Лято наближава, ОКТОМРИйче за море се стяга.

• 64 328
  • 739
  •   2
Отговори
# 210
Здравейте момичета!

И аз сложих снимка за колажчето, за малко да забравя! Краси,  Hug

Ани, сигурна съм че, Ики ще се чувства много щастлив на празника!  Hug Целувки на сладурчо-бузанчо! Heart Eyes

# 211
Здравейте, да се разпиша и аз, че съвсем се загубих.
Мила, много съжалявам за ситуацията, в която е попаднал баща ти:( Дано скоро се оправи и да си е вкъщи за Коледа! Аз днес мисля, че видях сестра ти да влиза в тази клиника в часа за свиждане. Не съм сигурна де, не съм добър физиономист, пък и не бях много в час, че и аз не бях там за хубаво Sad
мамам- ам, и моя син няма мнение за подарък. Питам, а той или мълчи, или: "ъъъ... такова..." У нас Коледа не се споменава често, той дори не е наясно, че е повод да се подаряват подаръци. Ще му взема нещо по мое осмотрение.
Аник, много прегръдки от мен!
Голямата ми племенница пък питала сестра ми:
Мамо, Дядо Коледа нали е дядо вече? (демек възрастен човек вече)..
Майка и: Ами да, дядо е.
Тя: Аха, ами значи той като умре кой ще го замести?  Rolling Eyes

# 212
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИТЕ НИ СЛАДКИ МАЛКИ ИМЕННИЧЕТА! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ! МНОГО ЩАСТЛИВО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!

А големите ви именници да не ви ядосват Mr. Green

# 213
Честит празник на всички малки и големи празнуващи!
Много щастие да има за тях и всички около тях!
   bouquet

Успокоихте ме момичета с това, че и други не отразяват въпросите за подаръци и Дядо Коледа. Поне ще е лесен изборът на подарък - каквото си реша аз  Laughing

Arim забравих да поздравя Ева за успехите по езиците. Браво на детето - много ще е полезно да знае езици в живота  Grinning
Моят е на светлинни години от такива постижения. Имаме един детски образователен лаптоп. Той задава задача: "Повтаряй след мен: Петел" - Отговор от младежа: Кукуика
Друга задача: Покажи петел; Отговор - Ето петел кукуика  hahaha
Явно знае думата "петел" и какво означава, но "кукуика" по му харесва Mr. Green

# 214
Хейли, Аник, , чудесно сте го решили за празника.  Hug Hug

Честит имен ден на всички празнуващи, да им е живо и здраво името!  Hug

# 215
  • София
Честит НИКУЛДЕН на всички Ники-та - Николайчовци, Николовци, Николини и всички, които празнуватии, малки и големи  Tada
Специални поздрави на Икито и на мама АниК   ura

Много имам да хваля Коледното ни чорапче - ми то детето можело да е идеално  Heart Eyes Вече нямаме никакви препирни, ама изобщо! Най-доброто дете и най-спокойната мама сме ние двете сега  newsm03

А снощи Ева ме питаше как се брои на английски след 10  Shocked Казах и, че е рано още, че е малка, обаче тя не ме остави и броихме до 60. Първо повтараше като папагал след мен, а после схвана как се прави и започна сама  #Crazy

# 216
Иаз сложих снимка.  Wink

Буболече, ако е било в Понтика, сигурно сестра ми е била.
Те ходят всяка вечер с майка ми на свиждане.

# 217
Арим, направо думи нямам.  Hug Heart Eyes

# 218
  • В сърцето на моите съкровища...:)

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ НА ДНЕШНИЯ ХУБАВ ПРАЗНИК! МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И БЛАГОПОЛУЧИЕ!

# 219
Честит имен ден на всички Никита!  newsm51

Ние сме добре. Още не съм пуснала Еви на градина, а тя все повече си играе и закача с Марти  Heart Eyes Heart Eyes. Подаръците на Еви аз съм ги избрала, но съм сигурна, че ще й харесат много  Grinning.

Диди, моля те пиши ми когато дойде дядо Коледа в Икеа! Искам и тази година да се снимаме с него  Simple Smile.

# 220
Диди, моля те пиши ми когато дойде дядо Коледа в Икеа! Искам и тази година да се снимаме с него  Simple Smile.
Дядо Коледа в ИКЕА ще се фотографира с всички желаещи и ще подаряват снимките в дните 20-24.12,
 20 декември: 15:00 - 20:00 ч.
21 декември: 12:00 - 20:00 ч.
22 декември: 12:00 - 20:00 ч.
23 декември: 12:00 - 20:00 ч.
24 декември: 12:00 - 17:00 ч.
       Hug

Честит имен ден на всички празнуващи  Hug

Аз да се похваля, от понеделник децта най-сетне ще са в една детска градина  ooooh! в тяхната си де..
отивам да избирам снимка на шматята за колажа  Hug

Последна редакция: пн, 09 дек 2013, 14:15 от didanka

# 221
Честит празник на всички вчерашни именници! Да здрави и късметлии!  Hug

Orchids, супер аватар си имаш Simple Smile Покажи и другите коледни снимки Simple Smile)

Arim, браво на Ева, все така да е схватлива и ученолюбива Hug

# 222
Диди, мерси   bouquet. Живи и здрави да сме ще минем да се снимаме  Simple Smile.

barbaletka, нямам право още. Фотоографката не ги е обработила и не позволява. Тази съм си я откраднала  Embarassed. Вие как сте? Покажи вашите снимки.

# 223
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здрасти банда,

Какви ги вършите в тази мразовита събота?..бррр..

Ние ходихме в ''Патиланци'' днес, че нашият татко беше спретнал празник за децата от залата с огромна торта и куп игри. Ей,голямо дивеене падна,ама  си изкарахме много хубаво.  Mr. Green
Тъкмо си мислих как ще се приберем и ще подремна сладко сладко, ама не. Бебе спииииииии, баткото-не и не!  ooooh!

Момичета, вие някакви фотосесии сте си спретнали предпразнично май... Whistling Я, разкажете повечко... Flutter
В мола на България също има дядо Коледа,който вече е наличен за тормоз  Mr. Green Много хубаво са украсили...наистина създава усещане за приказност

# 224
Orchids, хайде като са готови, се надявам, че ще ги споделиш с нас  Heart Eyes

MISHANA, водих ги моите при една приятелка фотограф. Никола беше ужас за снимки, въобще не искаше да застане мирен и за секунда, но пак станаха снимки Simple Smile

Ето, който иска, да разгледа: http://oktomvri2010.snimka.bg/children/koleda2013-barbaletka.791972 - паролата е същата като на акаунта ни в снимка.бг

Общи условия

Активация на акаунт