Къде в Пловдив? - 46 тема

• 66 027
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Благодаря за отзивите за Ариел. Ще се организираме значи за ги посетим. Благодаря и за отзивите за картенките, точно това ме притесняваше, че повечето лепенки падат и става много грозно.

# 76
  • Пловдив
Счупих на дъщеря ми чинията в която се храни. Беше с феята Дзън Дзън.
Пратих мъжа ми в Джъмбо, да избере някаква детска, но от там са му казали, че имат забрана от КЗП да продават керамични чини за деца. Имало само пластмасови. Но аз не искам пластмаса.
Виждали ли сте в някой магазин хубави керамични чинии с детски мотиви. Къде да търся?

# 77
В Кауфланд-с Мини,ако не се лъжа и с Хелоу Кити,цена около 5-6лв!

# 78
  • Пловдив
Къде в Пловдив могат да смелят кайма на място от избрано от теб месо?

# 79
  • Берлин
Счупих на дъщеря ми чинията в която се храни. Беше с феята Дзън Дзън.
Пратих мъжа ми в Джъмбо, да избере някаква детска, но от там са му казали, че имат забрана от КЗП да продават керамични чини за деца. Имало само пластмасови. Но аз не искам пластмаса.
Виждали ли сте в някой магазин хубави керамични чинии с детски мотиви. Къде да търся?

В бившия магазин Молдвия /Кичука/ на 1я етаж. Има огромен избор от всякакви керамични и тн неща

# 80
А някой скоро да е купувал от Ариел? Колко върви горе-долу комплекта бельо, памучно, за момичета? Или пък мъжките слипове? Качествени ли са и заслужавали си примерно събота да се отиде до там?

Определено си заслужава, особено ако го съчетаете със посещение и на сладкарница "Нико"  smile3521
Сега и ако кажеш къде се намира тази сладкарница в Асеновград, ще е супер Laughing

# 81

Стефани на четвъртък пазар.

А на 9 ноември - 15 % на всички стоки извън промоция в Алати .

Моля да ми препоръчате изпитан сервиз за GSM телефони?

Руски 20,под блока.Идвайки от 6. септ,вдясно преди сляпата уличка блока

Момичета, дайте идея за фурна в Кършияка искам да поръчам сладка питка.  bouquet

Ако те устройва мястото- срещу училище Алеко Константинов фурната видях,че приемат поръчки за питки.

Последна редакция: вт, 05 ное 2013, 19:25 от Трапезица

# 82
  • Пловдив
А някой скоро да е купувал от Ариел? Колко върви горе-долу комплекта бельо, памучно, за момичета? Или пък мъжките слипове? Качествени ли са и заслужавали си примерно събота да се отиде до там?

Определено си заслужава, особено ако го съчетаете със посещение и на сладкарница "Нико"  smile3521
Сега и ако кажеш къде се намира тази сладкарница в Асеновград, ще е супер Laughing

Сладкарницата се намира в началото на града, минаваш колелото и се пада вдясно на светофара.

# 83
  • Пловдив
Виждала съм магазин за меса на кръстовището на Гранд, би следвало, че мелят и на място.

# 84
  • Пловдив
Liliq_Zlatna, PAPURCHE MEHURCHE, благодаря ви!
Още утре ще посетим бившата Молдавия. Наблизо ни е, а и щом има голям избор  smile3508
Ако не харесаме там, ще погледнем в Кауфланд.

# 85

Сладкарницата се намира в началото на града, минаваш колелото и се пада вдясно на светофара.
Мерси, мисля, че се сещам къде е Laughing Непременно ще я посетим!

# 86
  • Пловдив
Някой може ли да ме ориентира откъде мога да намеря шаблони за стени за детска стая?

# 87
Момичета,евтин и приличен хотел/квартира за 3-4 дни за майка с 1 дете ,без значение квартала ( без ромски) ???

# 88
Здравейте, бих искала да попитам някой знае ли дали има магазин на Max& co в Пловдив?

# 89
  • Пловдив
Здравейте, бих искала да попитам някой знае ли дали има магазин на Max& co в Пловдив?

Имаше ,  в центъра   някъде до магазина на Бенетон   на А Батенберг.
Не съм обърнала внимание още ли е там ./За Макс Мара става въпрос ?/

Общи условия

Активация на акаунт