Къде в Пловдив? - 46 тема

• 66 239
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Асеновградски девойки, склада на Ареал е на излизане от Асеновград към пЛовдив,вдясно,нали? Събота как работи,че не виждам в сайта  newsm78 А неделя почива ли?

Благодаря Simple Smile
Пловдивска девойка съм, ама да кажа Simple Smile
Да, на излизане от Асеновград към Пловдив в дясно. Работи и събота и неделя. И си е магазин, голям, няма начин да го подминете, отпред е поддържано с цветя и райграс.
Усещам, че този уикенд ще има много Пловдивски майки на сладкарница в Асеновград и после на пазар в Ареал  Laughing

# 136
А сладкарницата къде беше,че като обяснявахте  бях на диета  Embarassed

Това за неделята сигурно ли е  ( в смисъл магазина,не мамите на сладкарницата)

ninand,Благодаря!   bouquet

Последна редакция: чт, 07 ное 2013, 21:29 от Трапезица

# 137
  • Пловдив
Да, сигурна съм, че магазина работи и в неделя.
За сладкарницата-разбрах, че е някъде около/до автогарата.
Ама да се включи някой друг, не съм я посещавала.

# 138
  • Пловдив
Сладкарницата е в началото на града, след колелото, на светофара вдясно.

# 139
  • Пловдив
И не забравяйте, че освен торти има и много вкусни мини банички...ммм - чак лиги ми потекоха.

# 140
  • Cyprus, Пловдив
Бихте ли ми дали координати на съвестни и изпитани майстори за циклене и омасляване на паркет?   bouquet

# 141
  • Пловдив
Ако някой скоро е избирал мека мебел за хол,ще се радвам да сподели впечатления от магазини и фирми ?   bouquet
Насочила съм се към диван на ъгъл като искам да е със свалящи се калъфи на цип,за да се перат,с ракла и разтегателен

# 142
Елфита, описа моя диван  Mr. Green И аз много държах на тия неща, особено сега с малко дете виждам колко е гот да ти се свалят калъфите  Mr. Green Взехме го от
Скрит текст:
Виденов
. Доволни сме, пък и беше евтин, май 600 лв  Peace Има си доста възглавници и кожа  Mr. Green[/color][/b][/i]

# 143
Елфита, нашият диван е точно със същите опции, взехме го от един магазин в Тракия, до клуб "Галакси" се намира представителният им магазин (няма спомен за име на фирма) - много е малък, нещата предимно по каталог се гледат. Иначе ги произвеждат в Кичука  Mr. Green (оттам си го взехме като беше готов).

Наши приятели скоро си купиха техния диван от Идея, пак в Тракия - бяха обиколили целия град, чак до Пазарджик ходиха, и накрая оттам поръчаха (от Идея-та, де).

# 144
И нашият диван е с напълно свалящи се калъфи  Peace взехме го от "мебели Идея" в Тракия , но фирмата производител вече има магазин в Кичука точно до басейн Нептун, мисля че Софас се казваха (дано не бъркам името)  Peace Много съм доволна вече три години  Peace

# 145
  • Пловдив
И нашият диван е с напълно свалящи се калъфи  Peace взехме го от "мебели Идея" в Тракия , но фирмата производител вече има магазин в Кичука точно до басейн Нептун, мисля че Софас се казваха (дано не бъркам името)  Peace Много съм доволна вече три години  Peace
И моят е от Софас,но м-на отдавна го Няма в Кичука,тел. също не отговаря и така...неоткриваеми са.Та си мисля,ако ми притрябва да ги търся за гаранцията кой ще намеря Whistling

Иначе преди месец купихме диван за свеки от м-н на Коматевско шосе,там им е и цеха.Ама как се казваше сега ooooh! Някой да помага...

# 146
Нашият е от Идея-та,само че преди години.Имат много избор,на мен доста ми харесва този магазин Peace
Ако имаш смелост да поръчаш онлайн,препоръчвам Стефани Стил.Поръчахме си спалнята от него,много сме доволни.Сменихме и цвета,безплатно,а навсякъде ни искаха 100 лв. отгоре за смяна на цвета.Имат много дивани,но не знам дали ви се рискува.
Само от Арон не съм впечатлена,не знам къде са тези намаления,които постоянно рекламират...Според мен цените там са по-високи.

# 147
  • Пловдив
Иначе преди месец купихме диван за свеки от м-н на Коматевско шосе,там им е и цеха.Ама как се казваше сега ooooh! Някой да помага...

Трябва да са Зенит груп.Имат ли магазин във фабриката???

Това е и фирмата,за която говори  k_viktoriya.Имат магазин в Тракия,до дискотека Галакси.Имат хубави неща,консултантката е изключително отзивчива.Обаче само един става и то пак няма всичко,което искаме.

Масово диваните не са удобни за сядане.Стелс точно заради това ще се въздържа от онлайн поръчка

beauty_ ,Виденов къде имат магазин?Галерията?

Софас фалираха май.Магазина до Нептуна не бачка отдавна

Обиколките продължават.Ако още нещо се сетите,пишете

Последна редакция: пт, 08 ное 2013, 21:09 от ♥Elfita♥

# 148
Елфита, неее - на бул. 6-ти Септември 223. ТО е малък магазин, ама може да разгледаш сайта. Единствено си спомням, че малко ни забавиха доставката, уж до месец, пък закъсняха със седмица, 10тина дни

# 149
За утре ще ми трябва ключар, който да повикам на адрес. Счупи ми се ключа и остана в ключалката на блиндирана врата. Няма отваряне. Да имате идея, кой може да свърши работа? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт