Какви планове само си правя,а?!
Гледам да задържа още малко,че г-цата трябва да качи още някое и друго грамче.../а майка й явно килограмче/
Върви по-мъничка от очакваното, но пък важното е,че всичко й е ок. 
Този път съм на магнерот от едно известно време, но доки каза,че въпреки това, ако се започне.. ,няма връщане назад. Каза ми още да не се размотавам много вкъщи, че бързичко ще се случат нещата

miriam, имам си контракции определено и днес от записа стана видно. Разкритие също, не много ,ама има.
Но ми стана интересно ,че сега за пръв път усещам някаква странна болка долу...все едно цял ден седя на шпагат. Оказа се,че било от разширяването на таза. 
Milla, да ти кажа,че колкото повече наближава, толкова повече започват да ме тресат емоциите
Не съм, няма да пропусна!

Контракции + разширяване на таза си е направо начална фаза май. Няма да дочака другата седмица 

Надявам се въпросния да се е осъзнал и сам да се е изтрил, но някой го беше цитирал и гледам, че и този пост липсва, та явно е било външна /модераторска/ намеса

А, така де...иначе няма само аз да си пиша в темата....

Сутрин и вечер ще се храним по спешност, това е положението! Някои деца са злояди, а моето - умряло от глад