Къде в Пловдив? - 46 тема

• 66 240
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Ателието на обущаря е срещу спирката на рейс№37 на Събота пазара, под блоковете. Знам, че има машина, но цип не съм сменяла, за другите поправки съм много доволна.

# 631
  • Пловдив
Да, знам го този обущар, но не сменя ципове.

# 632
  • Пловдив
А в района на Детски свят някой дя знае читав обущар Rolling Eyes

# 633
  • до най-прекрасния мъж
В блок Люляк има - работи много добре, но взима мааалко по-скъпо от останалите. Ателието му е от задната страна на блока, не откъм булеварда, пада се някъде по средата. Аз ремонтирам само при него и съм доволна.

# 634
  • Пловдив
В блок Люляк има - работи много добре, но взима мааалко по-скъпо от останалите. Ателието му е от задната страна на блока, не откъм булеварда, пада се някъде по средата. Аз ремонтирам само при него и съм доволна.
Peace
Ясно,мерси.На мен ми трябва само за подмяна на пластмасов ток,че много бързо го изтрих Blush

# 635
  • Пловдив
Здравейте момичета, знаете ли обущар с машина,който да сменя ципове на ботуши някъде в Кичука или Центъра.?

В подлеза на гарата - цената е от 6 до 12 лева според дължината на ципа .
 За моя ботуш не се наложи смяна , само поправка и ръчен шев и ми взе 2 лв  Peace

От мен още един глас за обущаря на  Събота пазара . От години само при него нося.  Peace

# 636
Момичета, някъде в Тракия да знаете да се сменят ципове на кожени якета? Не съм сигурна дали обущярите вършат тази работа... В шивашките ателиета ми отговориха отрицателно.

# 637
Момичета, някъде в Тракия да знаете да се сменят ципове на кожени якета? Не съм сигурна дали обущярите вършат тази работа... В шивашките ателиета ми отговориха отрицателно.

За смяна на цип на кожено яке мога да препоръчам ателие на ул. Иван Вазов. Намира се в началото, в един двор от към колелото на гарата. Мисля, че се води на номер 85 на улицата

# 638
Здравейте! Търся, къде има народни танци за начинаещи в центъра... Ако някой има информация, моля да помага!!! Благодаря предварително!

# 639
  • Пловдив
Здравейте! Търся, къде има народни танци за начинаещи в центъра... Ако някой има информация, моля да помага!!! Благодаря предварително!

ФОЛКЛОРНО СТУДИО "ПЪЛДИН"
Адрес: Пловдив, бул. "Свобода" 18 (бившата "Малчика") до ресторант "Руски клуб"

Много са добри Peace младо семейство води клуба... Peace

Във Военен клуб - Пловдив /ДНА също има един мъж  който дава уроци Peace. Peace

Последна редакция: вт, 03 дек 2013, 09:56 от ЗИЧЕ

# 640
Аз ходя в Рилон център на пети етаж.Ако те интересува,ще обясня по подробно.

# 641

Не съм сигурна дали ще свърши работата, но ела да попиташ обущаря в 7блок /до спирката на Черноризец Храбър/, ако ти откаже точно на спирката на павилиончето за парфюми има някаква шивачка може да питаш и нея.

# 642
  • Пловдив
Здравейте момичета, знаете ли обущар с машина,който да сменя ципове на ботуши някъде в Кичука или Центъра.?

На спирката на Втова градска болница, под блока има един обущар. Там съм си сменяла цип на ботуш преди 3-4 год.

А аз да питам за кино Faces в Тракия знаете ли дали трябва и може предварително да се запазват билети или отиваш директно и си купуваш?

# 643
А аз да питам за кино Faces в Тракия знаете ли дали трябва и може предварително да се запазват билети или отиваш директно и си купуваш?

Беше много отдавна, когато последно ходих там на кино, но и двата варианта ги имат - можеш и да резервираш, можеш и директно там да си купиш билета.

"Луди Млади" в Панаира. Удобно е за паркиране  Peace.

# 644
Мега Дивайс имат ли магазин в Пловдив и къде?
Търся магазин за мобилни аксесоари-трябва ми батерия за Самсунг?

Общи условия

Активация на акаунт