Къде в Пловдив? - 46 тема

• 66 013
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
Момичета, дайте идея за фурна в Кършияка искам да поръчам сладка питка.  bouquet

# 46
  • Берлин
Освен в МОЛ Пловдив, някъде другаде има ли Хиполенд?

# 47
  • до най-прекрасния мъж
До МОЛ Галерия има Хиполенд.

# 48
  • Берлин
До МОЛ Галерия има Хиполенд.

Hug

# 49
  • Пловдив
Момичета, дайте идея за фурна в Кършияка искам да поръчам сладка питка.  bouquet

До църквата "Иван Рилски" правят козунаци, предполагам, че правят и сладки питки.
Питки правят и на 100-150 метра навътре, покрай училището до сладкарницата на "Брезовска".

# 50
  • Пловдив
Момичета, дайте отзиви за детски аниматор. Дребните ще стават на 2 след месец и се замислям има смисъл и какъв трябва да бъде.

Дъщеря ни това лято стана на 4 год и за първи път празнувахме с аниматор. До преди това на нейните РД и на приятелчетата й сме празнували в заведения с детска площадка и децата много добре се забавляват и играят.
Лично за мен няма смисъл от аниматор за детца на 2 год. Но все пак си зависи и от децата, както писах нашите и без аниматор се забавляват.
Иначе тези година бях извикала тази: https://www.facebook.com/DetskaAnimacia?fref=ts
А от тези съм много очарована: http://www.chudesino.com/koiechudesino.php
Бяхме на тяхно парти. Много ми допаднаха-песнички, танци, игри, децата бяха актьори в театър. Но всички деца бяха над 4 год.
Предполагам, че сигурно ще си имат и някакви игри за 2 годишни.

# 51

До църквата "Иван Рилски" правят козунаци, предполагам, че правят и сладки питки.
Питки правят и на 100-150 метра навътре, покрай училището до сладкарницата на "Брезовска".
Отпред новите магазинчета, до пешеходния светофар ли имаш предвид?

# 52
Благодаря на момичетата, които се включиха с информация за спортните дейности в Тракия! Много ми се иска да стана активно спортуваща Laughing
За любителките на сладкиши - предстои откриване на сладкарница Нико на мястото на бившата Фенси /почти срещу училище "Д. Матевски"/. Такава сладкарница има в Асеновград, правят разкошни еклери!

# 53
Момичета, дайте отзиви за детски аниматор. Дребните ще стават на 2 след месец и се замислям има смисъл и какъв трябва да бъде.

Също така търся салфетки (хартиени) цвят черно и цикламено.

Аз бих препоръчала Люба Атанасова.Много е добра и много хора са доволни от нея.Мисля,че и цените и са по-нормални  Grinning

# 54
  • Пловдив

Отпред новите магазинчета, до пешеходния светофар ли имаш предвид?

Да.

# 55
  • Пловдив
Можете ли да ми кажете от къде мога да купя по-евтинка дамска зимна пижама?

# 56
Нямаше ме уикенда и вече 3 страници сте изписали от новата тема Laughing
Някой търсеше бели кърпи, памучни, с размери на мъжки носни кърпи-подобни съм виждала в магазина на Липненски /дано не бъркам мн. името/, който се намира до МЦ "Кючук Париж", на ул. "Г. Кондолов". Струваха 30 ст.  Peace

Благодаря !  Hug

# 57
Vanessa_MM,благодаря!Само за юск се бях сетила и аз.

# 58
ninand, много благодаря!
MerryMerry, ще съм благодарна ако дадеш координати на дамата.

# 59
  • Пловдив
Благодаря на момичетата, които се включиха с информация за спортните дейности в Тракия! Много ми се иска да стана активно спортуваща Laughing
За любителките на сладкиши - предстои откриване на сладкарница Нико на мястото на бившата Фенси /почти срещу училище "Д. Матевски"/. Такава сладкарница има в Асеновград, правят разкошни еклери!

Леле, супер! В Нико в Асеновград има и страхотни мини банички...

Общи условия

Активация на акаунт