляваме за това.

интересно при другите няма проблем Peaceедва ли  ще мога да тутвам тага тази вечер,ама поне ще го постна за който не е разбрал Peace

# 680
Навремето блокираха епизодите на АФК във Викито а на другите излъчвани тогава сериали не, сега същото се случва и с ПО.

Така беше.За съжаление спряхме да превеждаме АФК.Сега и това.Да се надяваме,че няма да се повтори с ПО. Thinking/Чудех се какъв е проблема с Вики/.

# 681
скапана работа #Cussing out нищо не разбирам Tiredпри всеки опит за пускане на епизод или фрагмент Praynigнадписа е.......

Потребителят, качил този видеоклип, е забранил достъпа до него от вашата държава.
Съжаляваме за това.

интересно при другите няма проблем Peaceедва ли  ще мога да тутвам тага тази вечер,ама поне ще го постна за който не е разбрал Peace

Същото ми изписва и на мен!  #2gunfire Cry  Написах на стената на  Medcezir във фейса за проблема и ако може да го остранят,ако е от тях.Надявам се да го оправят  ooooh! иначе ще е много жалко! Цяла седмица чакам да дойде петък,за да мога вечер да си легна и да си гледам филма във тубето  smile3511 newsm45
Моля ви,кажете ми Турция в същия часови пояс ли се намира,за да си изчисля колко часа ще бъде при мен и в 8 ли започаваше и ако не е проблем на някоя от вас да ми даде линк къде мога да гледам филма,че до сега не съм го гледала онлайн!
Благодаря ви  Heart Eyes  bouquet

# 682
  • близо до брега на морето
турция е като нас в бг

# 683
  • Варненска клюкарка

Значи само за нас има проблем????  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Да не би бтв да са го купили сериала и да се застраховат???  Thinking Thinking То производителите на сериали не си ги пазят толкова, колкото нашите идиоти, които само ги разпространяват  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Аз досега не съм виждала БТВ и Нова да излъчват неприключил сериал (може и да има, но аз да не съм го гледала) с изключение на ВВ, който се излъчва по ТВ7 и май по едно време бяха под една шапка с БТВ. Но ВВ беше навъртял цели два сезона и беше от утвърдените лидери. Едва ли ще се метка някой на сериал със 7-8 серии, хайде и 2 в аванс, да ги кажем 10 общо newsm78 По-скоро е във връзка с авторските права. Като страна член на Евросъюза се придържаме към уж единно законодателство... А на английски и гръцки заключени ли са- много ще е странно ако не са  newsm78 А чий канал е вики, дали плаща някакви права на продуценти или ей така си ги качва без да пита никого newsm78 А какво стана с канала, който потдържат Ай Япъм в Ютюб?

# 684
Да се надяваме, че е някакъв технически проблем. В Youtube не се отварят само сериите качени в канала Medcezir. навсякъде другаде могат да се гледат. Пък и защо да ги блокират при положение, че епизодите могат да се гледат свободно на страницата на Star TV  Thinking
hrisi.ikonomova Турция е в нашата часова зона.
http://www.startv.com.tr/canli-yayin тук при мен винаги върви безотказно, но на първа страница има и други линкове.

# 685
Да се надяваме, че е някакъв технически проблем. В Youtube не се отварят само сериите качени в канала Medcezir. навсякъде другаде могат да се гледат. Пък и защо да ги блокират при положение, че епизодите могат да се гледат свободно на страницата на Star TV  Thinking
http://www.startv.com.tr/canli-yayin тук при мен винаги върви безотказно, но на първа страница има и други линкове.
Благодаря за инфото! Аз не вярвам БТВ да са купили правата за излъчване,защото както казваш ти едва сега започна и ако го погледнем от стратетическа гледна точка,според мен първо биха изчакали да свърши,за да се видят отзивите,дали има интерес или не,рейтинг и т.н.

Последна редакция: пт, 08 ное 2013, 18:50 от hrisi.ikonomova

# 686
E, aз се пошегувах за бтв  Wink По-добре да не го купуват изобщо. Ще го накъсат и ще стане ужас.  Crossing Arms

Не знам какъв е проблема, но е странно от Star да го блокират само за България и Испания.  Thinking Или пък от канала Medcezir имат нещо против нас  newsm78

# 687
  • Варненска клюкарка
Да се надяваме, че е някакъв технически проблем. В Youtube не се отварят само сериите качени в канала Medcezir. навсякъде другаде могат да се гледат. Пък и защо да ги блокират при положение, че епизодите могат да се гледат свободно на страницата на Star TV  Thinking
Благодаря за инфото! Аз не вярвам БТВ да са купили правата за излъчване,защото както казват ти едва сега започна и ако го погледнем от стратетическа гледна точка,според мен първо биха изчакали да свърши,за да се видят отзивите,дали има интерес или не,рейтинг и т.н.

Не само това, ами и новите сериали са в пъти по-скъпи от старите. Погледнете, какво става с Карагюл- рийтинг 10 към 11 при това утвърден вече втори сезон, но не е завършен и не купуват нашите....
В момента вървят някакви стари бози с давност към 10 години, сигурно купувани/подарявани  на килограм. Четох някъде, че една серия се купува между 2 и 10 хил. долара....та едно е да заплатиш първата цифра и съвсем друго втората Wink
Истинско изключение от правилото им бяха ЗП, Езел, КВФ че и АФК, който започна във Войото само месец след финала си в Турция- но за последния, нещата бяха сигурни, защото се видя реакцията на зрителите и нашите разбраха какво са купили и го пуснаха в национален ефир, та чак и програмната си схема от шоута и риалита промениха тази есен заради него, което си е истински прецедент за БТВ  Wink Та едва ли биха хвърляли луди пари за нещо, чийто развой все още не се знае Wink

# 688
Поздрав,
Прилив и Одлив или ,,Медцезир,, можете да гледате на www.natabanu.com со српски превод.
Преведени се веке 7 епизоди.

# 689
Добър вечер, на всички пожелавам ви приятно гледане на днешния епизод на приливи и отливи Hug Heart Eyes Hug

Дано клипчето ми ви хареса  Heart Eyes Peace Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт