Къде в Пловдив? - 46 тема

• 66 227
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
В "Джъмбо" има ли говорещия Том играчка  newsm78 навих се да му я купя на малкия, ама не знам там дали я има, иначе по разни сайтове я намирам   bouquet

# 646
Не съм видяла в „Джъмбо„ по простата причина, че още не заглеждам такива играчки, но пък в продавалник съм виждала много оферти за говорещ „Том„  Peace нов!

# 647
..
А аз да питам за кино Faces в Тракия знаете ли дали трябва и може предварително да се запазват билети или отиваш директно и си купуваш?

Попитай ги по телефона,има го из интернет  Peace

# 648
Клеопатра, да - видях и аз за продавалник

# 649
  • Пловдив
......
А аз да питам за кино Faces в Тракия знаете ли дали трябва и може предварително да се запазват билети или отиваш директно и си купуваш?

Приемат резервации по телефона  Peace

# 650
Здравейте!
Някой ходил ли е при д-р Петьо Хаджийски в ДКЦ 1, да даде мнение?
Малката я боли коремчето и ни пращат при него на ехограф. Sad

# 651
В "Джъмбо" има ли говорещия Том играчка  newsm78 навих се да му я купя на малкия, ама не знам там дали я има, иначе по разни сайтове я намирам   bouquet

С  информация а "Джъмбо" не мога да помогна. Не съм сигурна дали тази играчка има няколко варианта или е само един, който се предлага в момента, но видях вчера ето този вариант http://s.zumzi.com/zp/1/0/105779450407b269183394ff89ccb8dd_1_large.jpg в магазина за играчки до надлеза на Гладстон.

# 652
Аз Том го имам като приложение на телефона,има доста варианти,с куче,с папагал,с женско коте,повтаря всичко,има и игра към него,общо взето си играем сутрин и вечер по 30 мин,30лв не бих дала за него,мое лично мнение де Hug

# 653
Лоурен, ми да, май е същия. Вчера бях до Джъмбо, нямаше го..питах няколко души от персонала всеки ме пращаше при някой друг, накрая една ми вика ей там го има, отидох развълнувана  Mr. Green то някакво интерактивно коте "Дейзи"  Joy кво общо видя между Том и Дейзи не знам  Mr. Green
Мерси за магазина, аз го поръчах вече  Hug
Лилия, и аз го имам за телефон, ама само се опитва да ми хваща телефона и не става  Mr. Green Иначе разбира се, че оценявам мнението ти, то си е лека глупост тая играчка  Crazy Crazy

# 654
Лилия, и аз го имам за телефон, ама само се опитва да ми хваща телефона и не става  Mr. Green Иначе разбира се, че оценявам мнението ти, то си е лека глупост тая играчка  Crazy Crazy [/color][/b][/i]
И мойта си играе на телефона - и си държи телефона и "управлява" котката без проблем  Crazy
Това няма да й го взема, защо е много пъзла и ще я страх със сигурност ако й го изтипосам  Laughing

Търся магазин за мобилни аксесоари
И аз това да попитам Simple Smile

# 655
  • о`майна лунна нощ е
Аз съм доволна от магазинчето в подлеза до  бившата аптека "Марица". В частта му към главната между стъпалата. Има доста неща и са на сносни цени. Скоро си купих силиконов кейс за НТС-то и беше 10 лева. От същото магазинче си взех и протектора за екрана. Имат бога асортимент.

Казаха ми, че тази верига има магазинче и в подлеза на Тримонциум. Не съм ходила до там, но ако е вярно, предполагам ще е заредено по същия начин.

# 656
Аз съм доволна от магазинчето в подлеза до  бившата аптека "Марица". В частта му към главната между стъпалата. Има доста неща и са на сносни цени. Скоро си купих силиконов кейс за НТС-то и беше 10 лева. От същот омагазинче си взех и протектора за екрана. Имат богат асортимент.
Чудесно, благодаря ти много!

# 657
  • Пловдив
duhi_puhi, магазинчето на подлеза на Тримонциум е по-заредено от това на другия подлез.

# 658
Точно и аз щях да напиша за това магазинче в подлеза на Тримонциум. Доста заредено е  Peace

# 659
  • Майничка
И двете са на една и съща фирма.

Общи условия

Активация на акаунт