Задължителна регистрация?ВАЖНО!!!

• 3 531
  • 48
  •   1
Отговори
# 15
и аз съм "ЗА". не знам за какво точно става дума, но ТУК няма място за ИЗВРАЩЕНИЯ. Sign Exclamation  Sign Exclamation  Sign Exclamation  Sign Exclamation

# 16
С две ръце за.

# 17
И аз гласувах със "ЗА", тъй като не ми харесва точно тук да чета лиготии (не, че някъде въобще ми харесва; под лиготии имам предвид гавра с някаква сериозна тема). Само ми е малко гадничко, че по този начин ще отрежем тези момичета, които нямат никакви лоши намерения, просто нямат сякаш смелостта да се регистрират и за това пишат като гости.

# 18
  • Sofia
Цитат на: Grizabella
.... Само ми е малко гадничко, че по този начин ще отрежем тези момичета, които нямат никакви лоши намерения, просто нямат сякаш смелостта да се регистрират и за това пишат като гости.

Аз пък не мога да разбера , каква смелост е нужна за това  Rolling Eyes  Shocked  Confused:  Sign Exclamation .
Че като ме знаете като Морена , ако не разкажа подробности за себе си и не си изтъпанча тук и снимката , какво аджеба , че знаете за мен , освен ,че съм се именувала Морена  Sign Exclamation  Confused: .

# 19
и аз гласувах"ЗА"

# 20
  • Стара Загора
И аз съм с две ръце "ЗА"

# 21
Аз също съм за.
Простотията не ходи по гората, а по хората, и нека не я допускаме точно тук.

# 22
  • Стара Загора
И аз гласувах ЗА...

# 23
Цитат на: Morena
Аз пък не мога да разбера , каква смелост е нужна за това  Rolling Eyes  Shocked  Confused:  Sign Exclamation .
Че като ме знаете като Морена , ако не разкажа подробности за себе си и не си изтъпанча тук и снимката , какво аджеба , че знаете за мен , освен ,че съм се именувала Морена  Sign Exclamation  Confused: .

Ами и аз не знам, просто виждам, че доста момичета пишат по този начин, поне в началото. Дано новите правила на форума не ги отблъснат, а само ги накарат да се регистрират (което при всички случаи е най-добре).

# 24
# 25
С крака и ръце гласувам ЗА! ренци я пусни на ЛС какво е ставало, че любопитството много яко ме удари Wink

# 26
И аз ви подкрепям момичета "за регистрацията"

# 27
Аз само не мога да разбера каква е разликата? Не могат ли и регистрирани да си пишат глупостите? Те модераторите си вършат добре работата, трият и регистрирани и не-.
Аз сега като съм регистрирана може ли някой да разбере каква съм, от къде съм? Нещо спира ли ме в по-голяма степен от нерегистрираните да пиша глупости?

# 28
Да, ама ако е регистриран поне ще се знае кой го е написал. Лично аз знам какво е разни "гости" да пишат простотии във форумите (на други места съм го виждала). Ама както и да е. Не искам да преминава във спор това нещо. Модератора има крайната дума Wink

Да допълня - току що разбрах какви простотии са били писани.... още по-твърдо съм ЗА!
А и не мисля, че ти ще напишеш такова нещо, каквото са били писали тези... хммм то простци е много мека дума...

# 29
Цитат на: Sunshine
Модератора има крайната дума Wink

Не аз имам крайната дума, а mamma

Като гледам резултатите, май повечето са "ЗА"

Гласувайте и тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=6009&start=0
След като се съберат 100 гласа, мисля че mamma ще направи регистрацията задължителна

Общи условия

Активация на акаунт