"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-197.13

• 38 814
  • 711
  •   1
Отговори
# 690
Ей видяхте ли направихме тренда България обича Медджезир стана ТТ и WТТ и тези се уплашиха от нас и ни резнаха епизодите.  Thinking

Какво да кажа - няма да се предадем и ще продължим да го гледаме. Peace Любовта ни към Ча е по - голяма. Heart Eyes

Като изреждате рейтингови турски сериали аз ще добавя и "Листопад", изключителен успех пожъна въпреки че го даваха безброй пъти. Peace

Поздрав,
Прилив и Одлив или ,,Медцезир,, можете да гледате на www.natabanu.com со српски превод.
Преведени се веке 7 епизоди.

Благодарим от сърцееее! Hug Hug Hug

# 691
Поздрав,
Прилив и Одлив или ,,Медцезир,, можете да гледате на www.natabanu.com со српски превод.
Благодаря! Първото видео,което ми излезе на епизод 7 не ми тръгваше,но отдолу има друго,което тръгва   bouquet

# 692
  • Варненска клюкарка
Вярно, Ангелче  Hug бях забравила за Листопад-а  Heart Eyes Голяма работа беше и той- ако не се лъжа към 4-5 или 6 сезона беше, но нашите го заизлъчваха тук, когато в Турция снимаха последния или предпоследние сезон т.е. отново достатъчно утвърден Wink

# 693
На мен този линк ми върви безотказно.
Приятно гледане на епизода.

http://bg-gledai.tv/star-tv-hd

New serenay at Burberry

Загубил е 7 кг от теглото си за ролята на Мерт.

Taner Ölmez يخسر 7 كيلو من وزنه لكى يقوم بدور Mert

ماشاء الله كل الى فى مسلسل خسر وزن علشان الدور

ا

# 694
  • Варненска клюкарка
Щом и този е отслабвал, като Ча, явно в един момент ще ги карат да качат тегло за да изглеждат порастнали, може би ще има скок във времето  newsm78 Иначе, защо и двамата биха сваляли килограми едновременно newsm78

# 695
Ей видяхте ли направихме тренда България обича Медджезир стана ТТ и WТТ и тези се уплашиха от нас и ни резнаха епизодите.  Thinking

Какво да кажа - няма да се предадем и ще продължим да го гледаме. Peace Любовта ни към Ча е по - голяма. Heart Eyes

Като изреждате рейтингови турски сериали аз ще добавя и "Листопад", изключителен успех пожъна въпреки че го даваха безброй пъти. Peace

Поздрав,

Благодарим от сърцееее! Hug Hug Hug
+1 Hug Hug Hug

# 696
Щом и този е отслабвал, като Ча, явно в един момент ще ги карат да качат тегло за да изглеждат порастнали, може би ще има скок във времето  newsm78 Иначе, защо и двамата биха сваляли килограми едновременно newsm78
Дано Praynig да има скок във времето и да ги покажат порастнали както си написала Ивче......и малко да подстрижат Яман, защото Райчо не беше с толкова дълга коса и избуял бретон.
И аз благодаря за линка за ПО.
Ще има къде да го гледаме ако проблема продължи и занапред, лошото е, че няма да му се наслаждаваме на роден език.

# 697
Здравейте тук http://asi-bg.net/vip.php също качват епизодите на ПО веднага след като са преведени! Simple Smile

# 698
EEE тези пък , защо сега блокират епизодите , след като могат да се гледам свободно на сайта на СтарТВ  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 699
Приятно гледане!  Peace

# 700
  • Варненска клюкарка
EEE тези пък , защо сега блокират епизодите , след като могат да се гледам свободно на сайта на СтарТВ  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Може би искат да видят каква цифра хора ги гледат и затова гледанията да стават само на едно място, на собствените им канали и сайтове... знам ли newsm78 Навремето АФК беше пръснат освен в Ютюб и на поне още 10 места- представям си каква цфра е бил общо, но никога няма да разберем, защото направо го изтриха. В момента само на едно място знам където още не са се усетили да го направят Whistling

# 701
Скрит текст:

EEE тези пък , защо сега блокират епизодите , след като могат да се гледам свободно на сайта на СтарТВ  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Може би искат да видят каква цифра хора ги гледат и затова гледанията да стават само на едно място, на собствените им канали и сайтове... знам ли newsm78 Навремето АФК беше пръснат освен в Ютюб и на поне още 10 места- представям си каква цфра е бил общо, но никога няма да разберем, защото направо го изтриха. В момента само на едно място знам където още не са се усетили да го направят Whistling

Скрит текст:
 Белорче да не е във фейсбук , там в една страница ги има вскички епизоди на АФК с английски суб.    Hug

# 702
  • Варненска клюкарка

Скрит текст:
 Белорче да не е във фейсбук , там в една страница ги има вскички епизоди на АФК с английски суб.    Hug

Не, сайта е турски, но голяма част от сериите  от първия сезон не тръгват- ето го:

# 703
  • Под Сините камъни
Тая вечер нито един линк не ми тръбва.Може ли такова нещо  #2gunfire

# 704

Скрит текст:

Не, сайта е турски, но голяма част от сериите  от първия сезон не тръгват- ето го:

bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт