Къде в Пловдив? - 46 тема

• 66 205
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Някой да знае къде са се преместили бараките с резервни части за ел. Уреди , които бяха на светофара на бул. Руски от ляво преди моста на Герджика?   bouquet

# 106
Някой да знае къде са се преместили бараките с резервни части за ел. Уреди , които бяха на светофара на бул. Руски от ляво преди моста на Герджика?   bouquet

Май някъде към моста,но и аз ги издирвам.Сподели,моля,ако ги намериш   bouquet

# 107
Да не питате за ВикиВат?

# 108
  • Пловдив
Не е за тях Simple Smile

# 109
  • Пловдив
Моля, препоръчайте ми техник за пералня? Предполагам, че й е изгоряла помпата, но трябва спешно някой техник да я види, за  да знаем какво да правим. Благодаря

# 110
Момичета, къде в Пловдив има магазин за хубави реплики на мъжки часовници? Купували ли сте скоро?

# 111
Моля, препоръчайте ми техник за пералня? Предполагам, че й е изгоряла помпата, но трябва спешно някой техник да я види, за  да знаем какво да правим. Благодаря

Миналата седмица и нашата пералня се развали. Извикахме този техник по препоръки - http://service-atanasov.com/index.php?lang=bg
Доволна съм, бързо и качествено работи.

# 112
  • Пловдив
ЗлаВещица ,Емстерс  ,Трапезица ,`ТуиГ благодаря за отговорите.
А някой знае ли от къде мога да купя качествен термочорапогащник за 2г дете ?

# 113
  • Пловдив
Момичета, в Джъмбо ли са най-евтини хартиени шапки, свирки, картонени чинийки и пластмасови вилички с картинки?

# 114
  • о`майна лунна нощ е
Вероятно да. Поне всичко е на едно място и има избор.

# 115
Категорично не - най-евтини са в магазинчетата по левче, макар изборът да не е толкова голям  Peace.

# 116
  • Пловдив
Миналата година купих такива от Джъмбо, и никъде другаде не проверявах, но си бяха сума....макар и с коли и тем подобни.

Ще огледам по левчетата, някой ако е виждал или купувал да си каже.

# 117
Картите се преиздават автоматичо и са готови преди да изтече срокът на валидността на настоящата пластика. В края на октомври си поднових моята - точно в ПИБ и не са ми взимали нищо за подмяната. Дори ми пратиха смс близо 20 дена преди да свърши месеца, за да ме известят, че мога да отида и да си получа новата в клон издател. Предполагам политиката и на другите банки е такава. Такса за картата, ако не се лъжа, съм платила само при първоначалното издаване. Всяка банка събира, когато картата се подновява на друго основание от изтичане на валидността - изгубване, повреждане ...

А на мен ми взеха 5 лв. ''Такса подновяване на карта'' в ПИБ, и моята я подновиха Октомври  Thinking

п.п Директно си дръпнаха парите от сметката, аз го видях от онлайн банкирането,там си стои черно на бяло, иначе можеше и да не се усетя.
Сега им разгледах сайта на банката и там си го пише,че таксата за преиздаване е 5лв.

Последна редакция: ср, 06 ное 2013, 20:26 от vox

# 118
В магазините за левче,в някои има голям избор.Аз съм купувала от този до мед.общежития в Смирненски и тогава беше зареден много.Цените са многократно по-ниски,но и качеството не е толкова добро,но стават.

# 119
  • Пловдив
Момичета, в Джъмбо ли са най-евтини хартиени шапки, свирки, картонени чинийки и пластмасови вилички с картинки?
На търговиите на брезовско  са най- евтини, всички магазини и центрове зареждат от там, но не мога да го обясня точно къде се намира склада - от главни вход само направо, леко в дясно както върви пътя и в дясно на рампата има електроуреди, няколко клетки след него, отвън има разни мостри, но най-добре с питане ще го намериш, виждала съм и по малки складчета с такива артикули, но този за който казвам има много неща и избор.

Общи условия

Активация на акаунт