Къде в Пловдив? - 46 тема

• 66 013
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
Моля да ми препоръчате изпитан сервиз за GSM телефони?

# 61
  • до най-прекрасния мъж
Можете ли да ми кажете от къде мога да купя по-евтинка дамска зимна пижама?
Купувала съм от Кауфланд - цена около 18-20 лв. Ватирана и много топла с много добро качество.

# 62
Купувала съм от Кауфланд - цена около 18-20 лв. Ватирана и много топла с много добро качество.

Малките квартални магазинчета за бельо обикновено имат бг производители на страхотни цени.

# 63
В Карфур вече не продават декоративна козметка-спирали,руж,пудра,сенки и т.н. В старта тема някой беше упътил натам за спирала на Bell.
И на мен така ми се струва,но благодаря за мнението Wink
Случайно да сте виждали някъде по магазините сервизи за суши,по възможност-черни?

# 64
  • Пловдив
На входа на Асеновград има производител ,който продава и на дребно
http://arealbg.com/index.php?action=page_display&PageID=5
Ако са на промоция има пижами и идо 10 лв ватирани.

# 65
  • Пловдив
На входа на Асеновград има производител ,който продава и на дребно
http://arealbg.com/index.php?action=page_display&PageID=5
Ако са на промоция има пижами и идо 10 лв ватирани.

Благодаря!

# 66
  • Пловдив
А някой скоро да е купувал от Ариел? Колко върви горе-долу комплекта бельо, памучно, за момичета? Или пък мъжките слипове? Качествени ли са и заслужавали си примерно събота да се отиде до там?

# 67
  • Майничка
...Случайно да сте виждали някъде по магазините сервизи за суши,по възможност-черни?

В Гранда на втория етаж има един магазин за подаръци, там, покрай порцелановите к-ти мернах и комплекти за суши, тъмни бяха, но не съм сигурна, че точно черни.

# 68
А някой скоро да е купувал от Ариел? Колко върви горе-долу комплекта бельо, памучно, за момичета? Или пък мъжките слипове? Качествени ли са и заслужавали си примерно събота да се отиде до там?

Определено си заслужава, особено ако го съчетаете със посещение и на сладкарница "Нико"  smile3521 Комплекта за момичета е между 5.50 лв и 7.50 лв ( памук с ликра) и са с много добро качество. Има разбира се и такива с по-лошо качество, но то им личи на пръв поглед. Има изчистени в бяло, както и в различни цветове и щампи.

# 69
  • Пловдив

Определено си заслужава, особено ако го съчетаете със посещение и на сладкарница "Нико"  smile3521 Комплекта за момичета е между 5.50 лв и 7.50 лв ( памук с ликра) и са с много добро качество. Има разбира се и такива с по-лошо качество, но то им личи на пръв поглед. Има изчистени в бяло, както и в различни цветове и щампи.

Аз преди две седмици купих за дъщеря ми. Точно такива, каквито пише да_ама_не - памук с ликра, с различни картинки, каквито си избра детето Simple Smile Цената беше 6.50. Наистина качеството им е много добро. Взимала съм и преди, и за разлика от бельото на Дисни от Карфур, картинките не се отлепят.
От обикновен памук имаше и комплекти по 3 лв. Имаше и хубави, но бяха без картинки и не се харесаха от щерката.
За мъжки слипове не знам, но моя мъж си купи боксери по 4 лв, но не са техни, а някакви турски. Техните май бяха по скъпи.
Моето мнение е, че си заслужава. Има голям избор на всичко-и пижами и само потници/по 2 лв/ и само гащички, абе много неща.
Ние го съчетахме с разаходка до Бачково. Simple Smile

MerryMerry, сещам се за тази аниматорка. Били сме на РД в Оранжево небето. Много мила жена. И аз искам кординати, да си ги имам, може да ми потрябват.

# 70
...Случайно да сте виждали някъде по магазините сервизи за суши,по възможност-черни?

В Гранда на втория етаж има един магазин за подаръци, там, покрай порцелановите к-ти мернах и комплекти за суши, тъмни бяха, но не съм сигурна, че точно черни.
Много ти благодаря!Още утре ще отида Hug

# 71
ninand, много благодаря!
MerryMerry, ще съм благодарна ако дадеш координати на дамата.

Писах на лични да не спамя

# 72
  • до най-прекрасния мъж
На Ареал са им много хубави нещата. Имам техни пижами на по 5-6 години и не са мръднали. Е, естествено избелели са, но това е неизбежно при толкова много пране и сушене. Не знаех, че имат магазин в Асеновград, ще се посети.

# 73
Леле, докато се усетя и сте изписали старата тема, че и на пета страница от новата....   bouquet
корекция - 6-та

# 74
  • Пловдив
Леле, докато се усетя и сте изписали старата тема

Ами,ти докато се моташ ние пишем ли пишем  Hug

Общи условия

Активация на акаунт