Лято наближава, ОКТОМРИйче за море се стяга.

• 64 349
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Барбалетка, прекрасни сте! А ти изглеждаш невероятно! А 2-те ти момчета са страхотни! Бебешока е само за мачкане Heart Eyes Hug

# 226
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Барбалетка, много мноооого ми харесаха снимките!  Heart Eyes Mr. Green Изглеждате повече от чудесно!  Hug Въпреки нетърпението на Ники, добре сее получило! Peace

# 227
Хайли, Мише, благодаря  Hug

# 228
Барбалетка,много сте хубави,много хубави снимки! Peace

# 229
И аз видях снимките, Браво на момчетата ти, Барбалетка! КАчих снимка за колажа. И поздравявам със закъснение всички именици. Времето нещо не ми достига, добре че основните неща си вървят по план и без мен Crazy
Хубава неделя от мен Simple Smile

# 230
Барби, страхотни сте и тримата  Heart Eyes. Сашето изглежда много голям вече  Simple Smile.

Всички октомврийчета, който видях в албума за колажа са сладки големи дечица, кога минаха тези три години...  Crazy

# 231
Здравейте,

ЧЕСТИТ 8-МИ ДЕКЕМВРИ НА ВСИЧКИ БИВШИ И НАСТОЯЩИ СТУДЕНТИ!

# 232
Барби, малкия голям чаровник, а големия красавец. Добре ви се получават, не спирайте до тук.  Laughing Много красиви снимки!  Hug

# 233
Честит 8ми декември!
Аз да се похваля, че за първи път тази година няма да празнувам (от има-няма 10тина години), защото най-после се дипломирах  Crazy

Благодаря ви за отзивите за снимките Hug
Оле, викаш все пак да се пробваме за момиче  Mr. Green
Може, ако не престарея, след 5-6-7 години  Grinning

# 234
Много сте хубави, БарбалеткаHug

# 235
Барбалетка страхотни снимки - най-вече защото вие сте страхотни  Hug

Светлозар пак е болен, а отгоре на всичко трябва да ходим да дава пак кръв и урина заради скарлатината - правели се такива контролни изследвания. А предния път беше скоро и като знам как плака, сега не ми се мисли как ще идем пак на същото място  ooooh!

Но поне украсихме най накрая. Той за нула време закачи всички играчки на елхата - голяма радост му беше. Но имаме няколко плюшени играчки, които планувах да висят като украса, но веднага си ги присвои да си играе с тях  Laughing
Сега ще мисля как да го снимам за календар, че ще пропуснем снимките в градината /то и без това са грозни календарите предложени там/. Замислям се да си го снимам вкъщи /ако успея/ и да си купя отделно календар  Thinking
Подаръци почти съм избрала - той още не казва какво иска, но го наблюдавам какви са му интересите. Тези дни нови идеи ми идват, та ще помисля още малко.

# 236
Здравейте,

Mamam-am , аз миналата година си правих малки календарчета,защото от детската нямаше и ползвах този сайт:
Станаха мноого готини. Тази година си взехме от градината и още не мога да спра да се смея на ухилената физиономийка на Нестор  hahaha Явно докато са позирали са им казали да се усмихнат, но той се е престарал и направо се е озъбил hahaha  Joy
Днес доопаковах подаръците за Коледа и сега чакам с нетърпение да ги подаря. Много ми харесва тази част.

Гледах снимките за новия колаж  Heart Eyes, ама уникални дечица си имаме. Толкова пораснали и променени.  Flutter Така им се радвам...

Последна редакция: пн, 09 дек 2013, 15:16 от MISHANA13

# 237
  • София
Здравейте,
Барби, страхотна фотосесия! Много сте хубави  Hug
Mamam-am, във всяко фото ще ти направят каквито искаш календарчета за малко пари.
Мише, казвам ти аз, че имаш страхотна организация  Mr. Green Аз още не съм купила подаръци, ти вече си ги опаковала  Simple Smile

И ние се записахме за боледуване този сезон - ангина с доста висока и упорита Т. А Ева пее ли пее, танцува, тича и беснее  ooooh!  Обаче вчера в Кауфланд както си разглеждаше играчките, изведнъж и стана зле и щеше да падне от столчето количката. Като я пипнах - чайникът кипнал, гори! Метнахме се на колата и... добре че нямаше полицаи наблизо, няма да ви кажа как карах  Twisted Evil

# 238
Arim, Mamam-am , бързо оздравяване на децата Hug

Ние сме готови за Коледа вече, ще бъдем вкъщи, както и на НГ. Тази година нещо много разходи ни се събраха ooooh!

От вчера Никола вече е с легло "за батковци" Grinning Най-накрая махнахме решетките Crazy Много е доволен Simple Smile)

# 239
Мишанка, честита рожба, да ви е жива и здрава! Wink
Барбалетка, честито дипломиране!
Мила, как е баща ти?
Така...след месец и половина стоене вкъщи поради боледуване (накрая му беше червено ухото) Алекс най-после тръгна отново на градина миналата седмица. Вече е по-спокоен, но опреселено му е трудно да се адаптира. Започна да се напикава в гащите като е там. Сега му давам рибено масло за имунната система и мед, лимон и орехи. Вчера купих инхалатор.
Другата седмица ще им е коледното тържество. Събрахме пари и ще се купят еднакви подаръци. А в Сердика се срещнахме с белобрадия старец и Алекс лично му заяви, че иска автобус )))
Аз януари се връщам на работа.

Общи условия

Активация на акаунт