Къде в Пловдив? - 46 тема

• 66 025
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
А някой скоро да е купувал от Ариел? Колко върви горе-долу комплекта бельо, памучно, за момичета? Или пък мъжките слипове? Качествени ли са и заслужавали си примерно събота да се отиде до там?

Определено си заслужава, особено ако го съчетаете със посещение и на сладкарница "Нико"  smile3521
Сега и ако кажеш къде се намира тази сладкарница в Асеновград, ще е супер Laughing

Сладкарницата се намира в началото на града, минаваш колелото и се пада вдясно на светофара.
Мерси, мисля, че се сещам къде е Laughing Непременно ще я посетим!
Много точно обяснено newsm10 а иначе ето и точния адрес на картата:
http://tortiniko.com/contakti.html

# 91
И освен еклерите, които споменах, в Нико можете да опитате един страхотен сладолед със сладко от зелени смокини и ядки. Ох, окапах се! Heart Eyes Не е на хубаво така да налитам на сладкиши... Blush

# 92
И освен еклерите, които споменах, в Нико можете да опитате един страхотен сладолед със сладко от зелени смокини и ядки......
Ако е същия сладолед дето го хапваме за десерт във "Водопада" на Бачково си заслужава, макар и само заради него да се иде до там. Peace Винаги си взимаме и за в къщи по 2 кг., както и от домашната им лютеница и салатата от парени патладжани. Съжелявам, че в Пловдив няма ресторант с такава кухня като на "Водопада".

# 93
  • Пловдив
Изтече ми срока на дебитната карта в Общинска банка.Скоро подменяли ли сте си картата, каква е таксата и за колко време става процедурата.

# 94
  • Пловдив
Аз съм към Уникредит. Когато ми изтече срока картата вече е готова и ме чака да си я взема. И с кредитните карти е така - те си следят сроковете и ги изготвят предварително.

# 95
Къде в Пловдив могат да смелят кайма на място от избрано от теб месо?
Магазин "Стефани" на Четвъртък пазара, имат и друг в Кючук Париж срещу църквата.

# 96
Бенджи, месо мелят и в Карфур  Peace

Шаблони за стена съм виждала в Джъмбо. Най в ляво , най в дъното.

# 97
  • Пловдив

Магазин Слънчеви лъчи 2.Машината за мелене е отпред и наблюдавам какво слагат вътре.А не да е отзад машината и какво са ти сложили да е фирмена тайна  Grinning

# 98
  • Пловдив
Благодаря на всички!   bouquet

Ще го видя това "Стефани" на Четвъртък пазара. Карфур...не знаех, че мелят и там, но по принцип, предпочитам да не купувам месо от веригите..
Кой е "Слънчеви лъчи" 2? Много ги харесвам като магазини, жалко че са ми далече...

# 99
  • Пловдив
Кой е "Слънчеви лъчи" 2? Много ги харесвам като магазини, жалко че са ми далече...

На кръстовището Вапцаров/Пере Тошев.Пред болница Каридад,под розовата кооперация.Новите Слънчеви лъчи в Кичука.Макар,че вече не са толкова нови

# 100
Изтече ми срока на дебитната карта в Общинска банка.Скоро подменяли ли сте си картата, каква е таксата и за колко време става процедурата.
За подмяна на изтекла карта никога не съм плащала такса.

# 101

Бенджи, аз си меля каймата в Лексито от каквото месо си избера на място. Само трябва да е до около 7 часа вечерта, че после мият мелачките и т.н.

# 102
  • Пловдив
Здравейте, бих искала да попитам някой знае ли дали има магазин на Max& co в Пловдив?

Имаше ,  в центъра   някъде до магазина на Бенетон   на А Батенберг.
Не съм обърнала внимание още ли е там ./За Макс Мара става въпрос ?/

Да, още си е там магазина:) В магазин Max Mara има дрехи с марка Max& co, но няма голям избор.

# 103
За подмяна на изтекла карта никога не съм плащала такса.

Зависи от банката  Wink Мен ПИБ веднъж ме изнудиха с 5 лв.

RED. Бях поръчала картата си по интернет,получих я в клон тук в Пловдив.КОгато я преиздадоха я пратили в София,а таксата беше за транспорт до тук.Викам по тази логика на Луната да я бяха преиздали  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 06 ное 2013, 11:42 от Трапезица

# 104
  • о`майна лунна нощ е
Картите се преиздават автоматичо и са готови преди да изтече срокът на валидността на настоящата пластика. В края на октомври си поднових моята - точно в ПИБ и не са ми взимали нищо за подмяната. Дори ми пратиха смс близо 20 дена преди да свърши месеца, за да ме известят, че мога да отида и да си получа новата в клон издател. Предполагам политиката и на другите банки е такава. Такса за картата, ако не се лъжа, съм платила само при първоначалното издаване. Всяка банка събира, когато картата се подновява на друго основание от изтичане на валидността - изгубване, повреждане ...

Общи условия

Активация на акаунт