Пазаруване от Aliexpress.com 13

• 48 419
  • 773
  •   1
Отговори
# 390
Получих това за стягане   http://www.aliexpress.com/snapshot/282384080.html.Едвам влязох в него,толкова малко изглежда за М,иначе наистина прибира и не се усеща.Сега мисля да взема и едно L.Пристигна за около 20 дни.

# 391
  • София
срещали ли сте - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=580994935273773&set= … ype=3&theater или други дънки на DSQUARED?

# 392
  • Русе
Да се похваля и аз /детски ботушки/
Скрит текст:
Една от най-рисковите ми покупки, защото като поръчвах продавача имаше май само 1 поръчка и никакви отзиви  Mr. Green
Обаче аз си бях харесала тези ботушки и ги бях мушнала във уиш-а, бяха на цена 7 долара
След няколко дни- гледам- станали 4,9 долара и то само за 6 часа  smile3503
Е, не можах да устоя, мислих бързо, размених си даже съобщения с продавачката относно номера и реших- 7 лева къде не съм ги дала... Laughing

Сега съм супер доволна, първо- защото пристигнаха /за 18 дни/, второ- много си ги харесах и трето- уцелила съм номера /добре че не послушах продавача, а гледах таблицата- отговарят си/
Съжалявам само, че не поръчах и още едни розовки
Направих клипче на отварянето, щото никак не ми се вярваше в кутийката да има ботушки, за щастие- напразно съм се притеснявала.
Успех и на вас !
 Hug

Здравей,

И аз отдавна ги заглеждам тези ботушки, ти какъв размер поръча?

ЗА госпожица на 1г 8м- номер 7,5
/пък на самите ботуши отдолу пише 24  newsm78/
нейното ходило е 13 см , доколкото усещам като са обути с тънък чорап има по 1 см отпред и отзад на ботушчето
Подметката е мека- гумена и са й удобни при ходене smile3539

# 393
Много ми харесаха ботушките може ли реални снимки. И 7,5 гледах в табличката няма, а 8,5 отговаря на 24 номер.

Последна редакция: пт, 08 ное 2013, 18:43 от CabuHka

# 394
  • Варна
Да се похваля и аз /детски ботушки/
Скрит текст:
Една от най-рисковите ми покупки, защото като поръчвах продавача имаше май само 1 поръчка и никакви отзиви  Mr. Green
Обаче аз си бях харесала тези ботушки и ги бях мушнала във уиш-а, бяха на цена 7 долара
След няколко дни- гледам- станали 4,9 долара и то само за 6 часа  smile3503
Е, не можах да устоя, мислих бързо, размених си даже съобщения с продавачката относно номера и реших- 7 лева къде не съм ги дала... Laughing

Сега съм супер доволна, първо- защото пристигнаха /за 18 дни/, второ- много си ги харесах и трето- уцелила съм номера /добре че не послушах продавача, а гледах таблицата- отговарят си/
Съжалявам само, че не поръчах и още едни розовки
Направих клипче на отварянето, щото никак не ми се вярваше в кутийката да има ботушки, за щастие- напразно съм се притеснявала.
Успех и на вас !
 Hug

Здравей,

И аз отдавна ги заглеждам тези ботушки, ти какъв размер поръча?

ЗА госпожица на 1г 8м- номер 7,5
/пък на самите ботуши отдолу пише 24  newsm78/
нейното ходило е 13 см , доколкото усещам като са обути с тънък чорап има по 1 см отпред и отзад на ботушчето
Подметката е мека- гумена и са й удобни при ходене smile3539

Много ти благодаря за бързия отговор, ние сме на година и шест месеца също с 13 см ходило, така че ще поръчам и аз 7,5.  Grinning

# 395
  • МАРС
Само дето мрънках, шапката ми дойде за десет дена, малко е по-малка от на снимката, ама може и на китайката главата да е по-малка от моята. Mr. Green

# 396
# 397
  • Русе
Много ми харесаха ботушките може ли реални снимки. И 7,5 гледах в табличката няма, а 8,5 отговаря на 24 номер.

Хм, значи все пак ми е пратила номера, който тя препоръча, а не който аз казах  smile3555

Аз гледах много таблици с номерации от различни сайтове, за да преценя 7,5 на колко см ще отгожаря и прецених, че ще е добре за краче 13 см
Но те явно си знаят техните си номера- китайски ... Laughing Laughing Laughing

СНИМКИ-след малко-като се науча как ...

# 398
  • Балчик
Оф, стига сте цитирали безсмислено цели чаршафи де. ooooh!

# 399
  • Русе
Снимки на ботушките
http://www.snimka.bg/?album;aid=786139

Скрит текст:
/Не можах по друг начин да ги кача, моля, дайте линк с указания/

# 400
  • Пловдив
Някой дали е срещал това яке в алито  :
http://bg.wholesale-dress.net/vogue-fur-collar-pure-color-warm-w … ite-g2227492.html

# 401
  • Казанлък
Получих тази пижама: http://www.aliexpress.com/snapshot/279154625.html

Много е хубава,изглежда качествено направена. Беше във фирмен пакет със зип-закопчалка.

Другата пратка е едно голямо разочарование: телефон Lenovo A800 пристигна не работещ. Не се включва,не реагира на нищо и тепърва започвам война със продавача.
Беше изпратен със шведски пощи,но пак не ми се размина със митница и ДДС,а на кутия си пишеше 15$.  #Cussing out
Ще го помъча през почивните дни и,ако не тръгне,ще го пращам назад.

# 402

Беше изпратен със шведски пощи,но пак не ми се размина със митница и ДДС,а на кутия си пишеше 15$.  #Cussing out
Ще го помъча през почивните дни и,ако не тръгне,ще го пращам назад.
Чакам два телефона тези дни, първия си дойде в пощата, но съм подготвена за митница. Искам да те питам имате ли митница в Казанлък, или ходиш до друг град? Понеже в моя град няма, а никак не ми се бие път, дали няма някакъв вариант да ги изискам да дойдат тук и да си платя таксите в пощата направо? Ако някой е правил подобно нещо, нека да сподели каква е процедурата и какви документи искат.

# 403
  • Казанлък

Синьорита Мърморита, на покана за митница винаги пише телефон,на който можеш да се обадиш и да ги питаш подробности. Има възможност да им пратиш плащането по факс или е-мейл и те да препратят пратката към твоето населено място със документи и отбелязана сума,която трябва да платиш при получаването на пратката във местният пощенски клон.
Яд ме е,че на кутията пишеше само Швеция и защо ли са ми начислили ДДС в този случай?  #2gunfire
Но предпочетох да не се разправям с митнически служител по телефона,че със сигурност ще имам работа с тях и в бъдеще.  Crossing Arms

# 404

Общи условия

Активация на акаунт