Лято наближава, ОКТОМРИйче за море се стяга.

• 63 520
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Бубулече, честито, лека и безаварийна! Ейй, ама много се радвам на такива новини!  Hug

Аримче, големи драми имате, наш Стоян баща му го вдига сутрин и води на градина и в общия случай облича едно спящо дробче  Laughing.

Аааа и честито коте на Светлозар, да го буди смело всяка сутрин! Аз и котки много обичам и сега взех да се чудя кое искам първо - бебе или коте.  Joy

Мисля, че ако мъжа ми ме чете, вече е започнал тайно да си стяга багажа ...

Иначе ние пак сме хремави, но Стоян е на градина, вчера като отидох да го взимам и бяха на двора, та видях, че всичките са със сополчета, ама всичките, та няма да се правя на по-светица от другите, тъй или иначе имам да уча ужасно много и Георги и Мая са ми достатъчни баш преди изпит.  Crossing Arms

# 631
Аз и котки много обичам и сега взех да се чудя кое искам първо - бебе или коте.  Joy

Мисля, че ако мъжа ми ме чете, вече е започнал тайно да си стяга багажа ...
hahaha
Напиши, че искаш и двете - ако мъжът ти не избяга, автоматично го признавам за най-безстрашният мъж на планетата  hahaha

Ето ги моите двама сладури:

Скрит текст:

И Светлозар пак се разкашля снощи, но днес е на градина. Ако трябва за покашляне или сополи да стои вкъщи, изобщо няма да ходи на градина. Не ми се иска да е така, но откакто тръгна на ясла и градина, по цяла зима все има по нещо  Crossing Arms
Някой по-назад беше писал, че му се струва по-неориентирано детето спрямо другите в групата. В нашата група всички ми се струват неориентирани.  Laughing Сигурно затова учителките не искат да правят тържество. След предишното, едната изглеждаше отчаяна - хем на другия ден я видях  Mr. Green

# 632
Прекрасно котараче, Флорес  Hug Да станат добри приятелчета със Светлозар!

# 633
Ей, най-после ви прочетох!  Heart Eyes Hug

Буболече, честита ти бременност! Много се радвам, дано леко я изкараш! Hug

Не съм, паднах от смях с това стихче, хехе. Аз дори се учудвам, че децата в градината вече рецитират,
тук нямаме такива екстри. А и Нико като го познавам, едва ли ще успее да научи цяло стихче. Laughing

# 634
Благодаря, мами!
Истината е, че от няколко дни нещо не се чувствам добре, пък часа ми бил чак във вторник. Звъннах на личната, каза ми да се ослушам още малко.. да видим. Не знам нормално ли е при втора бременност, ама ми тежи доста следобедите, не мога десетина стълби да кача. Буквално трябва да лежа. Shocked
милла, аз също си мислех, че моя е много далеч от научаване на стихче (разбирай четиристишие), при това на български! Още като ми даваха листчето с текста им казах да нямат големи очаквания, а те бяха толкова учудени да го чуят, че чак ме досрамя. Изненадах се много колко бързо го научи, макар че някои думи хич не му се разбират. Защо не пробваш Нико с някое късичко стихче?
Мъжът ми днес станал свидетел на грозна гледка в детската - две мами в не особено интелигентен спор защо едната си води детенцето сополиво и то пред проверяващата сестра. То вярно, че това детенце редовно е сополиво , но пък и другата майка е една скандална.. много елементарно, много.

# 635
  • София
Облаче, всички се питаме защо са сборни групите и никой не знае  Shocked
взех да се чудя кое искам първо - бебе или коте.  Joy
Mr. Green Още едно бебе?  ooooh! Смела жена, авантюристка, сигурно и малко от хубавата лудост имаш! Ама с добро чувство го казвам, радвам ти се много! Скица си голяма, ей...  hahaha
Flores*, и двамата са много хубави сладурчета  Heart Eyes Котето е толкова мъничко, че да се чудиш как да го хванеш. Много хубаво пухче си имате. Светлозар сигурно е щастлив, чак се замислих и аз за коте  newsm78
bubolechence, всяка бременност е различна. Щом ти се лежи - почивай си.

Ева влезе в чуждата група тази сутрин, но с голяма подготовка и за нея и за мен. Пак си поплакахме, но помолих госпожата да я вземе и бързо избягах навън. Туй то.... още два дни.

