Къде в Пловдив? - 46 тема

• 66 345
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
  • Майничка
В Амазон имаше страхотни намаления на отделни к-ти лего тази седмица, но за кратко.

# 406
В Амазон имаше страхотни намаления на отделни к-ти лего тази седмица, но за кратко.

И още се намират изгодни  Peace

# 407
  • Пловдив
В Хипото в Мола е на моменти. Докато разглеждах опашката беше много дълга, когато плащах имаше само една жена пред мен.

P.S. Lego-то което взех, с отстъпката излиза по-евтино от  get7.eu

# 408
Днес минах през Хиполенд в Мола.
Цените не са повишавани, поне на тези неща, които купих - същите са си с тези от преди 1 месец. Сутринта беше голяма бутаница, докато обиклоля и се начудя какво да взема, нямаше вече опашка на касата и бях 1ва.
В крайна сметка съм доволна.

# 409
  • Пловдив
Бях одеве с Хиполенда с/у Метро ... страшно е опашките са до края на магазина, та се отказах да чакам. Видях че има опция за онлайн поръчка и нещата са пак си намалени с 25% дори и онлайн Simple Smile

# 410
  • о`майна лунна нощ е
Това ми прилича на акция "Да изчистим Хиполенд за един ден". Умно.

Наистина имах доброто желание да отида и да заредя подаръци. Но переспективата да се муша и бутам между рафтовете със стотина хищници ме отказва тотално от подобен род разпродажби.
Играчките няма да свършат. Промоциите също. Обикновено в офертите с 30,40,50,60% намаление винаги има нещо прилично на добра цена.

# 411
  • Пловдив
Миналата година след това намаление, Хиполенда пусна Коледен каталог. Всичко което бях купила от черния петък беше на същите цени в каталога, както на мен ми беше излезнало с -25%.
Със сигурност каталога няма да обхваща всичко, както днес, но ще има още много намалени играчки.  Peace
Аз минах в 10 ч в МОЛ-а и купих няколко неща, нямаше много хора. Приятелка пък си направи поръчка он лайн Simple Smile

# 412
  • Пловдив
От къде купувате Лего на по-нормални цени, че вече приключихме с бебешките серии и сега под 100 лв не намирам комплект Crazy?

Шайн, във вторник поръчах от MyToys точно ЛЕГО. Аз даже писах в темата, разпитвах за цени, сайтове, намаления, но от там ми излизаше най-изгодно това, което исках. Иначе, да, има изгодни намаления, ама да се уцели това, което ти трябва, е трудно. А да поръчвам само защото е изгодно..... Сега си блъскам главата, поръчах ли, не поръчах ли, защото още няма потвърждение на поръчката. Инструктирах една приятелка в Германия да им звъни да ги пита, но тя каза, че това е едва ли не нормална практика и да чакам, защото тя така веднъж направила една поръчка 5 пъти......докато чака потвърждението. Дано да е права.  Rolling Eyes

Как по-рано не се разбрахме да направим обща поръчка. Ползвах и код за отстъпка и доставката ми излезе 6 евро. Ама да видим дали изобщо ще доставят нещо или ще пия един айран без мляко.  Laughing В Хиполенд, в Мол-а, към 14.30 часа имаше 3-ма човека опашка и още 3-ма в магазина.  Peace

# 413
Аз не успях да отида в нито един Хипо Rolling Eyes...ще чакам някакво Коледно намаление,явно Rolling Eyes
а всъщност виждали ли сте влакче с релси...и къде

# 414
razel, от МайТойс винаги са били много точни с потвърждаването на поръчката. Би трябвало веднага след успешна поръчка да получиш автоматичен мейл с артикулите и крайната цена.

# 415
  • Пловдив
Изтеглиха ми парите от картата, получих СМС, че сумата е преведена.....но от поръчката нито следа....какво съм платила.....

# 416
Има тема за майтойс,питайте там  Peace

# 417
  • Пловдив
И там питах... Sorry за спама. Embarassed Спирам по темата.

# 418
  • Sunshine state
Момичета,утре рано ми се налага да пътувам с малката и не искам да ползваме градския,понеже разстоянието е голямо/Изгрев-Смирненски/,бихте ли споделили коя таксиметрова фирма предлага в момента от точка до точка?  Praynig

# 419
  • Пловдив
Момичета,утре рано ми се налага да пътувам с малката и не искам да ползваме градския,понеже разстоянието е голямо/Изгрев-Смирненски/,бихте ли споделили коя таксиметрова фирма предлага в момента от точка до точка?  Praynig
0326160 - Виайлет - до 6лв-плащаш 3лв.
Над 6лв. - плащаш 4лв.

Общи условия

Активация на акаунт