Къде в Пловдив? - 46 тема

• 66 255
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Ох, почва се вече с офанзивата за търсене на подаръци.

Джъмбо ми идва доста далеч, въпреки голямото разнообразие.
Кои са най-удачните места за избор на детски подаръци в рамките на града?
Хиполенд? Разбира се интересувам се е как са и от към цени.

# 616

Защо да се почва  newsm78 Аз приключих преди 10тина дни  Laughing
Изобщо нямам намерения в най-голямата лудница да се буртам където и да е  Crazy

Джъмбо никак не го харесвам като магазин.
Играчки има където се обърнеш- всички големи вериги са насвяткали всякакви каталози  Crazy

Успех  Mr. Green

# 617
Аз харесвам джъмбо!  Mr. Green Хиполенд в Мол Пловдив ми се вижда по-зареден. Там има много хубави играчки. Но май не е от най-евтините. Или зависи, защото ние купихме количката от там и беше сравнително на ниска цена.

# 618
Въпросче: виждали ли сте някъде в Пловдив дървено влакче от тези с магнитите и с дървени релси? Видях тези в мол-а между етажите, но не ми харесаха, та се чудех дали има в Джъмбо или другаде?
Във Форума в Тракия имаше магазин за дървени играчки, не знам обаче дали не са го махнали. В Капана, до заведението Мармалад, също има един магазин за сувенири и дървени играчки, има и влакчета. Друг вариант-Икея Peace

# 619
влакчетата на Икеа не са с добро качество -поне не изглеждат така,както това,което имаме на Мадагаскар от горепоменатия магазин в Капана.В Гранда също има.  Peace

# 620
Виждала съм много от играчките от сайта на Катина Тойс в това магазинче в Капана.Може да провериш дали ти харесват като качество и да сравниш и цените,че аз не съм се вглеждала дали имат разлика в цената.

# 621
но за мелето не е така , сигурна съм! Wink

И как си сигурна?Колкото пъти да сме ходили в горната зала е все меле.Дори през седмицата.Долу е друга бира,но долу не случайно е така.

Ах Елфита,как си ме объркала с цитата само.........,ама простено ти е да знаеш  Laughing Laughing -едва ли някога бих се изказала ласкаво за празнуването на РД в Гладиатори  Peace

# 622
  • Пловдив

Ето Коледния каталог на Хиполенда:
http://www.hippoland.net/media/action/file/default/KK-2013.pdf

# 623
  • пловдив
Здравейте   Hug
Декември дойде, Коледния благотворителен базар на Движение на българските майки наближи и да ви пусна албумчето със снимки, на творбите, с които ще се опитаме да ви зарадваме и тази година 
20,21 и 22 декември - МОЛ Пловдив  Peace

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151728621371374.1073 … 261373&type=1

# 624
Здравейте   Hug
Декември дойде, Коледния благотворителен базар на Движение на българските майки наближи и да ви пусна албумчето със снимки, на творбите, с които ще се опитаме да ви зарадваме и тази година 
20,21 и 22 декември - МОЛ Пловдив  Peace

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151728621371374.1073 … 261373&type=1
ще го посетим задължително! Hug

# 625
  • Пловдив
miss_74,грешка в превода  Mr. Green

antom,там сме

# 626
Здравейте  bouquet  Съкратиха ме и трябва да се регистрирам  в Бюрото по труда. На "Чернишевски" ли трябва да отида? Може ли да го направя  в БТ"Родопи" на Руски?Не ми е много ясно това БТ отделно ли си е,частно ли е или е  към основното   Embarassed

# 627
  • Пловдив
Здравейте  bouquet  Съкратиха ме и трябва да се регистрирам  в Бюрото по труда. На "Чернишевски" ли трябва да отида? Може ли да го направя  в БТ"Родопи" на Руски?Не ми е много ясно това БТ отделно ли си е,частно ли е или е  към основното   Embarassed

С дипломата за образование,трудовата си книжка и заповедта за прекратяване на ТД,отиваш на Чернишевски.Трябва да го направиш до 7 работни дни от датата на прекратяване на ТД.На място ще попълниш още два документи.Дават ти едно малко листче с график на посещение за подпис.
Имаш 3 месеца за регистрация в НОИ.

# 628
Мерси за отговора   bouquet  Blush

# 629
  • Пловдив
Здравейте момичета, знаете ли обущар с машина,който да сменя ципове на ботуши някъде в Кичука или Центъра.?

Общи условия

Активация на акаунт