# 636
Благодаря ви за хубавите думи за котето  Hug
Arim аз съм много доволна, че си го взехме. Мисля, че е добре да има животно покрай децата. Светлозар първия ден не му даваше да му пипа играчките и като че ли ревнуваше като го гушкам, нали е свикнал той да е в центъра на вниманието. Но още на 2-рия ден го прие - играят си заедно с играчките, дава му да яде - сипва му мляко в бебешка бутилка за хранене, че още е бебе мъника и не иска да яде сам  Laughing
А и котките не искат много грижи - могат и сами да седят по цял ден, като им оставиш храна си я разпределят, а не преяждат и бързо се учат на хигиенни навици.

Много неприятно нещо са ми сборните групи - те децата и без това трудно свикват с детската, пък и с нови деца, още по-трудно. Но като няма как  Confused
Светлозар обикновено го взема баща му, но когато той не може, аз го вземам от последните и тогава ги събират всички останали последни деца заедно, та вече свикна детето и предполагам ще е по-лесно лятото, ако се наложи да ходи в сборна група.

# 637
Не съм, възхищавам ти се на ентусиазма  bouquet

И ние с Никола искаме коте, но баща му не дава. Той иска куче, но пък Нико изпитва някакъв страх от кучета, не знам защо. Малкият пък само гони кучетата навън и умира да ги пипа Heart Eyes

Иначе ми се иска още едно дете, но не планираме в следващите 5-6 години, а след толкова време съм сигурна, че ми се отще Laughing

Никола е с ужасна суха кашлица от вчера и ще е много жалко да пропусне РД на брат си утре Rolling Eyes

# 638
Ние сме със зайче вкъщи, аз съм писала за него по-напред. Хубаво е със животинче, да.  Hug

# 639
Буболече,честито прекрасна новина Hug,аз пък не си спомням с коя друга мама те обърках и помислих,че това детенце ще е трето ви,но после схванах Laughing
Арим,Облаче,все едно себе си чета.Повярвайте ми вечер докато заспим съм тотално изцадена.Ники просто ни побърква,то не е скачане по дивани ,по секции,по мен,все е на главата ми.Хвърля играчки,тропа,комшиите мрънкат Tired.Просто супер активен.След градина 2-3 часа играе на двора,скача на батута и пак не се изморява Tired
Повярвайте ми с нетърпение чакам да дойде уикенда и да се забавляваме заедно,а в неделя вече се моля да е понеделник Tired
В градината коренно различен,поне така казват учителките.

Флорес,голям пухчо Hug

# 640
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Ей, чакай да драсна някой и друг ред,че с това заглавие ще откараме до другата Коледа  hahaha

Стана по-хубаво времето и всички изчезнаха... Mr. Green

Ние сме добре. Таткото ни е командировка и сме сами на фронта,но всичко е под контрол.  Flutter Mr. Green
Днес ще ходим с малката на родителска на баткото, да видим какви ги ''твори'' в детската  Blush
А,аз вече съм обзета от емоции около класиранията за яслите на набор 2013  Crazy Ще се впуснем смело и в това начинание, пък дано имаме късмет!
Нестор е започнал някаква негова подготовка за морето и всеки ден прави тестове на екипировката  hahaha То, очила, то бански...съсипва ме от смях... hahaha

barbaletka
, оздравяхте ли?
bubolechence, как се чувстваш? Има ли общи моменти с пърият път? Grinning
Не съм, страхотниииии сте! Ама у вас наистина е голяма веселба! Да  знаеш с глас съм се  смяла на стихчето!  hahaha Няма такава интерпретация!

Хайде хубав ден засега и до скоро!

# 641

barbaletka
, оздравяхте ли?

Никола оздравя, от вчера малкият е сополив и с възпалено гърло ooooh! Няма празно  Crazy

# 642
Здравейте! Ето ме и мен! Все нямах време и така... децата са пораснали. Simple Smile Радвам се, че всички са добре и са толкова сладки и надарени. И моят калпазанин вече съвсем ме е побъркал. Ще се старая да чета тук по-често. Радвам се, че от самата бременност, голяма част от мамите все още пишат тук. Дано е така до абитурентските балове - МИНИМУМ! Hug

# 643
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте,

ЧЕСТИТА ЦВЕТНИЦА! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ''ЦВЕТЯ'', НЕКА РАЗЦЪФТЯВАТ ОБГРИЖВАНИ С МНОГО ЛЮБОВ И ТОПЛИ ЧУВСТВА!

# 644
Здравейте! На патерици честит празник на всички цветя!
Буболече, лека и безпроблемна! Много се радвам.
Flores, обожавам котки, а вашето е.....прелест )))
Не съм, много ти се възхищавам!
Моите диванета вече седмица са в Банско. Чистият въздух им се отразява чудесно, но толкова ми липсват...
Свеки си тръгна, не мога да се оплача, много ми помогна

Общи условия

Активация на акаунт