Къде в Пловдив? - 46 тема

• 66 229
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
vall благодаря ти!
Въпреки изчерпателното ти обяснение имаш ли телефон или име на фирмата?

# 121
Със сигурност е коментирано, затова моля да ме извините Blush. Трябва да извадя карта за градския транспорт на сина ми- 8 клас. Взехме уверение от училище, имаме снимка. Нужен ли е бележник и акт за раждане? Къде се издават картите?  За цялата мрежа ли важи или трябва да посоча ползваните линии?
Мерси предварително  bouquet

Последна редакция: чт, 07 ное 2013, 08:30 от elian

# 122
  • Пловдив
Къде в Пловдив продават козметика на Манхатън?

# 123
  • Пловдив
На центъра в магазин Триумф срещу сладоледената къща.

# 124
Със сигурност е коментирано, затова моля да ме извините Blush. Трябва да извадя карта за градския транспорт на сина ми- 8 клас. Взехме уверение от училище, имаме снимка. Нужен ли е бележник и акт за раждане? Къде се издават картите?  За цялата мрежа ли важи или трябва да посоча ползваните линии?
Мерси предварително  bouquet

виж тук
http://www.masov-gt.com/mesechni_karti.php

# 125
Трапезица,   bouquet
Включвам се и за още нещо: моля да ми препоръчате учител по испански Hug. Ще се радвам ако споделите лични впечатления..

Последна редакция: чт, 07 ное 2013, 15:14 от elian

# 126
Препръчайте ме от къде да си купя предпазни очила за компютър, които да са добри и на добра цена. Работя на компютър и много ми се изморяват и зачервяват очите.

# 127
  • Пловдив
Оптика Юниглас, имат няколко оптики в града, едната е на Джумаята, посока халите - вдясно.

# 128
Благодаря, Деси!

# 129
  • о`майна лунна нощ е
Два чифта са ми правили там и съм доволна.

# 130
Благодаря, момичета!
А може ли да ми дадете и малко информация. Прави ли се преглед, колко струва, каква е проблизително най-ниската цена на тези очила?

# 131
  • о`майна лунна нощ е
Ако поръчаш очилата на място, прегледът е безплатен. Така процедират много от оптиките. Правят ти замерване на апарат и на стената и се преценя дали да са чисти стъклата, или имаш нужда то малък диоптър, който да се сложи. Обикновено до 0,5 не го слагат, за да не се измързяляват очите, но ако се налага и виждаш по-ясно си поръчваш дори да е толкова дребен.
Очила за компютър има и за по 30-50 лв. Цените са много различни, защото има много видове. На място ще ти обяснят. Пускат се и промоции - да кажем безплатна рамка от еди кой си вид /евтин разбира се/ + преглед и стъкла за по 15-30 лв. всяко.
Провери си там. Жените са любезни и коректни.

Другото място, на което съм поръчвала е зад спирката на Полиграфията. Оптодент. Там също съм много доволна и имат разнообразие и на стъкла, и на рамки.

# 132
`ТуиГ , много благодаря!

# 133
  • Пловдив
Наистина са много мили жените в тази оптика. Постоянно има някаква промоция там на рамки+стъкла. Дори и евтините им рамки са по-качествени от на доста други места, казвам го от личен опит. Досега от там съм взимала 3 чифта диоптрични и 2 чифта слънчеви. Към поръчката на очилата дават калъф, кърпичка и спрей за почистване.

# 134
Асеновградски девойки, склада на Ареал е на излизане от Асеновград към пЛовдив,вдясно,нали? Събота как работи,че не виждам в сайта  newsm78 А неделя почива ли?

Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт